Home » Life & Style » Horoscop » Ce numere să joc la LOTO? Variantele pe care să le încerci, în funcție de zodie

Ce numere să joc la LOTO? Variantele pe care să le încerci, în funcție de zodie

Alexandru Cazacu / 13.08.2021, 14:22
Ce numere să joc la LOTO? Variantele pe care să le încerci, în funcție de zodie

Ce numere să joc la LOTO? Se pare că norocul surâde nativilor din anumite zodii, așadar n-ar strica să îl încercăm cu un bilet la loterie. Cu toate acestea, hai să vedem ce numere îți poartă noroc în funcție de zodie.

Ce numere să joci la LOTO, în funcție de zodia ta

Deși poate părea greu de crezut, zodia ta îți poate arăta multe despre tine și destinul tău, iar fiecare zodie are partea ei de noroc. Află ce spun astrele în legătură cu numerele norocoase aferente zodiei tale. Mihai Voropchievici  a spus la Antena 3 care sunt numerele norocoase pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Nativii sub acest semn sunt foarte încăpățânați, dar și norocoși în același timp. Poate din acest motiv ar putea să își încerce norocul la loterie. Așadar, dacă ești născut în această zodie, ai putea să încerci numere precum: 1, 39, 27, 49.

Taur

Cu toate că taurii își adună averea mai ales prin ambiție și muncă, nu este exclus să le surâdă norocul în ceea ce privește unele câștiguri materiale neașteptate. Așadar, nativii din această zodie pot să joace la LOTO următoarele numere: 14, 24, 21, 30.

Gemeni

De obicei, pe nativii din Gemeni îi paște norocul la tot pasul. Tocmai de aceea nu este exclus ca într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat să câștige unele sume de bani. Așadar numerele norocoase ale Gemenilor sunt: 22, 8, 6, 2.

Rac

Deși nu sunt de obicei pasionați de jocurile de noroc, dacă cei născuți sub acest semn vor încerca să joace un bilet la LOTO, atunci numerele 44, 7, 25, 37 le-ar putea aduce noroc, câștigând unele sume neașteptate.

Leu

Leu se află de asemenea printre cele mai norocoase zodii, fapt pentru care ar avea toate șansele să câștige la LOTO. Numerele care aduc noroc acestor nativi ar putea fi 42, 13, 41, 15.

Fecioară

Jocurile de noroc nu sunt privite cu ochi buni de nativii din Fecioară. Cu toate acestea, cei care s-au născut sub acest semn zodiacal și își mai încearcă câteodată norocul, ar putea să joace la loterie numerele: 2, 5, 7, 12, 14, 23, 32, 41.

Ce numere să joci la loterie, în funcție de zodie
Ce numere să joci la loterie, în funcție de zodia ta

Balanță

Chiar și cei din Balanță stau bine la capitolul noroc. Mulți dintre acești nativi visează mereu cu ochii deschiși la ziua în care vor câștiga o avere la loterie. Pentru ei, numere norocoase ar putea fi: 35, 11, 46, 3.

Scorpion

Fascinați adesea de lucruri misterioase și de tot ce ține de talismane și noroc, scorpionii ar avea șanse la unele câștiguri neașteptate. Ei bine, dacă vrei să îți încerci norocul la LOTO, atunci joacă numerele: 43, 23, 40, 6.

Săgetător

Săgetătorii dispun și ei de o doză de noroc, iar acest fapt le poate aduce câștiguri substanțiale, mai ales dacă mizează pe numere precum:18, 1, 57, 36, 40, 49, 5, 8.

Capricorn

Unii dintre acești nativi joacă adesea la LOTO, așadar nu este exclus ca într-o zi să dea lovitura cea mare, mai ales dacă aleg să joace numerele norocoase a acestei zodii: 36, 10, 17, 38.

Vărsător

Mereu visători, vărsătorii se gândesc mereu la o viață mai bună. Fiind magnet de noroc, nativul Vărsător ar putea să câștige la loterie jucând numerele norocoase: 14, 32, 5, 45.

Pești

Peștii sunt încrezători că vor câștiga măcar o dată în viață la LOTO, iar acest lucru îi face să cheltui mulți bani pe bilete. Ei bine, nu le-ar strica să aibă mai multă răbdare și să încerce numere precum: 34, 33, 16, 31.