Home » Știri » Ce înseamnă când visezi aur. Semnificația nebănuită a acestui vis

Ce înseamnă când visezi aur. Semnificația nebănuită a acestui vis

Violeta Badea / 25.01.2021, 17:26
Ce înseamnă când visezi aur. Semnificația nebănuită a acestui vis

Ce înseamnă când visezi aur. Semnificația nebănuită a acestui vis. Se spune că visăm în fiecare noapte ceva. Oamenii au o activitate cerebrală intensă noaptea și doar pentru că nu își amintesc visele, nu înseamnă că ele n-au fost prezente. Însă, important este să ni le amintim, deoarece fiecare are o semnificație. De exemplu, ai visat vreodată aur? Te-ai întrebat oare ce înseamnă acest vis? Nimic nu este întâmplător și totul are o semnificație. 

Ce înseamnă când visezi aur

Dacă ți s-a întâmplat să visezi aur și te-ai întrebat ce semnificație are, dacă e un vis care prevestește un lucru bun sau, din contră, e ceva de rău, iată ce sugerează acesta de fapt. Se spune că aurul are legătură cu cele mai prețioase aspecte ale personalității noastre. În orice caz, este un semn bun! Nu aveți niciun motiv de îngrijorare, ba, dimpotrivă, este un motiv de bucurie în majoritatea cazurilor.

Aurul este asociat cu bogăția, cum și în viața reală este un metal prețios. De asemenea, poate fi un simbol al norocului, puterii, influenței, banilor sau al veștilor bune diferă în funcție de circumstanțele în care apare în vis. Grecii spuneau că aurul este aducător de bogăție, dominație, centru al căldurii, dragostei, dăruirii, lăcaș al luminii, cunoașterii și strălucirii. Iată cele mai întâlnite semnificații:

Aurul este un simbol al bogatiei
Aurul este un simbol al bogatiei

Ce înseamnă când visezi obiecte din aur

Este important să vă amintiți ce fel de obiecte ați visat, deoarece bijuteriile nu au nicio legătură cu uneltele. De exemplu dacă în vis v-au apărut obiecte precum: unelte, tacâmuri sau veselă, acestea simbolizează un trai bun și stabilitate financiară. Posibil să obțineți un profit substanțial de pe urma unei afaceri.

Atunci când visați bijuterii din aur este un semn că ai foarte mare încredere în tine, în propriile forțe. Posibil să treceți cu bine de un examen foarte greu pentru care ați învățat mult. Bijuteriile de aur reprezintă bogăţia ta ca persoană, cunoștințele pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului, imaginea ta. Nu se referă la bogăția materială, ci la cea sufletească. Mare atenție dacă visați lingouri de aur! Acestea pot fi un semn rău, visul poate prevesti falimentul. Astfel de obiecte reprezintă o pierdere financiară uriașă.

Ce înseamnă când visezi că găsești aur

Acest vis este unul pozitiv. Înseamnă că ai descoperit calități pe care nu te gândeai că le ai. Te așteaptă succesul, posibil o carieră. De exemplu, în sport poți avea succes și câștiga multe trofee. Acest vis semnifică dezvoltare personală și dezvoltarea stimei de sine.

Pe de altă parte, dacă visezi că ai pierdut aur, poate fi vorba despre o mare dezamăgire din cauză că n-ai acționat la timp și ai pierdut o oportunitate. Dacă ascunzi aurul în pământ, poate reprezenta faptul că îți ascunzi un defect. Dacă aurul este fals, poate simboliza că încerci să te prefaci în fața cuiva, să ascunzi un adevăr legat de tine.

Alte semnificații ale aurului

  • inel sau verigheta de aur – este un vis care simbolizează că vei avea o căsnicie de lungă durată
  • dinți din aur – sfaturile pe care i le dai cuiva sunt prețioase
  •  aur pe care il topesti – este un vis care prevestește o călătorie pe care o așteptai de foarte mult timp
  • sapi în mină după aur – înseamnă că îți descoperi aptitudinile
  • aur pe care îl faci cadou – vești bune pe care le vei primi
  • aurul pur – este un simbol al sincerității, cineva încearcă să vă ajute și o face fără niciun interes.