Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 7 iunie – 13 iunie 2021, de Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Lei. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 7 iunie – 13 iunie 2021, de Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Lei. Previziuni pentru toate zodiile

Violeta Badea / 07.06.2021, 14:00
Horoscop 7 iunie – 13 iunie 2021, de Mihai Voropchievici. Vești extraordinare pentru Lei. Previziuni pentru toate zodiile

Săptămâna 7-13 iunie 2021 vine cu multe schimbări pentru toate cele 12 zodii. Cine este nativul care are probleme la locul de muncă și cine se pregătește să plece în vacanță. Vești extraordinare pentru nativii din Leu. Verifică, mai jos, previziunile numerologului Mihai Voropchievici.

Horoscop 7 iunie – 13 iunie 2021, de Mihai Voropchievici

Chiar dacă vara s-a lasat așteptată, unii nativi sunt dornici să călătorească, să vadă locuri noi, să se relaxeze și să-și încarce bateriile. În timp ce alții riscă să-și piardă locul de muncă. Care este zodia care va trece prin clipe dificile și ce vești extraordinare îi așteaptă pe cei născuți sub zodia Leului. Iată ce dezvăluiri a făcut Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, difuzată pe postul de televizine Antena 3.

Ce zodie pleaca in vacanta
Ce zodie pleaca in vacanta

Berbec

Nativii din zodia Berbec trec prin momente dificile pe plan sentimental. Te confrunți cu o situație neplăcută și ceva te face să nu mai ai încredere în partenerul de viață. Nu trebuie să accepți lucruri cu care nu ești familiarizat. Cel mai recomandat este să ai o discuție serioasă și să-i spui exact ce te nemulțumește.

Taur

Cei aflați sub acest semn zodiacal se pregătesc să plece într-o vacanță binemeritată. Te eliberezi în sfârșit de tot stresul și nemulțumirile care nu îți dădeau pace de multă vreme. După o lungă așteptare, ai parte de o călătorie liniștită la mare sau la munte, alături de persoana iubită sau de prieteni. Bucură-te din plin de aceste clipe!

Gemeni

Nativii Gemeni sunt luați prind surprindere de o persoană din trecut. Aceștia vor primi o propunere care ar putea să le schimbe viața în bine. Poate fi vorba de un fost partener care te vrea înapoi. Vezi ce sentimente te încearcă și poate îi mai dai o șansă. Știi vorba aia? „Niciodată să nu spui niciodată!”.

Rac

Nativii aceste zodii trec prin momente dificile la locul de muncă. Există foarte multe tensiuni între tine și persoanele care dețin compania respectivă. Ești extrem de nemulțumit și nervos, deoarece ai avut un program aglomerat, cu multe de făcut. Ar fi mai bine să-ți cauți un alt serviciu, deoarece situația nu se va schimba.

Leu

Primești o veste extraordinară pe plan personal! Este posibil să bată clopote de nuntă și să te așezi la casa ta. Acesta este un vis împlinit pentru tine, deoarece își dorești foarte mult un copil. Pe plan profesional te descurci foarte bine și nu este exclusă o promovare.

Fecioară

Săptămâna 7-13 iunie aduce schmbări benefice pentru Fecioare. Nativii acestei zodii se pregătesc să-și schimbe job-ul și sunt foarte fericiți, deoarece veniturile li se vor rotunji considerabil. Și pe plan sentimental lucrurile merg bine. Îți consolidezi relația cu partenerul de viață.

Balanță

Nativii Balanță se confruntă cu anumite probleme în dragoste. Partenerul de viață este nemulțumit și apar mici discuții. Nu trebuie să te îngrijorezi, toate se vor rezolva. Cei singuri se concentrează foarte tare pe carieră. Ai ceva bani puși deoparte și acest lucru îți dă încredere, dar fericirea tot îți lipsește. Poate ar trebui să pui mai mult preț pe iubire decât pe carieră.

Scorpion

Pentru scorpioni se anunță o săptămână agitată, deoarece trebuie să-i sprijini pe cei din jur. E posibil să îți renovezi casa sau să îți cumperi o locuință nouă. Vei avea multe drumuri de făcut!

Săgetător

Săgetătorii trec printr-o perioadă aglomerată la locul de muncă. Sunt anunțate foarte multe discuții, ședințe, vizite sau începerea unor proiecte noi. Colegii de muncă nu te sprijină, astfel încât trebuie să muncești de două ori mai mult. Cu toate astea, perfecționismul nu îți permite să renunți.

Capricorn

Capricornii nu o duc bine din punct de vedere sentimental. Cei care sunt implicați într-o relație serioasă se vor certa foarte urât cu partenerul de viață, care pare să ascundă ceva. Nu este exclus să ducă o viață dublă, să înșele și să îți rănească sentimentele. Intuiția ta nu te lasă niciodată la greu, așadar vei descoperi, până la urmă, adevărul!

Vărsător

Nativii Vărsători reușesc să iasă în evidență în această săptămână. Aceștia vor avea parte de tot felul de activități sociale șiîntâlniri cu prietenii apropiați. De asemenea, o persoană te va căuta, deoarece are nevoie de ajutorul tău.

Pești

Peștii vor câștiga o sumă de bani la care nu mai sperau. Probabil este vorba de un comision pe care trebuia să-l primești de acum câteva luni. Banii vin la momentul potrivit, deoarece îți doreai foarte mult să-ți achiziționezi câteva lucruri pentru casă.