Home » Life & Style » Cea mai ghinionistă câștigătoare la LOTO. Ce a pățit o femeie care a câștigat 1.3 milioane de dolari

Cea mai ghinionistă câștigătoare la LOTO. Ce a pățit o femeie care a câștigat 1.3 milioane de dolari

Violeta Badea / 24.02.2021, 12:59
Cea mai ghinionistă câștigătoare la LOTO. Ce a pățit o femeie care a câștigat 1.3 milioane de dolari

Cea mai ghinionistă câștigătoare la LOTO. Ce a pățit o femeie care a câștigat 1.3 milioane de dolari. O femeie din California a crezut că a dat lovitura vieții, însă ceea ce avea să urmeze s-a transformat în cel mai negru coșmar. A câștigat un premiu de 1.3 milioane și a crezut că viața ei se va schimba radical, dar totul a luat o întorsătură neașteptată. În acest articol veți afla povestea celei mai ghinioniste câștigătoare la loto și ce s-a ales de banii primiți.

Cea mai ghinionistă câștigătoare la LOTO

Denise Rossi este cea care i-a ascuns sotului sau ca a castigat la loterie
Denise Rossi este cea care i-a ascuns sotului sau ca a castigat la loterie

Ziua de 28 decembrie 1996 a fost una cu noroc pentru Denise Rossi, din California. Împreună cu cinci dintre colegii săi de muncă au câștigat premiul cel mare, de 6,6 milioane de dolari, iar fiecare și-a primit partea de 1.3 milioane. După ce a intrat în posesia acestei sume colosale, femeia a decis că este mai bine să țină secret acest lucru și a înaintat actele prin care divorța de soțul ei ca să evite să împartă banii cu el.

Denise Rossi și Thomas erau căsătoriți din anul 1971. Femeia orbită de bani, nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut toate demersurile necesare la doar 11 zile de la fericitul eveniment. În ciuda faptului că a dat cu piciorul unei căsnicii de 25 de ani, femeia și a lăsat soțul cu ochii în soare, iar bărbatul nedumerit a trebuit să-i accepte dorința, dar nu a avut pace până nu a aflat motivul real.

A divorțat ca să nu împartă banii cu soțul

Tribunalul a decis ca femeia sa-i restituie toti banii sotului
Tribunalul a decis ca femeia sa-i restituie toti banii sotului

După doi ani de la divorț, Thomas a descoperit în cele din urmă adevărul care a stat la baza divorțului și a dat-o în judecată pentru ascunderea de bunuri față de el și față de tribunal. Soțul a aflat totul întâmplător, după ce a primit o solicitare prin poștă de la o companie care plătește sume forfetare pentru câștigurile la loterie. Denise și-a recunoscut vina și a fost găsită vinovată de fraudă și rea-voință, conform prevederilor Codului Familiei.

„Mi-a fost frică să-i spun lui Thomas pentru că știam că va încerca să-mi ia banii. M-am dus la sediul celor de la loterie și le-am spus că sunt căsătorită, dar mă gândesc să divorțez. Mi-au spus să depun dosarul înainte de a primi primul cecul, ceea ce am și făcut. Am crezut că premiul pe care l-am câștigat era proprietatea mea separată, deoarece erau un cadou. ”, a declarat femeia în fața judecătorilor.

Mai mult decât atât, Denise ascunsese banii până și de avocatul ei care o reprezenta la proces. În cele din urmă, tribunalul i-a ordonat femeii să-i acorde toată suma de 1.3 milioane de dolari fostului ei soț pentru că a păstrat secretul în timpul divorțului. Banii trebuiau achitați în 20 de plăți anuale în valoare de 66.800 de dolari fiecare. În cazul în care Denise Rossi ar fi declarat banii în timpul divorțului, i-ar fi putut păstra pe toți sau măcar jumătate din sumă.