Home » Life & Style » Horoscop » Horoscopul banilor. Zodia care clădește un imperiu din nimic. S-a născut să facă avere

Horoscopul banilor. Zodia care clădește un imperiu din nimic. S-a născut să facă avere

Alexandru Cazacu / 16.03.2022, 09:45
Horoscopul banilor. Zodia care clădește un imperiu din nimic. S-a născut să facă avere

În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul banilor. Află mai departe, care este zodia ce clădește un imperiu din nimic și ce nativ al zodiacului s-a născut să facă avere. Haideți să vedem cum putem atrage banii în funcție de zodie, în opinia numerologului.

Horoscopul banilor. Cum atragem banii în funcție de zodie

Berbec

Fiind ambițios din fire, nativul Berbec atrage banii, mai ales prin lucrurile pe care le face. Potrivit lui Mihai Voropchievici, Berbecul muncește din greu și este constant în muncă.

Taur

Mâncăcioși și gurmanzi, Taurii au abilități incredibile în arta culinară. Ei bine, acești nativi pot face bani frumoși de pe urma acestor abilități, spune numerologul. Fiind cumpătați din fire, până nu sunt siguri că le ies banii dintr-un anumit lucru, ei nu vor investi.

Horoscopul banilor – Gemeni

Mai ales că datorită faptului că sunt patronați de Mercur, o planetă a comunicării, Gemenii excelează în tot ce ține de comunicare. Folosirea cuvântului îi avantajează, așa că nativii Gemeni pot face foarte ușor bani din comunicare, a spus specialistul la Antena 3.

Rac

Nativul sub acest semn este empatic, sensibil și un bun ascultător. Tocmai datorită abilităților sale extraordinare de a asculta, Racul poate obține multe favoruri financiare.

Horoscopul banilor. Ce zodie poate clădi un imperiu din nimic
Horoscopul banilor. Nativul care face avere din nimic

Leu

Modul în care nativul Leu atrage banii este sigur, însă el trebuie să fie calm, mai ales că este nevoie de timp pentru a face acest lucru. Leii sunt persoane care acționează rapid, însă trebuie să aștepte efectul. Ei sunt făcuți pentru a fi lideri, așa că au toate șansele să ajungă în funcții de conducere.

Fecioară

Analitică, pragmatică și concentrată  pe munca sa, Fecioara face mulți bani datorită modalităților diferite de exprimare, spune Mihai Voropchievici. Ea va face avere dacă se orientează spre domeniul finanțelor.

Balanță

Îi place să povestească și este bucuros atunci când își împarte cunoștințele cu cei din jur. Nativului din Balanță îi place să scrie și este un bun orator, dar știe și să ofere altora ceea ce le trebuie.

Horoscopul banilor – Scorpion

În zona de marketing, în tot ce ține de vânzări, putem spune că Scorpionul este as. Acest nativ atrage banii, mai ales că știe să profite din plin.

Săgetător

Pentru a face bani, Săgetătorul trebuie să muncească din greu. Deși are mult noroc, el trebuie să lucreze din greu cu propriile pasiuni pentru a atrage banii. Cu toate acestea, dacă îmbină utilul cu plăcutul va avea parte de surprize financiare.

Capricorn

Foarte serios și unul dintre nativii zodiacului care au o foarte mare grijă de bani, Capricornul știe cum să îi atragă. El își planifică tot timpul cheltuielile, iar acest lucru îi iese foarte bine. Chiar dacă nu este prea vorbăreț, Scorpionul este un bun negustor.

Vărsător

Ca să facă bani, Vărsătorul trebui să cunoască oamenii potriviți. Acest nativ va atrage banii atunci când se asociază într-o afacere cu persoane pe aceeași frecvență cu ei. Deși este prea visător și vrea să o facă singur, el are nevoie de cineva care să-l susțină, iar o zodie de foc ar fi perfectă din acest punct de vedere.

Horoscopul banilor – Pești

Banii trag la Pești datorită potențialului lor de creativitate, ei fiind artiști înnăscuți. Acești romantici ai zodiacului sunt visători și boemi, adică au toate caracteristicile necesare pentru a lucra în domeniul plastic, artistic, a spus Mihai Voropchievici, la „Adevăruri Ascunse”.