Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 17 mai -23 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Noroc pe toate planurile pentru această zodie

Horoscop 17 mai -23 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Noroc pe toate planurile pentru această zodie

Violeta Badea / 17.05.2021, 12:37
Horoscop 17 mai -23 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Noroc pe toate planurile pentru această zodie

Horoscop 17 mai -23 mai 2021. Numerologul Mihai Voropchievici spune că o zodie va avea parte de fertilitate și belșug în perioada următoare. Care vor fi nativii norocoși ai zodiacului  și cine nu mai scapă de probleme veți afla din materialul următor. Iată ce spun astrele.

Horoscop 17 mai -23 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici

Zodia care va avea parte de fertilitate si belsug
Zodia care va avea parte de fertilitate si belsug

Berbec

Pe Berbeci îi așteaptă niște schimbări importante. Viața lor se va schimba în bine în perioada următoare. Astrele spun că vor avea parte de un câștig neașteptat și vor primi aprecieri din partea șefilor. Vești bune și pentru cei care își doresc copii! Sunt șanse mari să vă îndepliniți acest vis.

Taur

Și nativii Taur vor avea parte de schimbări majore. Noi oportunități pe plan profesional vă vor ieși în cale și veți avea parte de foarte multe ocazii pentru a cunoaște oameni noi, iar banii nu vor întârzia să apară. Astrele vă recomandă să fiți pregătiți și să nu ratați aceste șanse.

Gemeni

Cei din zodia Gemeni sunt dornici să călătorească, după ce au trecut printr-o perioadă stresantă. Meritați din plin să vă relaxați și să ieșiți pentru câteva zile din cotidian. Nu amânați această vacanță, deoarece aveți mare nevoie de ea din punct de vedere psihic.

Rac

Vei avea o dispoziție bună în perioada următoare, mai ales că ai toți prietenii aproape. Traversezi o perioadă foarte bună, te relaxezi, te distrezi, iar cei apropiați își vor face foarte multe surprize plăcute. Este posibil să primești cadouri pentru a-ți decora locuința.

Leu

Nativii din această zodie nu se regăsesc deloc în această perioadă, problemele par să se țină lanț. Apar discuții la locul de muncă. Câțiva colegi încearcă să-ți pună bețe în roate. Astrele te sfătuiesc să-ți păstrezi calmul pentru a nu degenera situaţia. Vor veni vremuri mai ușoare.

Fecioară

Fecioarele vor trece printr-o perioadă încărcată și plină de tensiuni. Astrele te sfătuiesc să lași supărările, grijile și probleme la locul de muncă. Partenerul de viață devine nemulțumit, se simte neglijat și este posibil să apară discuții.

Balanță

În săptămâna 17 mai – 23 mai 2021, astrele ne prevestesc o perioadă agitată pentru Balanțe. Vei avea niște discuții dure cu anumite persoane, dar va trebui să-ți păstrezi calmul. Argumentele tale nu sunt convingătoare, iar ceilalți te pot respinge.

Scorpion

Nativii din Scorpion își pot întâlni sufletul pereche în această perioadă. Este timpul să treci peste fostele relații și să privești spre viitor. Te vei îndrăgosti nebunește de această persoană specială care va intra în viața ta când te vei aștepta cel mai puțin.

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt puși pe fapte mari. Vei primi o ofertă de job foarte tentantă pe care nu o poți refuza, așacă profită la maximum de perioada următoare. O altă veste bune este aceea că problemele pe care le-ai avut cu membrii familiei se vor rezolva.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de schimbări importante și benefice. S-ar putea să primești vestea vieții tale în această săptămână. Ai puțină încredere, se apropie ceva bun.

Vărsător

Vărsătorii vor trece peste problemele din ultima perioadă. Trebuie să porți o discuție cu cei din familia sau la locul de muncă dacă există probleme nerezolvate. Totul va fi bine!

Pești

Nativii din zodia Pești vor avea parte de o surpriză de proporții! Fă ceea ce te face fericit și nu mai gândi la părerile celorlalți. Ai încredere în forțele proprii!