Home » Life & Style » Piatră norocoasă Scorpion – rocile care se potrivesc perfect acestei zodii

Piatră norocoasă Scorpion – rocile care se potrivesc perfect acestei zodii

Nechifor Ioana / 23.03.2021, 17:26

Piatră norocoasă Scorpion. Unii dintre cei mai puternici nativi ai zodiacului au nevoie de ceva pe măsură care să-i ajute în demersurile lor. Despre scorpion este cunoscut faptul că acest nativ nu se oprește până nu își duce obiectivele până la capăt și obișnuiește să trăiască intens emoțiile. Când se îndrăgostesc acești nativi, se dăruiesc cu toată ființa lor. Să vedem așadar talismanul care le poartă noroc și în ce circumstanțe este recomandat acesta!

Piatră norocoasă Scorpion. O scurtă descriere a zodiei

Fiecare zodie are talismanul său potrivit, dar să vedem care este piatra norocoasă Scorpion! O zodie extrem de puternică, pasională, care nu cunoaște jumătăți de măsură și care se implică total atunci când inima i-o cere.

Acțiunea care definește cel mai bine acest nativ este Eu doresc. Două planete guvernează semnul zodiacal, este vorba despre Marte și Pluton. Pe scurt, avem în discuție un nativ puternic, căruia i se potrivește de mine să ocupe rolul de lider și să dețină o funcție de conducere, având în vedere că se implică total și nu are liniște până ce nu își atinge țelurile.

Un nativ care nu se oprește până nu își vede idealul atins, iar succesul nu se lasă prea mult timp așteptat, având în vedere ambiția și voința pe care le manifestă.

Zodia Scorpion
Zodia Scorpion

Așadar, un nativ hotărât, determinat, focusat pe ceea ce face, care își trăiește emoțiile cu mare intensitate. Pe plan amoros, se deschide greu sufletește și vorbește și mai greu despre sentimentele sale, însă atunci când se îndrăgostește cu adevărat, nu își au loc jumătățile de măsură. Iubește total, pasional. Uneori, are tendința să fie posesiv și gelos.

Atunci când vine vorba de piatra norocoască Scorpion, regăsim pe lista talismanelor specifice acestei zodii: topaz, acvamarin, granat.

Piatră norocoasă Scorpion. Topaz

Numele topaz provine de la cuvântul tapas, din sanscrită, ceea ce înseamnă foc sau cuvântul poate face de altfel referire la Muntele Topazos din Marea Roșie. Această piatră are un aspect lucios sticlos translucid și frecvent se găsește în culoarea bleu pal.

Din informațiile care circulă despre această piatră, putem să spunem despre ea că este piatra încrederii, a comunicării, a iubirii, a puterii. Protejează împotriva energiilor negative și a spiritelor rele, oferindu-i celui care o poartă energie și putere, inteligență, putere de a lua decizii.

Este un talisman care îi poate ajuta pe nativii Scorpion și nu numai la împlinirea dorințelor, la rezolvarea problemelor. Sporește abilitățile personale, creativitatea, stimulează dragostea, succesul.

Piatră norocoasă Scorpion. Acvamarin

Acvamarin provine din latină, de la aqua marin, care înseamnă apa mării. Ca și sinonime, se mai poate întâlni cu denumiri precum acvamarina, aquamarin, acuamerin, beril-acvamarin.

Piatra are un aspect sticlos, lucios, translucid spe opac, poate fi și transparent. Se găsește în nuanțe care tind mai mult către vernil. Este piatra comunicării și a bunelor relații, fiind supranumită și piatra curajului.

Oferă protecție împotriva energiilor negative, în special a celor care provin din puterea cuvântului cu conotație negativă (blestem, jigniri). Ajută la amplificarea creativității, încrederii. Stimulează puterea aurei, trezirea spirituală. Este un talisman bun pentru luarea de decizii, ușurarea comunicării.

Piatră norocoasă Scorpion. Granat

Granatul este o piatră care provine din China, având un aspect sticlos, translucid, uneori transparent. Culorile în care se întâlnește sunt purpuriu, grena, vișiniu.

Simbolizează fericirea, iubirea și fidelitatea. Am putea să spunem că este piatra iubirii, având în vedere că este piatra angajamentului total, a stabilității, a dragostei.

Talismanul îl ajută pe cel care îl poartă la atingerea scopurilor, la depășirea perioadelor de ciză care apar în viața sa. Favorizează relațiile, atrage succesul. Se spune că aduce forță, energie, succes în afaceri. Are un puternic rol protector și asupra sănătății, întărește și vitalizează organismul.