Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 20-26 iunie 2022. Solstițiul de vară. Prin ce schimbări majore vor trece zodiile

Horoscop 20-26 iunie 2022. Solstițiul de vară. Prin ce schimbări majore vor trece zodiile

Manolică Anca / 20.06.2022, 13:30
Horoscop 20-26 iunie 2022. Solstițiul de vară. Prin ce schimbări majore vor trece zodiile

Horoscop 20-26 iunie 2022. Această săptămână se remarcă prin faptul că două planete își schimbă zodia, ceea ce duce, implicit, la schimbări în energia colectivă. Soarele, care pe data de 21 iunie intră în zodia Rac, marchează solstițiul de vară, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra pe data de 23 iunie în zodia Gemeni.

Horoscop săptămâna 20-26 iunie 2022. Ce ne rezervă astrele

Tranzitul Soarelui prin Rac va ține până pe 22 iulie, timp în care ne vor fi stimulate sensibilitatea, blândețea și nevoia de stabilitate și siguranță emoțională. Venus va trece prin zodia Gemeni până pe 18 iulie, perioadă în care susține comunicarea în relații, iar cei care sunt singuri flirtează mai mult. Putem fi atrași de parteneri sapiosexuali, iar din punct de vedere financiar, putem cheltui mai mult pe distracții și plimbări. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

  • Berbec

În această săptămână, mai ales din a doua parte, este o perioadă foarte bună pentru a stat de vorbă cu cei dragi, mai ales că vom observa că ne putem exprima mai ușor sentimentele. Este o perioada prielnică și pentru treburile gospodărești, dar și pentru a pleca într-o minivacanță alături de partener.

  • Taur

Venus, guvernatoarea acestei zodii, va stimula puternic Taurii din punct de vedere financiar. Fie că vorbim despre creșterea veniturilor sau alte negocieri la locul de muncă, acești nativi vor lua multe decizii bune.

  • Horoscop săptămâna 20-26 iunie 2022. Gemeni

Intrarea lui Venus în zodia Gemeni le va aduce acestor nativi un farmec aparte, o putere mai mare de seducție, poftă de flirt și o stare generală bună. Mai mult, Soarele va intra în sectorul lor financiar și îi va stimula să își îmbunătățească veniturile.

  • Rac

Odată intrat Soarele în zodia Rac, va aduce energie, vitalitate și o stare de sănătate bună. Sunt șanse, totuși, ca nativii să fie ceva mai îngândurați în această perioadă, frământati de multe gânduri, poate chiar de amintiri. Ar fi bine să stai de vorbă cu prietenii în care ai cu adevărat încredere.

  • Leu

În această săptămână, nativii din zodia Leu ar trebui să se odihnească ceva mai mult și să se ocupe de problemele de sănătate pe care le ignoră de ceva timp. De asemenea, Venus te va susține să ieși cu prietenii și să îți faci planuri de concediu.

  • Horoscop săptămâna 20-26 iunie 2022. Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să se ocupe mai mult de carieră și de îmbunătățirea imaginii profesionale. Pot apărea șanse de afirmare sau ocazii de atingere a unor obiective.

  • Balanță

Soarele face lumină în sectorul carierei și vine cu energia necesară pentru afirmare sau îndreptarea spre atingerea unor scopuri bine definite. Nativii acestei zodii se vor bucura de faimă și aprecieri. Pe de altă parte, vor exista mai multe planuri de vacanță, iar pentru cei care au o relație la distanță, în perioada următoare se vor bucura de compania partenerului.

  • Scorpion

Cei dornici de explorare de experiențe noi vor avea șansa să se înscrie la niște cursuri, fie să plece într-o vacanță într-un loc nou și necunoscut. De partea cealaltă, în sectorul financiar, nativii Scorpioni ar putea descoperi cauzele unor pierderi și face niște investiții avantajoase.

  • Săgetător

Venus intră în sectorul relațiilor acestor nativi și le dă oportunitatea de a-și îmbunătăți relația de cuplu prin comunicare. De asemenea, sunt țanse mari să reapară armonia și în relațiile profesionale. Atenție, însă, la tendința de a face excese și a consuma rezervele de energie.

  • Horoscop săptămâna 20-26 iunie 2022. Capricorn

Soarele face lumină în sectorul relațiilor și energia Capricornilor se va îndrepta către viața de cuplu. Atenție, însă, să nu apară unele conflicte. Este o perioadă bună de a descoperi variante pentru a deveni mai productiv la locul de muncă.

  • Vărsător

Venus intră în sectorul iubirii tale și vine cu și mai mult romantism, chef de distracție pentru acești nativi. De asemenea, sunt șanse mari să  îți consolidezi o poveste de iubire. Pentru nativii singuri, sunt șanse să cunoască pe cineva de care să fie atrași.

  • Pești

Peștii au șanse mari ca în perioada următoare să își energizeze viața sentimentală și, dacă sunt părinți, să se apropie mai mult de copii. Pe de altă parte, Venus îi va susține să își îmbunătățească relația cu familia și să se apropie de cei dragi.

Vezi, pe larg, horoscopul săptămânal realizat de astrologul Mădălina Manole, în exclusivitate pentru EGO.ro, în clipul de mai jos.