Home » Life & Style » Horoscop » Piatra norocoasă a zodiei Vărsător – rocile care îi definesc

Piatra norocoasă a zodiei Vărsător – rocile care îi definesc

Violeta Badea / 29.03.2021, 18:15
Piatra norocoasă a zodiei Vărsător – rocile care îi definesc

Piatra norocoasă a zodiei Vărsător – rocile care îi definesc. Nativul din zodia Vărsătorului este mereu cu un pas înaintea tuturor și are parte de trăsături dominante. Dintre toții nativii, aceșta au posibilitatea de a alege dintr-o sumedenie de variante reprezentate de cristalele albastre sau bleu. Vărsătorul este patronat de Planeta Uranus, iar aceasta îi oferă originalitate. Spre exemplu, cristalele albastre îi oferă energii nebănuite.

Piatra norocoasă a zodiei Vărsător. Caracteristici generale

Nativul născut în zodia Vărsătorului este creativ, are o imaginație incredibilă și îi place să evolueze pe toate planurile. Fire extrovertită și rece, dar foarte sensibilă. O persoană imprevizibilă și plină de originalitate. Nativul Vărsător este tot timpul ocupat, tot timpul prins și nu are timp să se plictisească niciodată.

Are multe idei bune și îl atarg lucrurile vechi și încarcate de mister. Îi place mult evoluția și se gândește tot timpul la viitor. Dacă ceva nu a ieșit bine, atunci vine cu o altă idee. Îi place să strălucească și să reușească în toate proiectele în care este implicat.

Apreciază frumosul și progresul reprezintă totul pentru el. La capitolul defecte putem nota instabilitatea. Ca și piatră norocoasă, granatul și zirconul se regăsesc pe lista talismanelor care îl poate ajuta pe ambițiosul Vărsător.

Unul dintre cele mai norocoase talismane ale zodiei Varsator este granatul
Unul dintre cele mai norocoase talismane ale zodiei Varsator este granatul

Piatra norocoasă a zodiei Vărsător. Granatul

Granatul este considerat un simbol al prieteniei veșnice și al încrederii. De asemenea, este unul dintre protectorii cei mai puternici ai zodiei Vărsător şi una dintre pietrele cele mai energizante disponibile în lume. Acest talisman îi apară de toate pericolele, le aduce putere, vindecare, rezistență, afecţiune, compasiune, succes în afaceri, popularitate, prietenie și respect.

Granatul este de culoare purpurie, dar îl putem întâlni în diferite culori, rosu, purpuriu, rosu-negru, verde, galben, brun, negru, incolor, dar cel mai obişnuit granat este cel roşu-purpuriu. Această piatră norocoasă vindecă migrenele și scade febra. De asemenea, nativul din zodia Vărsătorului se încarcă cu energie pozitivă și elimină gândurile negre.

Vărsătorul devine mult mai puternic, amplifică curajul, dragostea, dar mai ales încrederea. De altfel, această piatră funcționează ca un talisman norocos, ajutându-l pe cel care o are să aibă parte de dragoste adevărată.

Piatra norocoasă a zodiei Vărsător. Zirconul

O altă piatră norocoasă pentru nativul din zodia Vărsătorului este zirconul. Această piatră se regăsește în diferite culori, de la incolor, la albastru, maro, galben, rosu, verde, portocaliu. Zirconul reprezintă cel mai vechi mineral cunoscut de om și cel mai frecvent mineral de zirconiu din scoarța pamantului.

Această piatră prețioasă mai este denumită „piatra înțelepciunii”, deoarece are capacitatea de a aduce claritate în gândire, amplifică cunoașterea, ajută la îmbunătățirea memoriei, protejează călătoriile și își ține purtătorul departe de necazuri și de pericole.

Un lucru mai puțin cunoscut este că cristalele de zircon pur sunt utilizate ca înlocuitori ai diamantului, sunt destul de des confundate cu această piatră și sunt foarte scumpe. Tot despre zirconul se mai spune că este aducător de noroc, pace, înțelepciune și belșug. Această piatră are capacitatea de a transforma gândurile în fapte și visele în realitate.