Home » Life & Style » Horoscop » Horoscopul verii 2022. Racii au șanse mari să-și găsească jumătatea, Leii dau lovitura pe plan financiar

Horoscopul verii 2022. Racii au șanse mari să-și găsească jumătatea, Leii dau lovitura pe plan financiar

Alexandru Cazacu / 07.06.2022, 14:33
Horoscopul verii 2022. Racii au șanse mari să-și găsească jumătatea, Leii dau lovitura pe plan financiar

Prezent ca de obicei în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit de această dată despre zodiile care își pot schimba viața în acest sezon estival. Haideți să vedem ce spune horoscopul verii 2022 despre nativii zodiacului. Potrivit numerologului, Racii au șanse mari să își găsească jumătatea în următoarele luni.

Horoscopul verii 2022. Leii dau lovitura pe plan financiar

Berbec

Vești bune pentru Berbecii care nu sunt într-o relație, deoarece ei își pot găsi dragostea în această vară. Dacă sunt în căutarea dragostei, aceasta este o perioadă prielnică, spune specialistul. În schimb, acești nativi trebuie să nu fie pretențioși și să accepte posibilele oferte. Din punct de vedere financiar, Berbecilor le va fi bine, însă trebuie să aibă grijă la cheltuieli.

Taur

„Taurii abia au așteptat vara. Se bucură de tot ce au acumulat pe perioada iernii și primăverii. Se vor concentra și pe plan financiar, pentru că ei au noroc la bani. Câștigurile vor veni de la sine. Au și multe provocări. Să accepte toate provocările, pentru că nu vor regreta”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Gemeni

Principalele obiective ale acestor nativi vor fi plaja și cluburile. Încearcă să se simtă în largul lor și vor petrece mult în această vară. Totuși, ei trebuie să fie atenți la sănătate, să se odihnească și să nu cadă în extreme.

Horoscopul verii 2022 – Rac

Deși majoritatea oamenilor intră în vacanțe, pentru Raci se anunță o perioadă de muncă. Nativii din această zodie vor să câștige mai mulți bani, așa că vor munci mai mult. În schimb, nativii tineri au posibilitatea de a-și găsi jumătatea în acest sezon estival. În această perioadă, au mari șanse să descopere ceea ce își doresc cu adevărat, potrivit numerologului.

Leu

Și Leii au așteptat cu nerăbdare venirea verii. Din punct de vedere financiar, ei nu au probleme, însă trebuie să fie atenți, pentru că banii munciți pot fi cheltuiți foarte ușor. Se pare că nativii din Leu vor avea o vară minunată.

Fecioară

Fecioarele nu și-au făcut încă planuri pentru acest sezon estival și fac economii la începutul verii. Se vor relaxa în această perioadă, însă vor și munci. În schimb, spre toamnă provocările vor prinde contur. Conform specialistului, Fecioarele sunt obosite în această perioadă, iar starea lor de sănătate este puțin afectată.

Horoscopul verii 2022
Horoscopul verii 2022. Acești nativi au șanse mari să-și găsească jumătatea

Balanță

Balanța va profita de acest sezon estival pentru a fi aproape de familie. Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg ca pe roate. Vara aceasta ar putea să se îndrăgostească și să trăiască povestea de iubire la care visează de multă vreme.

Horoscopul verii 2022 – Scorpion

„Vor călătorii mult în perioada de vara. Au economisit mult, iar acum călătoresc. Nu mai muncesc precum Racii. Au muncit constant. Stau foarte bine în plan financiar, dar vor să se relaxeze în locații mai deosebite. Nu vor sta cu muritorii de rând pe plaja din Costinești, ci la Mamaia”, spune Mihai Voropchievici despre Scorpioni.

Săgetător

Urmează o vară plină de provocări pentru nativii Săgetători. Vor obține tot ceea ce își doresc de la ei înșiși, se vor iubi mai mult, iar multe dintre dorințele lor se vor împlini. Au nevoie de o pauză de la locul de muncă, iar cei care sunt într-o relație toxică ar putea să ia o pauză chiar din acest punct de vedere.

Capricorn

Capricornul trebuie să aleagă între distracție și investiții pe termen lung. Nativii care simt nevoia de a investi, vor renunța la distracție în vara lui 2022. Totuși, este posibil să călătorească undeva pentru a face investiții.

Horoscopul verii 2022 – Vărsător

Pentru Vărsători, hobby-urile vor fi pe primul plan, iar unele pasiuni ies la iveală. Așadar, pentru a-și face micile plăceri, nativii acestei zodii vor lăsa deoparte vacanțele. Cu toate acestea, Vărsătorii trebuie să fie mai atenți la sănătate.

Pești

Partenerul lor de viață le este aproape, așa că Peștii se bucură de o stare de bine. În plus, ei vor avea parte de o vacanță minunată și trebuie să profite orice moment. Potrivit numerologului, toate astrele și runele bune trag la Pești în această perioadă.