Home » Life & Style » Piatră norocoasă Balanță – ce să purtați dacă sunteți născuți în această zodie

Piatră norocoasă Balanță – ce să purtați dacă sunteți născuți în această zodie

Nechifor Ioana / 22.03.2021, 17:10

Piatra norocoasă Balanță. Atunci când vine vorba de echilibru, acest nativ știe cel mai bine să echilibreze lucrurile sau cum să facă să le aducă în acest stadiu. Sau cel puțin asta e esența lui. Guvernat de planeta Venus, acest semn zodiacal iubește arta și frumos. Ține foarte mult la părerea celorlalți despre el, motiv pentru care uneori se abate de la planurile sale atunci i se cere să onoreze circumstanțele apărute. Care este piatra norocoasă a acestei zodii? Ce talisman li se potrivește acestor nativi, puteți descoperi în materialul următor!

Piatra norocoasă Balanță. O scurtă descriere a acestei zodii

Fără îndoială, acțiunea definitorie pentru zodia Balanță este Eu echilibrez. Căci nu exista alt nativ care să cântărească așa mult lucrurile, înainte de a lua o decizie, așa cum este cel născut în zodia Balanță.

Este curios, dornic să descopere și să exploreze cât mai multe, iubește arta și frumos. Persoana născută în această zodie este mai degrabă o fire celebrală decât o fire romantică, motiv pentru care uneori poate lăsa impresia că este superficială în dragoste. Adevărul nu-i nicidecum ăsta, însă balanței îi place să treacă lucrurile prin filtrul mental.

Zodia Balanță
Zodia Balanță

Așa obișnuiește să facă cu toate lucrurile, le cântărește, le întoarce pe toate părțile, în dorința de a lua o decizie echilibrată asemenea talerului ce îl reprezintă. Nativii acesti zodii sunt firi conciliante,  persoane obiective, care știu să fie imparțiale și să analizeze toate fațele unei probleme.

Acești nativi adoră să fie înconjurați de oameni, prin urmare ei vor prefera întotdeauna un stil de viață dinamic, activ, în locul celui retras.

Atunci când vine vorba de un talisman, printre pietrele norocoase ale acestei zodii se află opalul, lazuritul, jadul. Vezi, în următorul articol, ce rol joacă fiecare piatră norocoasă pentru zodia Balanță!

Piatra norocoasă Balanță. Opal

Opalul este un cristal care provine din Peru, având un aspect sticolos, translucid. Se spune că este piatra norocoasă a zodiei Balanță, fiind o piatră a iubirii, a dorinței și a atracției fizice. Este cunoscută pentru rolul protector pe care îl are pe toate planurile. Aduce în viața celui care o poartă noroc, bogăție, bani.

Este talismanul pe care orice nativ al zodiei Balanță trebuie să-l aibă, dacă este în căutarea iubirii, căci această piatră este recomandată celor care vor să își întâlnească jumătatea.

Tot despre această piatră se mai spune că, atunci când se află în prezența dușmanilor, pălește și își intensifică culoarea, dacă este în prezența unui prieten adevărat.

Piatra norocoasă Balanță. Lazurit

De culoare albastru, indigo, bleu sau bleu-verzui, lazuritul este o piatră semi-prețioasă cu rol protector pe partea de sănătate. Poate ameliora durerile în cazul celor care au probleme cu articulațiile, sistemul cardiovascular sau care suferă de boli ale creierului.

Este talismanul care te ferește de rău și de orice pericol. În plus, atrage prosperitatea, iubirea, îl ajută pe cel care îl poartă să aibă eficacitate, randament, curaj.

Este o piatră spirituală care poate ajuta la interpretarea viselor, rezolvarea neînțelegerilor în cuplu, descoperirea adevărului etc. I se mai spune lapis, lazuli, ultramarin.

Piatră norocoasă Balanță. Jad

Jadul provine din China, are aspect lucios, semisticlos spre mat, translucid spre opac și se poate găsi, în ceea ce privește culoarea, în alb, vernil, verde kaki. Dacă este să îi găsim o categorie, am putea spune despre jad că este piatra a fidelității și a dragostei, a înțelepciunii, a liniștii și a păcii.

Poate reprezenta un fel de scut a celui care o poartă împotriva magiei și a vrăjilor, a energiei negative. De altfel, aduce echilibru emoțional în viața celui care o poartă, claritate, profunzime. Se spune că ajută în cazul femeilor care își doresc să rămână gravide, fiind un talisman al fertilității. De altfel, la modul general, are rol protector pentru sănătate.

Este benefic pentru a rezolva anumite probleme, ajută la găsirea propriului drum în viață.