Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 7-13 martie 2022. Principalele previziuni astrale ale săptămânii. Zodia care va cunoaște marea iubire

Horoscop 7-13 martie 2022. Principalele previziuni astrale ale săptămânii. Zodia care va cunoaște marea iubire

Alexandru Cazacu / 05.03.2022, 09:29
Horoscop 7-13 martie 2022. Principalele previziuni astrale ale săptămânii. Zodia care va cunoaște marea iubire

Astrologul Mădălina Manole ne aduce principalele previziuni astrale ale săptămânii 7-13 martie. Ce se întâmplă în viața nativilor zodiacului în perioada imediat următoare, dar și care este zodia ce își găsește marea iubire, puteți afla în rândurile de mai jos. Haideți să vedem ce ne rezervă astrele în zilele următoare. Horoscop 7-13 martie 2022.

Horoscop 7-13 martie 2022. Ce nativ își găsește marea iubire

Săptămâna viitoare este marcată de intrarea în conjuncție a planetelor Venus și Marte în zodia Vărsător. Astrologul Mădălina Manole de spune ce se întâmplă cu nativii zodiacului între 7 și 13 martie 2022. Potrivit astrologului, în zilele viitoare o zodie se va îndrăgosti, însă va avea parte de lucruri bune și pe alte planuri. Iată ce spun astrele despre fiecare nativ al zodiacului în parte.

Berbec

Pentru Berbeci, dorința de a socializa și de a ieși cu prietenii este foarte mare în săptămâna care vine. Acești nativi au posibilitatea de a cunoaște oameni noi ce îi pot ajuta în unele proiecte.

Taur

Săptămâna 7-13 martie este prima dintr-o perioadă lungă de timp care îți va tranzita cariera. Așa că, fii gata să ieși în evidență, să te afirmi și să îți atingi obiectivele. Totodată, în zilele viitoare ai ocazia să cunoști persoane noi.

Gemeni

Energia Venus-Marte din această perioadă îi poate stimula pe Gemeni să ia decizii pe care le-au tot evitat până acum. Nativii acestei zodii vor observa cum treptat își vor recăpătă puterea relații, fie ele de cuplu sau profesionale.

Horoscop 7-13 martie 2022 – Rac

Săptămâna viitoare se anunță a fi una de tratative și discuții financiare pentru nativul Rac. Acesta are gândirea mai limpede, în special pe 10 martie. Este posibil ca în relația de cuplu să abordeze unele subiecte delicate, însă absolut necesare.

Leu

Pentru Lei, săptămâna 7-13 martie este una rațională. În această perioadă, vor simți că nu au putere decizională, simțindu-se dependenți de cei din jurul lor. Ei bine, prin dialog, toate aceste probleme se pot rezolva. Totodată, nativii din Leu trebuie să accepte oameni noi în viața lor.

Fecioară

Fecioara lucrează foarte mult și în perioada aceasta, însă trebuie să fie atentă la cum la cum își gestionează surplusul de energie, deoarece se poate suprasolicita. În schimb, în relație lucrurile sunt bune, iar la locul de muncă totul este cum trebuie să fie.

Horoscop 7-13 martie – Balanță

Conjuncția planetelor Venus și Marte te îndeamnă Balanța la distracție și voie bună în perioada următoare. Ba chiar mai mult de atât, persoanele născute sub acest semn zodiacal ar putea să își găsească marea iubire.

Scorpion

Scorpionul întâmpină unele greutăți atunci când vrea să ajungă la o viziune comună cu familia sa, însă nimic nu este imposibil pentru el. Planeta Mercur a intrat în sectorul iubirii, așa că nativul Scorpion trebuie să profite de acest lucru și să cucerească persoana care îi place. De asemenea, este o bună perioadă pentru a-și declara sentimentele.

Săgetător

Nativul sub acest semn este în zona comunicării, astfel că poate să rezolve unele probleme mai vechi. Totodată, în perioada următoare, Săgetătorul se poate aștepta la un dialog mai blând și o relație mai bună cu familia, spune astrologul, potrivit playtech.ro.

Capricorn

În zilele următoare, Capricornul este stimulat să își sporească veniturile, mai ales că ar putea apărea și unele oportunități în acest sens. El trebuie să profite de această perioadă și să își îmbunătățească comunicarea cu cei apropiați lor, deoarece au șansa să lămurească o problemă.

Vărsător

În această perioadă, nativul Vărsător are foarte multă energie și ar fi bine să o canalizeze constructiv. Deși ar putea apărea unele discuții cu privire la bani, nu ar trebui să își facă griji.

Pești

Peștilor le merge bine din toate punctele de vedere, așa că au toate motivele să fie fericiți în cea de-a doua săptămână a lunii martie. Totuși, uneori sunt  frământați de unele decizii, iar acest lucru poate duce la insomnii sau neliniște interioară.