Home » Life & Style » Horoscop » Piatra norocoasă a zodiei Săgetător – ce li se potrivește cel mai bine

Piatra norocoasă a zodiei Săgetător – ce li se potrivește cel mai bine

Violeta Badea / 29.03.2021, 13:44
Piatra norocoasă a zodiei Săgetător – ce li se potrivește cel mai bine

Piatra norocoasă a zodiei Săgetător – ce li se potrivește cel mai bine. Cei născuți în zodia Săgetătorului iubesc provocările, sunt optimiști și extrovertiți. Guvernați de planeta Jupiter, acest semn zodiacal iubește viața și au un simț al umorului incredibil de dezvoltat. Pun mare accent pe libertate și sunt dispuși să alerge o viață întreagă după bunăstare. Care este piatra norocoasă a acestei zodii? Ce talisman li se potrivește acestor nativi, puteți descoperi în articolul următor.

Piatra norocoasă a zodiei Săgetător

Nativii acestei zodii tânjesc după libertate și aventuri. Este prietenos, tolerant și pasionat, însă poate fi și extravagant sau arogant. Depinde foarte mult pe cine are în față și care sunt situațiile cu care se confruntă. Nativul Săgetător aleargă după idealuri și foarte târziu alege să se retragă într-o poziție socială sigură.

Adoră să călătorească și o pot face chiar și singuri. Aceștia nu se mulțumesc cu puțin și nu au mari așteptări de la ceilalți. O altă caracteristică a acestor nativi este că se aruncă mereu cu capul înainte şi îşi asumă riscuri pe care alţii le-ar ignora încă de la început.

Își asumă responsabilitatea chiar dacă este vorba despre o decizie importantă care ar putea avea consecinţe grave asupra lui sau a celor apropiați. Atunci când vine vorba de un talisman, printre pietrele norocoase ale acestei zodii se află granatul, ametistul și topazul. În continuare vă vom prezenta ce rol joacă fiecare piatră norocoasă pentru zodia Săgetător.

Piatra norocoasă a zodiei Săgetător. Granatul

Granatul
Granatul

Granatul este piatra norocoasă a celor născuți sub zodia Săgetătorului. Aceasta are o istorie impresionantă, fiind folosită de bijutierii egipteni încă din anul 3100 i.Hr., iar spre sfârșitul secolului al IX-lea existau mai multe tipuri de granat care erau vândute în magazinele de specialitate. Nuanțele acestei pietre variază de la vișiniu aprins, roșu, portocaliu cu tentă roz, până la verde si nuanțe de albastru.

Este o piatră norocoasă a Săgetătorului și îl va ajuta să evolueze în carieră, îl va proteja de spiritele rele și îl va călăuzi în viață. De asemenea, granatul îi va consolida relațiile, îi va aduce pasiune și multă inspirație.  Această piatră îl ajută foarte mult în viața sentimentală și îi aduce liniștea sufletească de care are mare nevoie.

Piatra norocoasă a zodiei Săgetător. Ametistul

Ametistul
Ametistul

Ametistul se remarcă prin culoarea sa fascinantă de violet-albăstrui. Nuanțele sale însă pot varia destul de mult, unele pietre fiind aproape roz. De asemenea, intensitatea culorii diferă  în funcție de zona geografică din care provine: de exemplu, cele mai multe varietăți de ametist se regăsesc în Siberia, în India, dar și în Brazilia. Ametistul siberian are culoarea cea mai puternică. Pe când, cele din Franța au nuanțe mai pale, asemînătoare cu culoarea liliacului.

Această piatră le aduce multă energie celor născuți în Săgetător. Îi ajută să se relaxeze și să scape de energiile negative. În plus, acest talisman are capacitatea de a-i insipira și a le îmogăți imaginația. Ametistul îi ajută în carieră și în finalizarea tuturor proiectelor importante.

Piatra norocoasă a zodiei Săgetător. Topazul

Topazul
Topazul

Topazul este o piatră incoloroă, dar se poate găsi și în diferite culori: galben, galben maroniu, albastru, roz, roz violet, maro, portocaliu spre brun, verde, roșu, violet. Acest talisman îi ajută pe Săgetători să fie mai înțelepți șimai raționali. De asemenea, le aduce fericire și stabilitate în relația de cuplu.