Home » Life & Style » Piatra norocoasă a zodiei Leu – ce să porți ca să ai noroc

Piatra norocoasă a zodiei Leu – ce să porți ca să ai noroc

Nechifor Ioana / 16.03.2021, 18:57

Piatra norocoasă a zodiei Leu. Nativul vedetă al zodiacului are nevoie de o piatră pe măsura strălucirii sale. Ce e bine să porți dacă te-ai născut în această zodie și cum te poate influența această piatră prețioasă, care sunt caracteristicile ei esențiale, descoperă în materialul următor! Guvernat de Soare, Leul se simte perfect în lumina reflectoarelor, adorând să fie în centrul atenției, să primească aplauze și să-i fie recunoscute meritele. Să vedem așadar ce piatră norocoasă i se potrivește!

Piatra norocoasă a zodiei Leu. Caracateristicile generale ale acestui nativ

Nativul zodiei Leu este cel mai bine definit de verbul Eu vreau, fiind un element fix, de foc. Soarele guvernează această zodie, fiind cunoscut faptul că acest nativ adoră să fie pe scenă în lumina reflectoarelor.

Este generos, hotărăt, sincer, determinat și s-a născut să fie lider. Își setează obiectivul cu mare atenție și face tot ce-i stă în puteri pentru a-l duce la bun sfârșit.

Îi place să fie admirat, apreciat și să i se recunoască meritele. Ce-i drept nu l-ar deranja niște aplauze. Acești nativi au o anumită noblețe sufletească, le place să fie îndrăgostiți și, bineînțeles, să le fie oferită cu aceeași măsură iubirea pe care ei cu atâta generozitate o dăruiesc.

Creativitatea este punctul forte al acestui nativ, drept urmare s-ar putea bucura de strălucirea mult dorită într-un domeniu ce presupune acest lucru. Având din plină carismă și magnetism, nativii pot face carieră într-un domeniu ce ține de divertisment, teatru, artă. Atâta timp cât este în atenția publicului, leul este cel mai fericit.

Ca și piatră norocoasă, rubinul, chihlimbarul și topazul se regăsesc pe lista talismanelor care îl poate ajuta pe carismaticul leu.

Piatră norocoasă Leu
Piatră norocoasă Leu

Rubinul, piatra succesului

Pentru un nativ care își dorește succesul, această piatră este binevenită. Rubin sau corindon roșu, așa cum i se mai spune, provine din India. Are ca și culori roșu-grena și are aspect sticlos.
În ceea ce privește rolul său de protecție, se spune că rubinul protejează împotriva atacurilor psihice negative.

Amplifică, stimulează și facilitează curajul, dragostea și încrederea. Generozitatea, optimismul și inspirația, dar și puterea, capacitatea de conducere. Rubinul ajută la trecerea peste obstacole. Aduce bunăstare, putere, bucurie, prosperitate, dragoste în viața celui care îl poartă, spun specialiștii de la acvaria.com.

De altfel, această piatră funcționează ca un talisman norocos, ajutându-l pe cel care o are să atingă faima și succesul.

Chihlimbarul, piatra iubirii

Chihlimbarul sau ambra, așa cum mai este denumit, provine din Țările Baltice. Numele vine din arăbește, de la al anbar, care semnfică auriu. Se găsește în special în nuanțe de galben, dar poate să fie și portocaliu sau să aibă inserții roșiatice. Ca și aspect, poate fi sticlos, transparent sau translucid.

Această piatră este ascociată Arhanghelului Uriel, îngerul naturii care ne ocrotește de pericole sau ne vindecă în urma unor cumpene ale vieții. Despre chillimbar se spune că este piatra norocului, a frumuseții și a dragostei adevărate.

Aduce noroc, echilibru, energie, iubire, sănătate și putere în viața celui care poartă acest talisman. Chihlimbarul amplifică, stimulează energia pozitivă, câștigurile financiare, frumusețea interioară și exterioară.

Este un talisman bun pentru a atrage prosperitatea și succesul, găsirea sufletului pereche. Ține gândurile negative la distanță.

Topazul, piatra norocului

Un alt talisman norocos pentru Leu este topazul. Această piatră, despre care se spune că este aducătoare de noroc și eclibru interior, este disponibilă în numeroase culori. De regulă se găsește în alb, albastru și galben.

Este cunoscută ca fiind talismanul care alungă energiile negative și protejează împotriva spiritelor rele. Este piatra comunicării, a norocului și oferă celui care o poartă energie, putere și creativitate. Tot despre topaz se mai spune că ajută la împlinirea dorințelor, la rezolvarea problemelor și la găsirea echilibrului interior.

Amplifică și stimulează abilitățile personale, dragostea, succesul, liniștea, armonia.