Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, astrologie, zodii. Femeia Pești – caracterizare, compatibilitate, defecte

Horoscop, astrologie, zodii. Femeia Pești – caracterizare, compatibilitate, defecte

Alexandru Cazacu / 21.07.2021, 11:35
Horoscop, astrologie, zodii. Femeia Pești – caracterizare, compatibilitate, defecte

Femeia din zodia Pești este delicată și plină de compasiune și de gingășie. Pe lângă toate acestea, nativa sub acest semn este și o ființă minunată, alături de care nu te vei plictisi. Ea este în stare să facă orice pentru partenerul său de viață, fiind totodată și o sursă de inspirație și putere pentru acesta.

Femeia Pești – caracterizare, compatibilitate, defecte

De obicei femeile născute sub acest semn sunt romantice și visătoare. Cu toate acestea, fiind un semn mutabil, femeia Pești poate să facă unele schimbări bruște, mai ales atunci când crede că relația ei nu mai face parte din menirea sau planul ei ideal. De asemenea, femeia din această zodie este o fire escapistă, nefiind foarte legată de lumea materială, și preferă să își caute refugiul în alte lumi decât să se confrunte cu problemele reale.

Bineînțeles, precum și celelalte semne de apă, nativele din Pești sunt foarte emoționale și își trăiesc emoțiile în valuri. Totodată, în lumea viselor, femeia Pești se simte ca la ea acasă și preferă să fie misterioasă cu persoanele din jurul ei. Așadar, dacă îi vei arăta că ești interesat de lumea ei interioară, cu siguranță îi vei intra la suflet, iar ea se va deschide în fața ta.

Calitățile nativelor din Pești

Printre calitățile femeii născute sub acest semn se numără și intuiția impresionantă. Ba chiar ai putea spune că citește gândurile, aproape că spune ce vrei să zici înaintea ta. Deși simțul practic nu prea face parte din calitățile sale, intuiția este punctul forte al nativei din Pești.

La fel ca și bărbații din această zodie, femeile Pești sunt foarte generoase. De exemplu, ele ar face absolut orice pentru a ajuta alte persoane, chiar dacă știu că ar putea rămâne fără nimic. Mai mult de atât, nativa sub acest semn zodiacal se dăruiește cu toată ființa sa, chiar dacă acest lucru o va lăsa fără nimic. Numai că acțiunile ei caritabile o împlinesc sufletește și îi aduc mai multă bogăție, așadar este imposibil ca ea să rămână fără nimic.

De asemenea, atât creativitate, cât și simțul artistic se regăsesc printre calitățile femeii din zodia Pești. Mai precis, fiind în strânsă corelație cu guvernatorul Neptun, ele prezintă un talent deosebit din naștere, având capacitatea de a crea și a transmite emoție prin nenumărate moduri artistice. Dacă femeia născută sub acest semn nu își va găsi metoda de exprimare artistică, ea va începe să se ofilească precum o floare care nu este udată.

Cum este femeia din zodia Pești
Cum sunt nativele din zodia Pești

Femeia Pești – Defecte

Bineînțeles, ca orice persoană, pe lângă nenumăratele calități, femeia Pești are și unele defecte. De exemplu, nativa din această zodie este puțin cu capul în nori. Se pare că aceasta este doar o înclinație cu care ea se naște. Așadar, în urma experiențelor de viață, ea poate să devină pragmatică și conștientă, ori se poate refugia în lumea fanteziilor și a viselor.

După cum spuneam, femeile din Pești sunt artiste creative. Cu toate acestea, ele riscă să evadeze pe tărâmul fanteziilor și atunci când este nevoie ca ele să fie prezente în viața reală și să rezolve unele probleme. Se pare că unele native din Pești au tendința să se izoleze în lumea lor, unde nu sunt probleme și conflicte, atunci când există situații deranjante. Ei bine, această atitudine nu este chiar una bună, mai ales atunci când realitatea le lovește în față.

Femeile din Pești sunt extrem de emotive, însă dacă nu știu să le gestioneze, ele ar putea avea grave probleme din cauza emoțiilor intense și a sensibilității lor crescută. Un fapt pe care nativ din alte zodii l-ar uita aproape instant, poate provoca durere pentru o perioadă foarte lungă pentru un Pești. Așadar, este foarte important ca aceștia să învețe să își gestioneze mai bine emoțiile. Cu toate acestea, este indicat să nu își suprime emoțiile, ci să le înțeleagă și să învețe să trăiască în armonie cu ele.