Home » Life & Style » Horoscop » Zodiac chinezesc 2022: Horoscopul verii! Zodiile care își vor cunoaște jumătatea anul acesta

Zodiac chinezesc 2022: Horoscopul verii! Zodiile care își vor cunoaște jumătatea anul acesta

Manolică Anca / 04.04.2022, 15:46
Zodiac chinezesc 2022: Horoscopul verii! Zodiile care își vor cunoaște jumătatea anul acesta

Zodiac chinezesc 2022. Anul Nou Lunar, sau Anul Nou Chinezesc, a început la 1 februarie 2022. Ne-am luat rămas bun de la tumultuosul An al Taurului și întâmpinăm Anul Tigrului cu noi speranțe și ambiții. Ce semnifică acest an? Ce semn zodiacal va avea cel mai mult noroc în 2022 și care își va găsi jumătatea? Iată ce spune despre tine semnul tău zodiacal chinezesc din 2022.

Zodiac chinezesc 2022: Horoscopul verii

Noul an începe la chinezi în data de 1 februarie, iar 2022 este al Tigrului de Apă, care are loc o dată la 60 de ani. Potrivit semnului zodiacal, acesta este unul puternic, îndrăzneț și pregătit să facă lucruri mărețe.

Tigrul este al treilea din ciclul de 12 ani al animalelor care apar în zodiacul chinezesc legat de calendarul chinezesc. Anul Tigrului este asociat cu simbolul Ramurii Pământești. Pe plan sentimental, anul Tigrului de Apă este favorabil persoanelor care nu au un partener de viață. Și este momentul în care unii nativi își poate întâlni jumătatea. Iată ce spune horoscopul verii pentru cele 12 zodii.

Zodiac chinezesc 2022. Șobolan

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți în cercul lor de prieteni drept persoane ambițioase, hotărâte și foarte sigure pe sine. Anul 2022 vine cu o serie de modificări mari în viața personală a celor născuți sub semnul șobolanului. Aceștia se pot aștepta cel mai probabil la o evoluție pe plan sentimental în relația cu persoana iubită, viața de cuplul trecând astfel la următorul nivel.

Bivol

Nativii născuți sub acest semn vor avea parte de câștiguri mari în plan financiar, astept care le va da posibilitatea de a-și achiziționa lucrurile la care cândva doar visau. Această creștere a veniturilor se va datora, cel mai probabil, unei avansări la locul de muncă.

Cu toate acestea, ar trebuie să fie și chizbuiți, deoarece riscă să rămână fără bani dacă achiziționează prea multe produse și servicii de care nu au neapărată nevoie.

Tigru

Sunt în elementul lor în acest an, deoarece 2022 le poartă numele în cultura chineză. Vor avea parte de evenimente importante în familie, se vor bucura de venituri mai mari, iar unele persoanele singure vor reuși în sfârșit să își întâlnească sufletul pereche cu care să înceapă o relație frumoasă, sănătoasă și de durată.

Zodiac chinezesc 2022. Iepure

Și acești nativi se vor bucura de venituri mai mari în acest an, dar ele nu vor proveni de la locul de muncă, ci din alte activități personale. Mai mult, va fi un an bun în care persoanele născute sub acest semn vor reuși să alunge din viața lor anumite persoane toxice, care nu le fac deloc bine.

Zodiac chinezesc 2022: Horoscopul verii
Zodiac chinezesc 2022: Horoscopul verii

Dragon

Această vară și anul în întregime nu este unul tocmai bun pentru acești nativi. Vor avea multe complicații, mai ales din punct de vedere financiar. Vor pierde sume mari de bani și se vor confrunta cu dificultăți în creșterea veniturilor, deci atenție mare la cheltuieli și la activitățile pe care le desfășoară.

Șarpe

Cu toate că începutul lui 2022 a fost destul de epuizant pentru acești nativi, cel mai probabil din cauza locului de muncă sau al actor activități pe care le desfășoară în mod obișnuit, vara aduce soarele pe strada lor. Lunile ce vin vor aduce fericire pe plan sentimental și creșteri însemnate în privința veniturilor.

Cal

A doua jumătate a anului aduce noi oportunități de muncă pentru cei care așteptau deja de ceva timp și nu ar trebui trecute cu vederea. Noul job va veni cu venituri mari, dar vor exista ceva probleme în ceea ce privește relaționarea cu noii colegi. Indicat ar fi ca să se treacă cu vederea răutățile colegiale și să se păstreze calmul în situațiile mai tensionate.

Zodiac chinezesc 2022. Capră (Oaie)

Acești nativi vor avansa pe o pantă ascendentă în plan social, reușind să se deschidă mai mult în fața celor dragi. Mai mult, vara anului 2022 aduce persoanelor născute sub acest semn șansa de a cunoaște oameni noi cu care vor începe relații de prietenie sincere.

Cocoș

Acești nativi vor avea parte de succes pe plan profesional și financiar datorită, cel mai probabil, apariției unei oportunități de schimbare a locului de muncă. Însă pot câștiga bani și prin alte activități pe care aceștia le desfășoară în timpul liber. De asemenea, vara anului 2022 le va aduce unora dintre nativi evenimente importante în familie, cum ar fi o căsătorie sau chiar venirea pe lume a unui bebeluș.

Câine

După ce, la începutul anului, acești nativi au traversat o perioadă mai grea la începutul anului, care i-a făcut să se simtă slăbiți și poate le-au făcut să le scadă încrederea de sine., vara vine cu vești bune. Îi așteaptă o perioadă frumoasă împreună cu prietenii și persoana iubită.

Zodiac chinezesc 2022. Maimuță

Pe plan financiar, acești nativi se confruntă cu ceva probleme, lucru care îi va face să încerce să găsească noi surse de venituri. Atenție, însă, despre ce activități este vorba. Din punct de vedere sentimental, relația cu persoana iubită cunoaște o îmbunătățire, iar viața de cuplu devine și mai interesantă.

Porc (Mistreț)

Acesta este, cu siguranță, anul lor, pe toate planurile, fiind printre cele mai norocoase semne ale horoscopului chinezesc în 2022. Aceștia vor avea parte de succes pe plan financiar, profesional, social, iar în ceea ce privește partea sentimentală, cei care se află deja într-o relație va avea parte de multe momente frumoase, în timp ce persoanele singure sigur își vor întâlni sufletul pereche.