Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop aprilie 2022, dragoste: zodiile care vor trece prin tensiuni și despărțiri dureroase

Horoscop aprilie 2022, dragoste: zodiile care vor trece prin tensiuni și despărțiri dureroase

Manolică Anca / 07.04.2022, 10:25
Horoscop aprilie 2022, dragoste: zodiile care vor trece prin tensiuni și despărțiri dureroase

Horoscop aprilie 2022 în dragoste. A patra lună din an vine cu unele surprize neașteptate pentru anumiți nativi din zodiac. Ei vor avea șansa de a își demonstra sentimentele față de persoana iubită și de a trăi momente de neuitat. De partea cealalată, există și anumiți nativi care nu vor traversa o perioadă prea bună, existând șanse să pună capăt relației. Află ce spun astrele despre tine.

Horoscop dragoste aprilie 2022

  • Berbec

Nativii din primul semn zodiacal vor avea parte de surprize neașteptate în cuplu. Pentru orice dorință ar avea, partenerul va fi tot timpul dispus să o satisfacă. Trebuie doar să fie deschis și să comunice.

De partea cealalată, nativii care încă nu și-au găsit sufletul pereche, vor avea și mai mult de muncă în perioada următoare, însă este important să nu renunțe. Este important să nu se lase prea mult afectați de lucrurile care nu sunt în totalitate responsabilitatea lor.

  • Horoscop dragoste aprilie 2022. Taur

Nativii Tauri ar trebui să învețe mai multe lucruri despre sinceritate, pentru că horoscopul dragostei vine cu vești foarte bune. Trebuie mai întâi să încerce să se iubească pe ei pentru ca, mai apoi, să reușească să ofere același sentiment și partenerului de cuplu.

Dacă nu își găsesc forța interioară, vor alege să trăiască ghidați de cei din jur. Numai ei vor ști când sunt pregătiți pentru asta, iar astrele îi sfătuiesc nu piardă din vedere acest lucru.

  • Gemeni

Vești bune pentru nativii din zodia Gemeni. Vor continua să își trăiască viața în aceeași notă optimistă, numai că va exista și o mică surpriză din partea partenerului de cuplu. Pentru asta, este important să se decidă dacă își doresc să continue cu adevărat această relație sau rămân în continuare din frică. Sinceritatea ar trebui să fie cheia în aceste situații.

  • Rac

O nouă lună, noi șanse pentru raci, care sunt pregătiți să salveze povestea de iubire. Partenerul s-ar putea simți marginalizat, iar astrele spun că ar fi bine să îi acorde ceva mai multă atenție. Nu este nevoie de un efort colosal pentru a arăta ce simt cu adevărat.

Pentru a nu cădea în capcane, cel mai bine este să discute cu partenerul despre ceea ce își dorește. Îi așteaptă momente frumoase în cuplu, atât timp cât ambii parteneri vor același lucru.

  • Horoscop dragoste aprilie 2022. Leu

Pentru acești nativi urmează o perioadă cu momente de neuitat în cuplu. Se vor bucura, de asemenea, de multe călătorii și este momentul în care ar trebui să se lașe duși de val. Au nevoie de asta pentru că se simt împliniți după o perioadă lungă de tristețe. Înainte de a veni cu argumente pro și contra, ar face bine să analizeze totul într-o manieră obiectivă pentru a se asigura că este ceea ce își doresc.

  • Fecioară

Perioada care vine nu este deloc bună din punct de vedere emoțional pentru acești nativi, fiind considerate una dintre cele mai toxice zodii. Este posibil să se confrunte cu despărțiri și să treacă prin momente mai puțin frumoase.

Cu toate că sunt caracterizați de răbdare și calmitate, acești nativi tind să aibă întotdeauna relații problematice. Astrele îi sfătuiesc să dea dovadă de mai multă tărie de caracter pentru a putea gestiona totul cum trebuie.

  • Balanță

Nativii care au o relație stabilă vor traversa o perioadă prolifică din punct de vedere al sentimentelor. Își vor redescoperi energia de la început și vor fi gata să mai acorde o șansă poveștii de dragoste. Nativii singuri s-ar putea simți atrași de persoanele cu care nu ar fi crezut vreodată că vor avea tangențe în această viață.

Nativii din zodia Scorpion se vor bucura din plin de relația pe care au început-o recent și vor culege roadele muncii depuse. Însă, pe termen lung, s-ar putea ca sentimentele să le dea ceva bătăi de cap. Astfel, vor trebui să fie sinceri cu ei și să vadă dacă se găsesc sau nu în acest punct al vieții. Partenerul de viață va fi gata să îi stea alături în orice situație, dar nu ar trebui să profite prea mult de bunătatea oferită.

  • Săgetător

Acești nativi vor petrece în perioada următoare ceva mai mult timp alături de partener, pentru că l-a cam neglijat în ultima vreme. Și munca este importantă, dar nu trebuie pusă pe locul doi relația, ci trebuie echilibrat efortul. În caz contrar, s-ar putea ajunge la a pune capăt relației, lucru pe care sigur nu și-l doresc.

  • Capricorn

Luna aprilie vine cu vești excelente pentru Capricorni. Este momentul ca relația cu partenerul să treacă la un alt nivel, iar aceștia sunt mai mult decât pregătiți să acorde șansă unei povești de iubire ieșită din comun. Astrele îi sfătuiesc să fie ei cei cea care își manifestă dorințele interne, pentru că partenerul de viață sigur îi va urma.

  • Horoscop dragoste aprilie 2022. Vărsător

Vărsătorii au șanse mari să redescopere iubirea adevărată. Potrivit astrelor, relația mult visată va apărea în această lună, deci vor exista multe motive de bucurie. Nu trebuie să rămână blocați în trecut, ci ar trebui să trăiască așa cum și-au dorit de multă vreme.

  • Pești

O lună care aduce succes pe toate planurile. Însă cea mai mare bucurie va veni din partea partenerului de viață, care îi vor uimi cu veștile lor. De asemenea, nativii ar trebui să fie ceva mai atenți la conversațiile cu cei din jur. Comunicarea este cheia, astfel că, dacă doresc să ofere iubire și atenție persoanei dragi, ar trebui să fie pregătiți să asculte ceea ce are de spus.