Home » Life & Style » Știri mondene » Cele mai extravagante cheltuieli ale vedetelor din afară. Insule și cranii de dinozaur, pe lista achizițiilor neobișnuite

Cele mai extravagante cheltuieli ale vedetelor din afară. Insule și cranii de dinozaur, pe lista achizițiilor neobișnuite

Cojocaru Cristian / 24.08.2021, 15:23
Cele mai extravagante cheltuieli ale vedetelor din afară. Insule și cranii de dinozaur, pe lista achizițiilor neobișnuite

Luxul și opulența sunt pe măsura succesului pe care îl au. Vedetele în general obișnuiesc să facă cele mai extravagante cheltuieli, probabil fiind unul dintre lucrurile care le hrănesc ego-ul.

Cheltuieli extravagante pe care marii artiști le fac

Celebritatea și succesul vin la pachet cu câștiguri pe măsură. Aceste câștiguri nu te fac însă mai înțelept, lucru dovedit și de către vedetele hollywoodiene care, de multe ori fac cheltuieli nechibzuite. Faptul că vedetele de la noi se laudă cu vizita unor magazine scumpe, reprezintă un chilipir în comparație cu starurile americane care aruncă banii pe orașe, insule, castele sau o simplă vizită la salon.

Aceste staruri au trecut de ceva vreme peste etapa în care își achiziționau un telefon încrustat cu diamante și alte pietre prețioase. Colecțiile lor deja se axează pe mașini de epocă sau alte posesiuni prin care încearcă să atragă atenția, ca și cum nu ar fi obținut deja faima. Precum niște copii în primele luni de viață, sunt atrași de lucrurile care strălucesc tot mai tare sau de cele care sunt șocante, făcându-i să nu se uite la banii pe care îi cheltuiesc pentru niște obiecte.

Kim Basinger nu s-a mulțumit cu un simplu imobil

Lista începe cu celebra actriță Kim Basinger care nu s-a mulțumit cu o impresionantă vilă, așa cum fac multe staruri ale Hollywood-ului, astfel că aceasta și-a cumpărat un oraș întreg. În nord-estul Georgiei se află orașul actriței și se numește Braselton. Visul ei consta în a-și construi acolo un studio și un parc tematic numai că… socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg, astfel că după scurt timp, l-a vândut pentru suma de 1 milion de dolari.

Pasiunea pentru imobile a lui Nicolas Cage îi golește buzunarele

Nicolas Cage se numără printre persoanele care formează o legătură specială cu banii. Averea acestuia depășea la un moment dat suma de 100 de milioane de dolari. La un moment dat, presa afirma că între anii 1996 și 2011, starul ar fi câștiga peste 150 de milioane de dolari, ulterior, ajungând ca ale sale conturi bancare să nu numere mai mult de 25 de milioane de dolari.

Considerând banii confetti, artistul deținea la un moment dat 15 imobile, la care se adăuga casa sa din California în valoare de 25 de milioane de dolari, un conac din Rhode Island în valoare de 15,7 milioane de dolari. Cunoscutul actor a făcut câteva achiziții și în Europa, cumpărând două castele, precum și o insulă în Bahamas, în schimbul sumei de 3 milioane de dolari.

Printre lucrurile mai puțin obișnuite pe care starul le-a cumpărat se numără o caracatiță în valoare de 150.000 de dolari și un craniu de dinozaur pentru care a plătit 276.000 de dolari. Craniul avea o vechime estimată la 70 de milioane de ani, însă s-a dovedit a fi obiectul unui furt, astfel că Nicolas Cage a fost pus în situația în care a trebuit să îl returneze guvernului mongol.

Milano, locul unde Victoria Beckham nu ține cont de bani

Soția celebrului fotbalist David Beckham, Victoria Beckham nu ține cont de bani atunci când vine vorba de cumpărături. Dacă alții preferă să se oprească la câteva mii de euro atunci când vine vorba despre achiziția hainelor din cele mai renumite magazine milaneze, Victoria a cheltuit 1,6 milioane de euro.

extravagante cheltuieli
Pasiunea pentru imobile a lui Nicolas Cage ii goleste buzunarele

Pe ce s-au dus banii lui Jay Leno

Prezentatorul TV și comediantul american Jay Leno are o impresionantă colecție de mașini. Acesta a decis ca banii săi să fie investiți în peste 200 de mașini și motociclete. Din colecție fac parte mașini electrice, autoturisme de epocă dar și vehicule cu aburi. Din punct de vedere al mărcilor care se regăsesc în garajul lui, putem menționa Ferrari, Duesenberg, Bugatii, McLaren, Chrysler și Lamborghini.

Cadoul extravagant făcut de Beyonce soțului ei, Jay-Z

Fosta membră a trupei Destiny’s Child a cunoscut un succes și mai impresionant atunci când a decis că este momentul pentru o carieră solo. La un moment dat, Beyonce i-a dăruit soțului ei un Bugatti Veyron în valoare de 2 milioane de dolari. Dacă în cazul mașinii, prețul cumva este justificabil, nu poate fi vorba de același lucru atunci când vine vorba despre o pereche de leggings. Aceasta a achitat suma de 100.000 de dolari pentru un astfel de articol vestimentar care aparține casei de modă Balenciaga.

Cât costă coaforul Rihannei

Originară din Barbados, Rihanna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume. Primele albume i-au adus acesteia faima, cucerind lumea cu cel de-al treilea album al său. Datorită succesului pe care îl are, coaforul pentru care plătește săptămânal suma de 23.000 de dolari reprezintă un fleac.

Apa de mii de dolari, preferata Madonnei

Madonna este cu adevărat un nume uriaș în lumea muzicii, reușind să vândă peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume. Faptul că a știut mereu să țină pasul cu actualele curente muzicale, a ajutat-o să fie mereu una dintre cele mai influete cântărețe. Artista s-a convertit la religia Cabala, iar acest lucru o determină ca lunar să investească 10.000 de dolari în apa binecuvântată a religiei, care este livrată acasă, fiind singurul tip de apă pe care o bea.