Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop iarnă 2021-2022. Principalele previziuni astrale. Cei mai norocoși nativi, în sezonul rece

Horoscop iarnă 2021-2022. Principalele previziuni astrale. Cei mai norocoși nativi, în sezonul rece

Alexandru Cazacu / 02.12.2021, 13:29
Horoscop iarnă 2021-2022. Principalele previziuni astrale. Cei mai norocoși nativi, în sezonul rece

Horoscop iarnă 2021-2022. În această iarnă se anunță schimbări importante în viața nativilor zodiacului. Se pare că Eclipsa de soare din Săgetător poate fi una benefică, aducând mari oportunități celor pregătiți să facă noi alegeri în viața de zi cu zi. Haideți să vedem care sunt principalele previziuni astrale pentru sezonul rece și cine sunt cei mai norocoși nativi.

Horoscop iarnă 2021-2022. Ce schimbări importante ne aduc astrele, în sezonul rece

Berbec

Pentru nativii din Berbec, cele mai frumoase momente din această iarnă sunt Sărbătorile petrecute în sânul familiei. Berbecul are puține zile libere la începutul primei luni de iarnă, însă toată munca depusă în această perioadă îi va aduce rezultate bune și recompense financiare la sfârșit de an.

Cu toate acestea, după toată agitația și cheltuielile de Anul Nou, nativul din Berbec ar trebui să își facă timp doar pentru el, să se odihnească și să evite cheltuielile care nu sunt necesare. În a doua lună a lui 2022, el trebuie să aibă grijă de sănătate, dar să nu rateze oportunitățile de angajare care pot apărea. Eclipsa de Soare din Săgetător (4 decembrie) poate veni cu noi oportunități pe plan profesional sau o afacere de familie foarte bună, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Taur

La început de decembrie, cu ajutorul lui Venus, nativii din această zodie au șansa de a avansa pe plan profesional. Totodată, șanse pentru un job mai bine plătit vor exista și în prima lună a anului care vine. Așadar, de fiecare dată când se ivește câte o astfel de ocazie, Taurul este sfătuit să își urmeze intuiția pentru că nu va face o alegere nepotrivită.

Tot în luna decembrie, se anunță recompense frumoase pentru nativul Taur, mai ales pentru cei cu vechime mare în câmpul muncii. Ei bine, în februarie Taurul se poate bucura de o perioadă mai liniștită și ar putea să își facă chiar și planuri pentru o călătorie în afara hotarelor țării. O dată care ar trebuie notată în calendarul acestui nativ este 29 ianuarie, când Venus va influența pozitiv câștigurile materiale și recompensele.

Gemeni

De asemenea, pentru Gemeni se anunță o perioadă prosperă, mai ales în cea de-a doua parte a lunii decembrie. Acești nativi ar putea obține unele avantaje sau ar putea primi o mărire la locul de muncă. Este posibil ca Sărbătorile să îi pună pe drumuri, însă Gemenii își doresc o vacanță la munte.

În prima lună a anului viitor, când Mercur este în retrograd, ar fi bine ca acești nativi să se abțină de la cheltuieli și să își reorganizeze munca. Ei bine, în cazul celor singuri, februarie poate fi luna unei noi iubiri.

Rac

Nativul acestei zodii începe luna Sărbătorilor de iarnă cu optimism. El nu trebuie să rateze nici o ocazie de a-și revedea vechii prieteni. Pe parcursul lui decembrie Racii vor reuși să pună deoparte niște bani sau să găsească alte surse de câștiguri, iar spre sfârșitul lunii ei ar putea avea parte de o surpriză neașteptată.

Chiar și la începutul lunii ianuarie, pe acești nativi i-ar putea aștepta o promovare. Cu toate acestea, în luna februarie a anului care vine, Racul trebuie să aibă în prim plan sănătatea lui și a familiei.

Leu – Horoscop iarnă 2021-2022

În următoarea perioadă, Leul va avea parte de zile mai senine, iar problemele îi vor ocoli pe aproape tot parcursul sezonului rece. Ei nu trebuie să își facă griji pe plan financiar, chiar dacă în prima lună a anului viitor facturile vor fi puțin mai ridicate, deoarece este de ajuns să pună deoparte niște bani pentru cheltuieli neașteptate.

Evenimentele frumoase din această iarnă vor fi pe plan personal, având legătură cu proiectele comune pe care le au cu partenerii de viață. Acestea se pot realiza în decembrie și ianuarie. În cazul Leilor singuri, în luna februarie există șanse pentru o nouă iubire.

Horoscop iarnă 2021-2022. Ce schimbări importante ne aduc astrele
Horoscop iarnă 2021-2022. Principalele previziuni astrale

Dacă ai de gând să cumperi o locuință, luna decembrie ar putea fi o perioadă benefică din acest punct de vedere. De asemenea, ar putea apărea unele oportunități cu privire la găsirea unui noi loc de muncă.

Începând din ianuarie, nativul acestei zodii trebuie să aibă grijă de sănătate. Precum și în cazul Leului, luna februarie este benefică pentru Fecioarele care sunt în căutarea sufletului pereche, deoarece ar putea descoperi o iubire plină de pasiune.

Balanță 

Acești nativi ar trebuie să se pregătească pentru noi provocări, deoarece luna ianuarie poate fi una de cotitură. Cu toate acestea, în decembrie ei se pot bucura de mici surprize, daruri și clipe speciale alături de familie. Tot în decembrie, Balanța ar putea să se gândească mai mult la posibilitatea de a-și schimba locul de muncă cu unul mai stabil. Deși în februarie cheltuielile ar putea crește, spre sfârșitul lui ianuarie, Venus marchează începutul unei perioade de liniște, când se vor rezolva mai multe probleme de familie.

Scorpion

Scorpionii au ambiții financiare mari în această iarnă. Cu toate că presiunea unui nou job sau a unei funcții de conducere apasă pe umerii lor, acești nativi vor avea parte de câștiguri financiare frumoase. Tot decembrie ar putea fi luna în care să renegocieze salariul pentru anul care vine, însă nativii trebuie să se implice mai mult în proiectele de la locul de muncă.

Tot din punct de vedere financiar, în ianuarie și februarie, nativul Scorpion ar trebui să fie mai precaut. Cu toate acestea, este bine să aibă în vedere și proiectele personale care nu trebuie amânate.

Horoscop iarnă 2021-2022 – Săgetător

Eclipsa de Soare de pe 4 decembrie îi pregătește Săgetătorului surprize pe plan familial. Acesta ar putea să se reîntâlnească cu rude apropiate după o perioadă mai lungă de timp sau at putea avea parte de o mare realizare pentru familia sa.

La începutul noului an, Scorpionul va avea două perioade în care va fi favorizat de astre, iar atunci va reuși să își atingă două țeluri, unul cu privire la familie, iar altul pentru sufletul său.

Capricorn

Și pentru Capricorn acest sezon va fi unul bun, atât pe plan financiar, cât și emoțional. Cu toate acestea, ar fi bine ca acesta să accepte ajutorul celor din jur și să își rezolve micile probleme din familie. Pe plan profesional, perspective mai bune vin abia în februarie. Așadar, nativii sub acest semn nu trebuie să se gândească deocamdată la schimbarea locului de muncă.

Vărsător

Dacă au grijă de sănătate și sunt mai optimiști, vărsătorii se vor simți cu adevărat împliniți la sfârșit de an. Dacă familia lor este sănătoasă și au putere de muncă, trebuie fie conștienți că au mult mai mult decât au alții mai puțin norocoși. De sărbători, trebuie să se bucure de momentele petrecute în familie și să aibă grijă la cheltuieli.

Ei bine, din ianuarie există șanse pentru o nouă carieră, însă în a doua lună a anului ar putea apărea unele probleme din cauza unor credite. Așadar, nativii din Vărsător ar putea să facă investiții noi și să se ocupe de datoriile mai vechi.

Pești

În luna Decembrie, Peștii se vor simți minunat alături de familie, însă trebuie să fie mai atenți la sănătate. De asemenea, sănătatea ar trebuie să fie în prim plan și în lunile următoare. În acest fel, cei născuți în această zodie se vor bucura de liniște și zile bune în familie, iar luna ianuarie va fi una foarte bună pentru ei. Se pare că februarie vine cu vești bune, când Peștii ar putea face mai mulți bani și din alte surse, nu doar din salariul de la locul de muncă.