Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 28 Martie – 3 Aprilie 2022. Previziuni astrale. Șanse mari de câștig pentru Pești

Horoscop 28 Martie – 3 Aprilie 2022. Previziuni astrale. Șanse mari de câștig pentru Pești

Alexandru Cazacu / 27.03.2022, 12:28
Horoscop 28 Martie – 3 Aprilie 2022. Previziuni astrale. Șanse mari de câștig pentru Pești

Conform astrologilor, perioada 28 martie – 3 aprilie 2022 se face remarcată de intrarea lui Mercur în zodia Berbec. Așadar, în următoarea perioadă, vom fi caracterizați de curiozitate și de curajul de a spune lucrurilor pe nume. Haideți să vedem care sunt principale previziuni astrale pentru această săptămână. Horoscop 28 martie – 3 aprilie 2022.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie 2022. Șanse mari de câștig pentru nativii din Pești

Potrivit astrologului Mădălina Manole, unul dintre aspectele importante ale săptămânii viitoare este Luna Nouă din Berbec ce se va forma pe 1 aprilie. E timpul pentru noi începuturi și ne putem stabili proiecte mai îndrăznețe. Acestea fiind spuse, hai să vedem ce ne rezervă astrele, conform horoscopului pentru 28 martie – 3 aprilie 2022.

Berbec

În această săptămână, Berbecul se bucură de o efervescență mentală extraordinară. Pe lângă asta, acest nativ va avea multă energie și se va bucura de o mare încredere de sine. Tot în această perioadă, Berbecul are posibilitatea de a-și consolida relațiile, fie ele pe plan sentimental sau profesionale.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie 2022 – Taur

În săptămâna ce urmează, Taurii sunt mai răzvrătiți și ar putea să se lupte cu persoanele autoritare din viața lor. Este bine ca acești nativi să nu accepte responsabilități care îi pot copleși și să profite de anumite oportunități pentru a-și atinge obiectivele.

Gemeni

În săptămâna 28 martie – 3 aprilie, Gemenii au parte de momente importante de conștientizare cu privire la relațiile lor. Pentru Gemeni, perioada imediat următoare este una bună pentru planuri de viitor. Ei pot să se implice în proiecte noi și există posibilitatea să cunoască oameni noi cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

Rac

Racul ar putea avea parte de unele nemulțumiri din punct de vedere financiar, mai ales cu privire la bugetul de cuplu sau la unele investiții făcute alături de persoane terțe, mai spune astrologul. În schimb, ar putea fi un moment oportun în care poate pune capăt relațiilor care îl secătuiesc de resurse. Nativul sub acest semn are aspirații înalte, iar Luna Nouă îl poate ajuta să devină mai vizibil profesional.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie 2022 – Leu

În această săptămână, nativul Leu ar putea avea senzația că partenerul său de viață are un comportament mai rece. Există totuși și posibilitatea ca Leul să fie cel care vrea să se distanțeze pentru a evita unele certuri. În perioada următoare, el trebuie să lase deoparte ce zice lume și ar putea să înceapă sau să încheie o relație, conform horoscop 28 martie – 3 aprilie 2022.

Fecioară

Fecioara simte frustrări legate de muncă. Asta ar putea fi din cauză că lucrează foarte puțin sau pentru că nu lucrează ce îi place. Recomandările astrologice pentru această zodie sunt: ai mai multă grijă de sănătate și nu îți asuma prea multe riscuri financiare.

Horoscop 28 Martie - 3 Aprilie 2022. Previziuni astrale pentru început de aprilie
Horoscop 28 Martie – 3 Aprilie 2022. Previziuni astrale pentru început de aprilie

Balanță

Nativul acestei zodii se bucură de înțelepciune sentimentală. În această perioadă va observa că, fără seriozitate și maturitate, nu se leagă nimic în dragoste. Este posibil ca Luna Nouă să îi aducă noi contracte. De asemenea, îl poate susține să înceapă o nouă relație sau să treacă la alt nivel în relația actuală.

Scorpion

Scorpionul ar putea trece prin stări emoționale mai apăsătoare. De asemenea, el poate simți nevoia de a sta mai departe de familie în această săptămână, mai ales dacă există un conflict. Totodată, acest nativ at putea avea temeri legate de pierderea cuiva sau pentru o pierdere pe plan financiar.

Săgetător

În perioada 28 martie – 3 aprilie, Săgetătorul trebuie să fie atent la modul în care comunică. Este posibil să fie foarte direct și să spună unele lucruri care să-i deranjeze pe cei din jurul său. Luna Nouă îl stimulează sentimental pe acest nativ. Ar putea avea parte de unele experiențe romantice și chiar de o nouă idilă, mai spune astrologul Mădălina Manole.

Capricorn

De obicei, Capricornul este destul de responsabil când vine vorba de bani, însă în această perioadă tentația de a cheltui va fi puțin mai mare. Ar putea să își asume unele riscuri financiare, dar este preocupat de casă, de familie, și alocă multă energie în această direcție.

Vărsător

Vărsătorii au oportunitatea de a învăța detașarea în această perioadă. Acum au ocazie să se rupă de tot ceea ce nu îi face fericiți. Luna Nouă în sectorul comunicării îi poate face pe acești nativi să aibă idei sclipitoare și să îi convingă și pe alții de originalitatea lor.

Pești

Este o ocazie foarte bună pentru Pești să lase trecutul în urmă și să scape de frica de schimbare pe care o manifestă în ultima vreme. Urmează o perioadă cu preocupări financiare, în care Peștii își pot crește veniturile, mai aleg că nu duc lipsă de idei îndrăznețe.