Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 2022. Șanse mari de câștig pentru anumite zodii. Previziuni astrale generale despre noul an

Horoscop 2022. Șanse mari de câștig pentru anumite zodii. Previziuni astrale generale despre noul an

Manolică Anca / 13.11.2021, 12:25
Horoscop 2022. Șanse mari de câștig pentru anumite zodii. Previziuni astrale generale despre noul an

Horoscop 2022. Anul nou se apropie cu pași repezi, așa că ne-am propus să trecem în revistă previziuile astrale generale pentru 2022. Află care sunt schimbările majore cu care vine noul an și care zodii vor avea multiple șanse de câștig sau momente de adevărată împlinire.

Ce se arată în horoscop 2022

Mai sunt mai puțin de două luni până când vom păși în noul an, care sperăm să fie mai bun din multe puncte de vedere. În primul rând, ne gândim la contextul pandemiei de coronavirus care încă domină la nivel mondial.

Astrologul Cristina Demetrescu a analizat la Antena 3 evenimentele astrale care vor influența zodiile în următorul an. Astfel, unii vor avea parte și în anul care vine de suficiente momente de împlinire și bucurie, dar alții vor trebui să țină piept multor tensiuni și momente deloc plăcute.

Însă, astrologul a ținut să sublinieze faptul că toți nativii vor fi afectați financiar, prețurile alimentelor vor crește considerabil, va crește infracționalitatea cibernetică, iar în multe locuri din lume oamenii vor fi nevoiți să trăiască la limita supraviețuirii.

Horoscop 2022
Horoscop 2022

Mulți nativi vor avea probleme cu banii

Potrivit Cristinei, multă lume va tinde să acorde o mai mare importantă problemelor din cauza lipsei banilor, situațiilor legate de economie, agricultură și hrană, de sub patronajul Taurului, și să uite de pandemia de Covid-19. Cei care își fac deja planuri pentru 2022, nu trebuie să uite că Luna Nouă și Uranus în Taur dau un caracter extrem de imorevizibil împrejurărilor. Uranus poate da pese cap oricând și cele mai vizionare predicții.

Mulțumită efectului pe care îl va avea Luna Nouă, guvernele lumii vor lua în anii ce urmează o mulțime de decizii pentru a putea depăși toate problemele financiare care ar putea apărea. Acest lucru ar putea face ca anumite persoane să fie nevoite să o ia de la zero sau să amâne, dacă nu anuleze, unele planuri de afaceri.

În perioada 22 martie – 1 iulie Saturn se va afla în Vărsător astfel că, mulți vor avea multiple șanse de câștig dacă vor ști și vor avea grijă să speculeze informațiile de acum. Începând din 5 iunie, vreme de un an și jumătate, destinul va intra în zodia dublă a Gemenilor. Prin urmare, oamenii vor putea să se „dedubleze”. Persoanele care au un loc de muncă ce ar putea fi cu risc în anul viitor, ar face bine să aibă și o variantă de back-up pentru a evita riscul de a rămâne șomeri.

2022, anul cu cea mai scăzută natalitate

Cristina Demetrescu atrage atenția că în anul viitor va fi cea mai scăzută natalitate. Un an greu va fi și pentru elevi, îndeosebi pentru cei care se află în ani terminali și au de susținut examene importante. Gemenii guvernează învățământul primar și gimnazial. În plus, Destinul va intra și el în aceeași zodie a Gemenilor, iar Mercur și Venus vor fi retrograde exact în perioada în care aceștia vor da examenele.

Cu toate că se vor mai rezolva din problemele legate de pandemia de coronavirus, sub influența lui Pluton, Planeta Morții, și a lui Hades, Zeul Infernului și al Subteranelor, astrologul atrage atenția că lumea va trece prin schimbări ireversibile. Tot din 5 iunie va apărea posibilitatea ca oamenii să se miște mai mult, pentru că Gemenii guvernează strada.

Vezi mai jos și previziunile pentru sfârșitul anului 2021!