Home » Life & Style » Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Previziuni astrale. Oportunități și șanse mari de câștig pentru această zodie

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Previziuni astrale. Oportunități și șanse mari de câștig pentru această zodie

Nechifor Ioana / 28.05.2021, 20:15
Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Previziuni astrale. Oportunități și șanse mari de câștig pentru această zodie

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021 aduce principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului. Cine sunt cei mai norocoși în acest interval, ce e bine să cunoaștem despre perioada următoare, dar și alte detalii specifice pentru fiecare semn zodiacal în parte. Horoscopul săptămânii pentru toți nativii zodiacului! Găsești, în materialul următor, toate detaliile!

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021 prezintă aspecte astrale semnificative pentru săptămâna în curs. Important de menționat este faptul că, pe 31 mai, Mercur intră în mișcare aparent retrogradă, unde va rămâne până pe 23 iunie 2021. Efectele se vor resimți diferit pentru fiecare nativ în parte.

Pe 2 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului, aspect astral care se va menține  până pe 27 iunie.

Horoscop Urania, realizat pentru ziarul Libertatea, redă principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului.

Unii vor trece prin blocaje, în schimb alții se pot bucura de oportunități numeroase și șanse mari de câștig.

Iată cum arată previziunile pentru fiecare zodie în parte în intervalul cuprins între 29 mai și 4 iunie 2021!

Horoscop Urania
Horoscop Urania

Horoscop Urania Berbec

Primele zile ale acestui interval îi găsesc pe nativii Berbec în ipostaza în care vor fi nevoiți să găsească o soluție, astfel încât să reușească să mulțumească ambele planuri, atât pe cel profesional, cât și pe cel care ține de viața de familie. Prin prisma acestui motiv, este lesne de înțeles că nativii își vor rezolva cu greu treburile ce țin de serviciu.

Pe 31 mai, Mercur intră în mișcare retrogradă până pe 23 iunie, iar în tot acest timp Berbecii vor fi nevoiți să revină asupra unei păreri, care posibil să fi fost formulată superficial. Se caută o soluție adecvată, în ideea de a corecta eventualele greșeli care s-au făcut.

Ultimele zile ale intervalului îi găsesc pe nativi într-o stare de liniște, fiind chiar o bună perioadă pentru vindecarea rănilor emoționale.

Între 3 și 6 iunie, Luna va străbate casa I a cerului lor de naștere, iar nativii se vor bucura din plin de energie și motivație interioară.

Horoscop Urania Taur

Din punct de vedere emoțional, nativii Taur încep noua perioadă cu un zbucium interior. Aceste frământări au loc tocmai prin prisma faptului că nativul simte că multe dintre convingerile și premisele lui de viață se clatină. În această situație, teama că ar putea să își piardă anumite valori îi dă nativului un sentiment de neliniște și incertitudine.

La muncă, Taurii au senzația că situația le scapă de sub control. Elemente de stres în relația cu șefii sau cu colaboratorii.

În intervalul 31 mai – 23 iunie, Mercur se va afla în mișcare retrogradă, timp în care nativii vor face anumite reevaluări în viața lor. Își vor lărgi câmpul de observație, se vor sfătui, tocmai pentru a lua anumite decizii importante pentru contextul prin care trec.

Spre sfârșitul acestei săptămâni, au șansa de a cunoaște oameni de valoare, de la care vor avea ceva de învățat. Cei care trebuie să susțină teste și examene, sunt bine susținuți din acest punct de vedere.

Horoscop Urania Gemeni

Nativii Gemeni se confruntă cu griji materiale, cu elemente de stres sau cu blocaje relaționale la începutul acestui interval. Aceste frământări se produc în urma unor nepotriviri care pot fi de ordin religios, politic, cultural.

Pe 31 mai, Mercur intră în mișcare retrogradă până pe 23 iunie. Va părăsi zodia Gemenilor pe 11 iulie. Nativii se bucură în acest timp de simulare mentală și intelectuală.

Între 1 și 3 iunie, Gemenii au parte de ipostaze menite să le aducă succesul.

Pe 2 iunie, planeta Venus se va afla în zodia Racului până pe 27 iunie, timp în care nativii se bucură de stabilitate în toate demersurile lor menite să-i ajute să strângă bani sau să-i câștige.

Horoscop Urania Rac

Nativii Rac se pot confrunta cu tensiuni sau cu conflicte cu partenerii, la începutul acestei perioade. Între 31 mai și 23 iunie, Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă, ceea ce le va oferi nativilor acces la anumite informații.

Racii pot descoperi unele secrete sau pot afla lucruri care să-i ajute să descifreze sau să înțeleagă mai bine anumite decizii care s-au luat.

Nativii simt nevoia să-și dezolte cunoștințele, motiv pentru care mulți dintre ei vor căuta să abordeze noi forme de învățare. Poate să fie vorba de o dezvoltate pe plan artistic, educațional, cultural sau poate chiar spiritual.

Cât timp planeta Venus se va afla în zodia Racului, 2 – 27 iunie, se deschid noi orizonturi de cunoaștere pentru acești nativi.

Horoscop Urania Leu

O situație care nu le dă pace îi poate face pe nativii Leu să nu se simtă în apele lor, la începutul acestui interval. Nu se pune problema neapărat de o boală sau de o problemă de ordin medical. Unii dintre nativi nu vor fi chiar într-o formă excelentă prin prisma acelor gânduri care le dau târcoale și nu-i mulțumesc de nicio culoare.

Pe 31 mai, Mercur intră în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie, iar în acest timp efecte mai puțin plăcute se vor resimți în viața personală a Leilor. Pur și simplu, acest aspect astral va reuși să tulbure relațiile nativilor cu persoanele apropiate. Discuții în contradictoriu, ca urmare a unor divergențe de opinii, scopuri și viziuni total opuse.

Între 1 și 3 iunie, șanse de câștig mari pentru Lei. Aceștia se pot bucura de anumite avantaje materiale care vin sub forma unui cadou sau ajutor.

Cât timp planeta Venus se va afla în zodia Racului, 2- 27 iunie, nativii vor avea parte de îmbunătățiri și rezolvări pe partea medicală a unor afecțiuni ce le dădeau bătăi de cap. În schimb, se va intensifica sensibilitatea nevoasă și emotivitatea, anunță Urania.

Horoscop Urania Fecioară

Pentru unii dintre nativii Fecioară se pune problema unei despărțiri la începutul intervalului. Anumite relații pot ajunge la sfârșit.

Pe 31 mai, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie. În acest timp, nativii vor avea parte de o serie de influențe demne de urmat pe sectorul imaginii publice, al succesului, al afirmării.

Între 1 și 3 iunie, aspecte bune astrale pentru sectorul relațiilor parteneriale personale sau profesionale. Pot avea loc împăcări, acorduri care să pună bazele unei frumoase colaborări pentru anul următor.

Horoscop Urania Balanță

Stresul pare să nu le dea pace nativilor Balanță, la începutul acestui interval. Aceste tensiuni pot lua naștere ca urmare a unor elemente din planul familiei, dar și din cel social.

Important de menționat este faptul că unii dintre nativi pot avea parte de întâmplări bizare care îi neliniștesc, gânduri ciudate sau de descoperiri care efectiv vor atrage după sine un disconfort emoțional.

Pe 31 mai, Mercur intră în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie, iar influențele vor fi în teritoriul cunoașterii spirituale, al performanței și al împlinirii. Nativii intră în contact cu informații menite să îi ajute să analizeze și să pună la punct un nou plan de viață.

Între 2 și 27 iunie, cât timp Venus se va afla în zodia Racului, Balanțele pot beneficia de succes, apreciere, simpatie la public.

Horoscop Urania Scorpion

Începutul acestui interval îi găsește pe nativii Scorpion într-o stare de repulsie față de o persoană sau un lucru. Discuțiile sunt pe punctul să genereze. Scorpionii pot trece prin momente grele, în contextul în care nu pot interveni să-și ajute părinții sau rudele care trec printr-o situație delicată. Este necesar ca nativii să-și controleze emoțiile și să rămână lucizi.

Mercur care este în mișcare retrogradă, în intervalul 31 mai – 23 iunie, se dovedește a fi un sfetnic bun pentru acești nativi. Scorpionii reușesc să ia o decizie potrivită într-o situație de ordin material. Nativii posedă abilitate în gândire, găsesc soluții geniale, idei interesante.

Cât timp Venus se va afla în zodia Racului, intervalul 2- 27 iunie, va pune accent pe sectorul aspirațiilor înalte și al dorinței de perfecționare.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii fac tot posibilul să fie mai atenți cu banii la începutul acestui interval. Deși nu le stă deloc în fire, Săgetătorii își vor impune anumite restricții tocmai pentru a reuși să facă economie.

Mercur în mișcare retrogradă, perioada 31 mai – 23 iunie, se va plasa în casa a VII-a a relațiilor parteneriale. Acest aspect astral va patrona dialogurile și va introduce datele necesare de care nativii e bine să țină cont, acestea fiind relevante pentru contextul vieții lor.

Pe 2 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului, unde se va afla până pe 27 iunie, și le oferi nativilor ipostaze menite să le aducă avantaje materiale. Această susținere astrală le poate scoate în față șanse extraordinare.

Horoscop Urania Capricorn

Luna în tranzit prin zodia Capricorn le va oferi acestor nativi, în primele 2 zile ale intervalului menționat, lucidate și rezistență.

Pe de altă parte, acest context astral le poate complica o serie de relații parteneriale, ceea ce îi poate face pe nativi să răbufnească. Capricornii pot recurge la replici dure, în ideea de a plăti cu aceeași monedă.

Cât timp Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă, adică de pe 31 mai până pe 23 iunie, se va afla în sectorul muncii de zi cu zi. Pot avea loc discuții și negocieri la locul de muncă sau nu este exclus ca nativii să primească o ofertă de muncă și să facă o schimbare din acest punct de vedere.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii zodiei Vărsător se pot confrunta, la începutul acestui interval, cu unele disfuncții la nivel digestiv. Între 30 mai și 1 iunie, Luna se va afla în zodia Vărsătorului, context astral care îi va face pe nativi să treacă printr-o stare de neliniște.

Unii dintre ei se pot simți derutați sau se vor confrunta efectiv cu tot felul de nedumeriri existențiale.

Cât timp Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă, 31 mai – 23 iunie, vizate vor fi o serie de sentimente și trăiri.

Nativii Vărsător vor prefera distracțiile fără angajamente serioase. Puțini vor fi cei care vor căuta stabilitatea. Între 1 și 3 iunie, sunt șanse mari ca nativii să aibă parte de anumite câștiguri materiale sau eventual să își recupereze banii cuveniți.

Horoscop Urania Pești

Următoarea perioadă îi găsește pe nativii Pești într-o stare tensionată. Răbdarea nu este deloc punctul lor forte la începutul acestei perioade. Cu greu vor reuși să se abțină și să fie politicoși tocmai în ideea de a nu se compromite. Universul lor este zbuciumat de anumite lucruri din trecut sau de unele dorințe și planuri care nu s-au concretizat.

Pe 31 mai, Mercur intră în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie, iar vizat va fi sectorul treburilor domestice. În acest interval, nativii se pot răzgândi la tot pasul.

Pe 2 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului, unde va rămâne până pe 27 iunie, interval în care sectorul sentimentelor se va afla la un nivel ridicat de trăire.