Home » Life & Style » Horoscop » Ce să porți de Revelion, în funcție de zodie. Recomandări de culori norocoase, accesorii și pietre prețioase pentru fiecare nativ

Ce să porți de Revelion, în funcție de zodie. Recomandări de culori norocoase, accesorii și pietre prețioase pentru fiecare nativ

Cojocaru Cristian / 30.12.2021, 14:24
Ce să porți de Revelion, în funcție de zodie. Recomandări de culori norocoase, accesorii și pietre prețioase pentru fiecare nativ

Cu siguranță, mulți dintre noi ne întrebăm cu ce ne vom îmbrăca în noaptea dintre ani. Pe canalul său de YouTube, astrologul Alexandra Coman a dezvăluit ce detalii trebuie să avem în vedere pentru a ne merge bine și a atrage norocul. Iată ce să porți de Revelion, în funcție de zodie. Care sunt culorile recomandate pentru nativii zodiacului și ce accesorii e bine să poarte, poți afla în următoarele rânduri.

Ce să porți de Revelion, în funcție de zodie

De Revelion, Venus retrograd ne provoacă să fim atenți la superstițiile clasice legate de noaptea dintre ani, adică la purtarea culorii roșu și a banilor. După cum spune astrologul, culoarea roșie aduce vitalitate, însă poate atrage și conflictele. Hai să vedem ce e bine să purtăm în noaptea de Anul Nou, în funcție de zodie.

Berbec

În 2022, nativul Berbec își va activa relațiile, așadar este recomandat să poarte în noaptea dintre ani culori pastel, deschise la culoare, lila, galben, roz și chiar verde deschis. Totodată, nu este rău nici dacă va purta ceva roșu.

Taur

Taurul se va confrunta în 2022 cu un proces de „moarte-renaștere” și se va schimba radical. Se pare că acest proces a început în 2018, în 2019 s-a accentuat datorită tranzitului prin semnul zodiacal al planetei Uranus, iar acesta va continua până în 2026 și îl va schimba profund pe acest nativ. În 2022, Taurul își va schimba viața, așadar este recomandat să poarte roșu închis, negru, verde închis sau vișiniu.

Gemeni

Nativii gemeni au Luna Neagră în semnul lor zodiacal. Pentru aceștia, nevoia de libertate și conștientizarea acesteia sunt extrem de importante. Gemenii intră în școala vieții, iar aceasta își va spune cuvântul acum. Pentru ca toate lucrurile să meargă cum trebuie, acești nativi ar trebui să poarte haine sau accesorii de culoarea albastru închis sau aurii.

Rac

Pentru Raci este un an bun să se reinventeze, să se transforme și să facă altfel lucrurile, dacă vor să se bucure de ascensiune pe plan profesional. Vor lua decizii importante cu privire la viața personală. Pentru nativii acestei zodii, culorile de Revelion sunt alb, gri sau argintiu.

Ce să porți de Revelion, în funcție de zodie. Recomandări de culori norocoase
Ce să porți de Revelion, în funcție de zodie

Leu

Leul trebuie să își activeze sectorul prietenilor, al colaboratorilor și al partenerilor de afaceri, pentru a avea cât mai multă susținere. Pentru nativul Leu, grupul va fi o componentă importantă în 2022. În ceea ce privește culorile pe care să le poarte, potrivite sunt mov, violet, roșu puternic, portocaliu și auriu.

Fecioară

Nativii acestui semn zodiacal au parte de multă protecție divină, iar pentru a fi conectați și ancorați  în realitate, este indicat să poarte haine și accesorii indigo, verde deschis. Din punct de vedere al bijuteriilor, agatele verzi sau smaraldele sunt perfecte.

Balanță

Balanțele se reinventează și au parte de transformări importante atât la nivel mental, cât și fizic. În anul care vine, nativii acestei zodii vor dori să își consolideze poziția pe plan profesional. Culorile recomandate sunt roșu, cele pastelate, mai ales galben, auriu și portocaliu.

Scorpion

Și pentru Scorpioni anul 2022 va fi un an grozav, în care vor avea parte de mult noroc și se vor transforma foarte mult. Pentru a atrage abundența, nativul Scorpion trebuie să poarte culori precum negru, verde, albastru și maro închis.

Săgetător

Se pare că conjuncția Lună-Marte în Săgetător le va aduce acestor nativi un final de an de neuitat. Este un momentul prielnic pentru a atrage asupra lor capacitatea de comunicare, negociere și împrăștiere a opiniilor și ideilor, deoarece aceasta le va deschide multe drumuri noi. Ei bine, pentru a activa această latură a lor, Săgetătorii pot purta turcoaz, galben, roși închis și accesorii metalice.

Capricorn

Pentru Capricorn, 2022 va fi un an al ancorării în realitate, al dorinței de stabilitate și al conștientizării unor aspecte foarte importante din viața lor. În ceea ce privește culorile care i se potrivesc, acestea sunt auriul, argintul, albul, portocaliul, roșul, galbenul și, culoarea lui, griul.

Vărsător

În 2022, dragostea, pasiunea și creativitatea vor fie extrem de importante pentru Vărsător. Culorile recomandate pentru acest nativ sunt galbenul, auriul, accesoriile rotunde, roșii și mov, ametist.

Pești

Pentru susținere la locul de muncă, sănătate, coerență în deciziile pe care le au de luat, Peștii pot purta culoarea verde închis. De asemenea, pot să poarte albastru pentru conectarea cu divinitatea, violet pentru protecție și roșu pentru a fi hotărâți și determinați. Nu este neapărat nevoie să le poarte pe toate, ci le pot avea și în geantă sau pot fi accesorii purtate în noaptea de Revelion.