Home » Life & Style » Purificarea bijuteriilor, pe înțelesul tuturor. Cum scapi de energia negativă

Purificarea bijuteriilor, pe înțelesul tuturor. Cum scapi de energia negativă

Pană Emanuela / 14.02.2021, 11:14
Purificarea bijuteriilor, pe înțelesul tuturor. Cum scapi de energia negativă

Purificarea bijuteriilor. Indiferent de forma lor, este absolut necesar ca acestea să fie purificate. Trecând prin multe mâini, fiecare persoană își lasă propria amprentă și, automat, propriile energii negative. Așadar, asigură-te că le purifici, pentru a scăpa de orice formă de negativism. Iată cum faci asta.

Purificarea bijuteriilor, pe înțelesul tuturor

Este foarte important să știm că orice bijuterie, indiferent de forma ei, trebuie purificată. Nu se știe prin ce mâini a trecut și ce amprente are asupra ei. Tu nu vei face decât să preiei toate energiile negative pe care aceasta le poartă. Un caz extrem poate fi acela în care fostul deținător al bijuteriei a suferit un accident tragic, astfel că membrii familiei au dorit să scape de ea. Prin urmare, au vândut-o unui bijutier de la care a cumparat-o altcineva, ulterior, adică tu.

De-a lungul anilor, au circulat o mulțime de superstiții în jurul aurului. Una dintre ele spune că blestemul aurului nu iartă pe nimeni. Astfel, este bine să respecți câteva sfaturi dacă ai bijuterii din aur sau intenționezi să îți cumperi.

Bijuteriile din aur sunt mari captatoare de energii negative. În schimb, argintul captează, însă nu dă voie să transmită mai departe energiile negative. Obiectele de cult din biserici sunt făcute preponderent din argint. Aurul alb are aceleși proprietăți ca aurul normal. Trebuie purificate. Există purificări drastice! Cea mai puternică este în apă salină.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Draga mea prietenă”.

Indiferent de ce bijuterie vorbim, înainte de prima purtare, aceasta trebuie purificată
Indiferent de ce bijuterie vorbim, înainte de prima purtare, aceasta trebuie purificată

Cum scapi de energia negativă

Bijuteriile confecționate din metale prețioase, pietre sau cristale trebuie purificare energetic înainte de purtarea lor. Fie ca le cumperi de la magazin sau le primești cadou, este bine să faci un astfel de ritual de purificare. De asemeea, aurificarea bijuteriilor se face periodic în perioadele de stres, agitație, oricând te simți fără energie, după orice afecțiune sau boală sau când știi că ai avut în jurul tău persoane cu energii negative. După purificare, bijuteriile, sub orice formă, vor lua amprenta ta energetică. Dar iată cum se face, mai exact, purificarea bijuteriilor.

Cea mai la îndemână metodă este spălarea în apă. Astfel, trebuie să ții bijuteria în mână, sub jetul de apă (nu foarte puternic), vreme de 1-2 minute. Apoi, fie o lași să se usuce în mod natural, fie o stergi ușor cu o cârpă moale. După, este recomandat să ții bijuteria în mână, pentru puțin timp, și să o încarci mental cu energie pozitivă, cu gânduri bune și cu dorințele care vrei să ți se îndeplinească.

Pe lângă simpla spălare sub jetul de apă, mai există și alte procedee la fel de simple, care te ajută să scapi de energiile negative ale bijuteriilor. Iată care sunt acestea:

  1. În apă cu sare
  2. Spălarea cu sare de mare
  3. Frecarea cu nisip de scoică
  4. Îngroparea în pământ vreme de trei zile
  5. În apă curgătoare la munte
  6. Sub jet la robinet
  7. Cu agheazmă, între trei și șapte zile.

Trebuie să acorzi o atenție sporită cristalelor, pentru că unele pot să nu reacționeze foarte bine la unele dintre aceste procedee. Este important să te informezi bine înainte despre proprietățile fiecăruia.