Home » Life & Style » Horoscop » Cele mai compatibile zodii în dragoste. Relație înflăcărată între Berbec și Leu

Cele mai compatibile zodii în dragoste. Relație înflăcărată între Berbec și Leu

Manolică Anca / 14.11.2021, 09:39
Cele mai compatibile zodii în dragoste. Relație înflăcărată între Berbec și Leu

Cu toţii dorim sp avem relația perfectă, în care să nu trebuiască să-i spunem partenerului ce ne dorim, ci el să acţioneze fix cum gândim. Dar de multe ori, poate pur și simplu să nu existe compatibilitate. Dacă nu ţi-ai găsit încă perechea şi crezi în ceea ce spun astrele, iată care sunt cele mai compatibile zodii în dragoste.

Cele mai compatibile zodii în dragoste. Berbec şi Săgetător, îndrăgostiţi ca-n prima zi

Relaţia dintre aceste două semne de foc este una dintre cele mai durabile din astrologie. Atunci când ei se îndrăgostesc, emană o căldură nemaipomenită. Sunt sene extrem de calde datorită elementului lor corespunzător, focul. Atât timp cât își respectă nevoile personale, intimitatea, individualitatea și distanța de care fiecare are nevoie, iubirea lor va dăinui foarte mult timp.

Gemeni şi Vărsător, una dintre cele mai intense compatibilităţi

Gemenii şi Vărsătorii se aseamănă foarte mult. Vărsătorul poate să țină pasul perfect cu nativul Gemeni, în privința intelectului şi comunicării. Asta înseamnă că relațiile dintre cei doi sunt pasionale şi romantice. De asemenea, și felul în care cei doi se raporează la emoții, face ca relaţia lor să fie de lungă durată şi paşnică. Niciunul dintre ei nu este predispus să devină mult prea emoţional atunci când se ivesc conflicte. A se observa este şi compatibilitatea dintre aceste zodii şi cifra destinului fiecăruia.

Cele mai compatibile zodii în dragoste. Scorpion şi Peşti, o relație intensă

Cei doi nativi sunt atraşi în mod natural unul de altul și sunt șanse mici ca ei să se confrunte cu probleme mari în relație/familie. În cuplu, ajung să facă extrem multe lucruri împreună, pentru că se susțin reciproc mereu. Ba mai mult, ei ajung să se conecteze la un nivel profund, atât din punct de vedere sentimental, cât şi spiritual. Posesivitatea care îi caracterizează pe ambii nativi poate fi folosit pentru a consolida relația.

Cele mai compatibile zodii în dragoste
Cele mai compatibile zodii în dragoste

Rac şi Capricorn, o iubire predestinată

Cu toate că sunt două semne opuse în cercul zodiacal, între acești doi nativi există una dintre cele mai puternice atracţii. Atunci când privirile celor doi se intersectează, se dezlănțuie o pasiune cum rar poți vedea între doi parteneri. Ambii caută și au nevoie de stabilitate şi siguranță.

În timp ce Racul este atras îndeosebi de atenţia şi organizarea nativului Capricorn, acesta din urmă adoră sensibilitatea Racului şi spiritul de familie fericită şi unită, pe care numai acesta le poate oferi. Cele două semne sunt predestinate să fie împreună, iar iubirea şi pasiunea dintre ele durează o viață întreagă. Împreună, găsesc rezolvare la toate problemele.

Cele mai compatibile zodii în dragoste. Berbec şi Leu, o relaţie înflăcărată

Ambele semne zodiacale sunt lideri naturali. Cei doi sunt atrași unul de altul atât fizic, cât şi mental. La fel ca şi nativul Leu, Berbecul este foarte cunoscut pentru loialitatea lui, dar şi pentru perseverența de a trece peste toate obstacolele, ăndeosebi atunci când vorbim de relația de iubire. Cele două semne de foc stabilesc o relaţie pasională şi înflăcărată pe care nativul Leu şi-o doreşte.