Home » Life & Style » Horoscop » Zodii care își exprimă greu sentimentele – nativi care iubesc, dar nu prea arată asta

Zodii care își exprimă greu sentimentele – nativi care iubesc, dar nu prea arată asta

Pană Emanuela / 17.12.2020, 12:35
Zodii care își exprimă greu sentimentele – nativi care iubesc, dar nu prea arată asta

A-ți exprima sentimentele nu este ceva simplu pentru toată lumea, cu toate că acest lucru este extrem de necesar pentru starea mentală. Relația de cuplu vine și ea cu provocările ei, iar în timp ce pentru unele persoane pare un paradis, altele întâmpină probleme în a le mărturisi partenerilor ce gândesc și ce simt cu adevărat. Multora dintre noi le e teamă de suferință, fapt pentru care aleg să se închidă într-o carapace. Află care sunt cei patru nativi care își deschid sufletul rar și chiar și nici atunci nu o fac pe deplin.

Zodii care își exprimă greu sentimentele

Viața în doi nu este întotdeauna ușoară, mai ales dacă faci parte din acea categorie de persoane care sunt reticente atunci când trebuie să spună ce simt sau ce își doresc cu adevărat. În timp ce unii se tem de respingere, alții manifestă rușine, iar alții nu au nici cea mai mică problemă în se exterioriza.

Unii dintre noi plâng la filme de dragoste, trimit mesaje siropoase interminabile, își sărută cu tandrețe partenerul în public și vorbesc deschis despre toate sentimentele lor, fie ele de mare bucurie sau de tristețe, iar alții sunt rezervați, măsoară cu grijă fiecare cuvânt și niciodată nu spun chiar tot ce gândesc. Procedând astfel, ei pot porni cu stângul în relația cu partenerul.

De asemenea, decizia de a nu spune mai niciodată ce simt ajunge să îi consume pe interior. Potrivit psihologilor, este foarte important ca sentimentele sau emoțiile să fie transmise corect, în special atunci când sunt negative. În caz contrar, acestea îți pot afecta starea mentală. Cum și astrele au mereu un cuvânt de spus, acestea ne indica semnele zodiacale care nu sunt deloc bune în exprimarea sentimentelor. Aceștia sunt: Berbecii, Balanțele, Vărsătorii și Scorpionii.

Citește și: Zodii care suferă din dragoste. Care sunt cei mai sensibili oameni

Nativi care iubesc, dar nu prea arată asta

O greșeală pe care multe persoane o fac în viața de cuplu este aceea de a juca un rol, de a se ascunde în spatele unor măști, doar pentru a se simți la adăpost. E drept că nimeni nu își dorește să aibă parte de dezamăgiri în dragoste, însă ele pot fi chiar și mai mari în momentul în care apar remușcările. Astfel, după cum spune și citatul, „mai bine să îți pară rău că ai încercat decât să regreţi că nu ai făcut-o“.

Totuși, există câțiva nativi care se tem pur și simplu să spună ce simt, iar, mai târziu, emoția reprimată îi tulbură. Aceștia sunt:

1. Berbec

Cu toate că par persoane comunicative, care îți spun verde în față când nu le convine ceva, lucrurile devin puțin complicate pentru nativii acestei zodii atunci când vine vorba de romantism. Ei nu recunosc cu lejeritate nici față de propria persoană că sunt îndrăgostiți, darămite să o spună cu voce tare. Așadar, dacă îți dorești declarații de iubire de la un Berbec, s-ar putea să aștepți mult și bine. Chiar dacă te iubește până la cer și înapoi, fii sigur/ă că nu o va spune prea des. Din fericire, acestor nativi le place să demonstreze.

2. Balanță

Balanțele sunt persoane prietenoase, dar nu o încredere foarte mare în forțele proprii și nu vorbesc cu lejeritate despre propriile emoții. Trăiesc cu teama de a nu compromite șansa de a fi acceptate și apreciate. Persoanele născute sub acest semn zodiacal își filtrează cu grijă sentimentele și nu spun ceea ce gândesc înainte să cosmetizeze totul. Ele nu au intenția de a-i răni pe ceilalți și urăsc să fie judecați sau trădați. Preferă să-și păstreze calmul și grația, mai ales dacă știu că opinia lor poate stârni conflicte.

3. Vărsător

Celor născuți în zodia Vărsător li s-a dus deja vorba că sunt reci, superficiali și distanți. Ei țin foarte mult la libertatea lor și se tem că dacă fac declarații sau își iau angajamente, vor deveni vulnerabili. Totuși, asta nu înseamnă că nu le pasă, însă nu-și permit să ajungă dependenți de cineva cu ușurință. De asemenea, acestor nativi le este teamă să se confrunte cu o avalanșă de emoții. În plus, ei sunt de părere că sentimentele reprezintă o chestiune foarte personală, chiar intimă, despre care nu poți vorbi în gura mare.

4. Scorpion

 

Un ocean de secrete este sufletul unui Scorpion. Cu el trebuie să ai răbdare, să îi câștigi încrederea, și chiar și așa nu vei ști niciodată dacă îți spune tot ce simte și ce gândește, mai ales atunci când vine vorba despre emoții negative, precum ura, teama sau gelozia. Este un semn zodiacal rezervat, dificil și chiar șiret, dar mai presus de toate suspicios. De multe ori îți va lăsa impresia că nu îi pasă, dar în realitate așteaptă să-l înțelegi. Nu insista să îți dezvăluie ceea ce nu este pregătit să spună. Precauția îl îndeamnă să își reprime sentimentele și să rămână, deseori, tăcut.