Home » Life & Style » Horoscop » Horoscopul iubirii. Zodii care nu au nicio șansă să fie împreună. Aceste combinații sunt predispuse la divorț

Horoscopul iubirii. Zodii care nu au nicio șansă să fie împreună. Aceste combinații sunt predispuse la divorț

Violeta Badea / 23.06.2021, 09:32
Horoscopul iubirii. Zodii care nu au nicio șansă să fie împreună. Aceste combinații sunt predispuse la divorț

Horoscopul iubirii. Oamenii pot divorța din diferite motive, iar zodia are un cuvânt greu de spus. Astrologia dezvăluie anumite aspecte ale vieții noastre și datorită acestei științe putem afla care este riscul de a ajunge la despărțire în cazul fiecăruia dintre noi. Iată care sunt zodiile care nu au nicio șansă să fie împreună. Aceste combinații sunt predispuse la divorț!

Horoscopul iubirii. Zodii care nu au nicio șansă să fie împreună

Aproape nicio persoană nu se căsătorește cu gândul că va divorța. Se presupune că atunci când faci acest pas te îndrepți spre un drum plin de speranță. Este calea care te face să visezi la viața perfectă, având lângă tine omul cu care vei împărtăși noi experiențe în doi, o casă, copii și multe altele. Totuși, se întâmplă să constați că nu ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, câteva zodii care nu au nicio șansă să fie împreună.

Mihai Voropchievici a vorbit despre zodiile care nu se potrivesc in dragoste
Mihai Voropchievici a vorbit despre zodiile care nu se potrivesc in dragoste

Horoscopul iubirii. Fecioară și Balanță

Relația dintre un nativ Fecioară și un nativ Balanță începe într-un mod foarte entuziasmant, iar relația pare că va funcționa perfect. Fecioara este fermecată de șarmul Balanței, iar ea este atrasă de inteligența și ordinea Fecioarei. Balanța este o fire sociabilă, iubește să aibă oameni în jur și are nevoie să aibă pe cineva aproape. Fecioara este însă un semn perfecționist și va încerca să modeleze Balanța după bunul plac. Balanța se va simți deranjată de Fecioară, deoarece are un stil tipicar mult prea obositor pentru acest nativ.

Horoscopul iubirii. Leu și Taur

În această combinație avem foc și pământ, iar acest lucru înseamnă că vor apărea foarte multe neînțelegeri. Taurul își dorește liniște și nu suportă un partener care vrea să stea tot timpul în centrul atenției. Leul își dorește să strălucească, adoră să aibă o viață agitată și să petreacă cât mai mult timp alături de prieteni. Taurul este orgolios și nu acceptă deloc vedetismul Leului.

Horoscopul iubirii. Rac și Berbec

Aici avem Apă și Foc, ceea ce înseamnă ca relația este sortită eșecului. Nativul Berbec este orgolios, îi place să dețină controlul și să-și spună punctul de vedere, în timp Racul este o zodie liniștită, romantică și emotivă. În plus, Berbecul este dornic de aventuri și relații de dragoste interzise. Racul care este o persoană familistă, loială și sensibilă. Cele două zodii nu se potrivesc din niciun punct de vedere, iar mai devreme sau mai târziu vor ajunge la despărțire.

Horoscopul iubirii. Gemeni și Fecioară

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor sunt persoane pline de viață, iubesc distracția și ieșirile cu prietenii, iar Fecioarele nu vor accepta sub nicio formă astfel de persoane în viața lor. Gemenii vor realiza că Fecioarele încearcă să le impună restricții și că li se cere să fie mai responsabili și maturi.

Horoscopul iubirii. Taur – Vărsător

Între cele două semne zodiacale există unele diferențe importante și niciun nativ nu este dispus să lase de la el. Taurul este o fire posesivă, îi place să dețină controlul și îi plac lucrurile materiale. Vărsătorul este și el posesiv, gelos și are tendința de a fugi de responsabilități. Cei doi sunt poli opuși.