Home » Life & Style » Horoscop » Zodii care nu se potrivesc deloc cu Leul. Nu au compatibilitate în dragoste

Zodii care nu se potrivesc deloc cu Leul. Nu au compatibilitate în dragoste

Ileana Mladinoiu / 25.07.2022, 09:40
Zodii care nu se potrivesc deloc cu Leul. Nu au compatibilitate în dragoste

Semnul Leului este un lider care nu se ignoră niciodată pentru mult timp. Cu spirit de inițiativă, energie nemărginită, pasionat de acțiune, provocările și responsabilitățile nu-l sperie niciodată pe Leu. Un bărbat va trebui să se poarte cu femeia Leu fără zgârcenie, fără meschinărie și lucruri mărunte. Are forță dirijatoare, generozitate, carismă, impulsuri nobile și nimic vulgar. Femeia Leu știe să iasă din sfera soluțiilor intermediare trăind extraordinarul. Iubește viața, pune frumusețe peste tot. Leoaica este un soare adevărat, care știe să lumineze cu toată lumina ei pe cei dragi. Dar, mare atenție cu această femeie Leu. Ego-ul nu este un cuvânt mic și uneori mândria excesivă nu o lasă ferită de micile eșecuri.

Care zodii nu se potrivesc deloc cu Leul

Recapitulând calitățile semnului astrologic Leu, pentru a vedea cu ce zodii nu se potrivește, acestea sunt: umorul, mintea de fier, setea de viață, integritatea, generozitatea, latura protectoare.

În dragoste, în general, nimeni nu este capabil să prezică dacă o relație poate fi de durată sau nu. Cu certitudine nu toată lumea este făcută să se înțeleagă unii cu alții. Într-o relație, bărbatul Leu este dornic să mențină flacăra iubirii. Simte gustul fericirii, își trăiește angajamentele din plin, dar când vine vorba de a face concesii, rareori are totul în regulă. La fel este și femeia Leu: pasională, exclusivistă, generoasă, dar pretențioasă și nu foarte flexibilă.

Energia este atuul său forte, iar pentru combustibil trebuie mereu să se eforteze. Însă, pericolul îl reprezintă suprasolicitarea și, prin urmare, ar putea rămâne fără combustibil. Uneori trebuie să se gândească la asta, să se liniștească înainte de a claca/„ajunge în genunchi”. Un Leu nu suportă să se simtă depreciat, dar nu se ascultă suficient pe el însuși. Punctele sale slabe sunt: inima, tensiunea arterială, circulația.

Care sunt zodiile care nu se potrivesc deloc cu Leul

Taur (20 aprilie-20 mai)

Taurul nu își poate imagina niciodată că poate fi într-o relație cu cineva din zodia Leu. Într-adevăr, el nu suportă autoritatea naturală a acestui semn astrologic cu un temperament exuberant. La fel ca Taurul, Leul este ambițios. Cu toate acestea, cele două semne nu se sprijină reciproc. Leul detestă caracterul încăpățânat al Taurului.

Atât Leul cât și Taurul, dacă nu merg în aceeași direcție, vor avea probleme. Sunt personalități puternice, iar în neînțelegeri niciunul nu dorește să cedeze. De aceea, s-ar putea ajunge la drame de proporțiile unei erupții vulcanice. Totuși, la un prim semn de dificultate, nu se vor retrage, vor mai da o șansă relației lor.

Cei doi sunt in stare să persiste în menținerea legăturii chiar mai mult decât trebuie, crezând încă în reușită. Compatibilitatea în dragoste dintre Leu și Taur poate exista doar în condițiile în care cei doi reușesc să dezvolte o comunicare armonioasă.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Horoscopul conferă legăturii dintre Leu și Fecioară o compatibilitate amoroasă relativ scăzută. Această relație este aproape imposibilă, dar se mai spune că există speranță. Bărbatul Fecioară caută stabilitate emoțională. Trebuie să dea dovadă de delicatețe pentru a seduce femeia Leu. Cu siguranță nu Leul va fi capabil să-l convingă.

Într-adevăr, acesta din urmă este mult prea extravertit pentru ea. Semnul astrologic Fecioară este foarte conservator, meticulos și practic, de obicei nu se exprimă prea mult în lingușiri sau afecțiune, de care leoaica are mereu nevoie. Ea trebuie să se simtă unică și specială.

Femeile Lei au un spirit liber, independent și mândre Au nevoie să fie cucerite, dar niciodată dominate. Tocmai că un bărbat Fecioară nu are capacitatea de a le cuceri.

Zodii care nu se potrivesc deloc cu Leul
Zodii care nu se potrivesc deloc cu Leul

Din păcate, relația Leu Fecioară nu este compatibilă pe punctele menționate. La fel ca Săgetătorul pe care leoaica îl consideră prea spontan și aventuros.

Scorpionul  (23 octombrie-20 noiembrie)

Misterios la suflet, Scorpionul nu are nicio afinitate cu personalități exuberante precum Leii și Vărsătorii. Preferă schimburile intelectuale, psihologice și profunde, pe care chiar nu le poate obține din aceste două semne excentrice.

Când apa este puternică, este apa de furtună a Scorpionului. Când focul arde și orbește, este focul solar al Leului. Zodiacul plasează Leul la diferențe de 90° pentru că el este în tărâmul aparențelor, iar Scorpionul este în adâncul sufletului, o asociere ciudată de contrarii

Pești (19 februarie- 20 martie)

În ceea ce privește sentimentele, bărbatul din zodia Pești ar trebui să învețe arta compromisului. Peștii, introvertiți și umili, nu vor putea să-l susțină pe Leu toată ziua dacă acesta rămâne prea mândru și egocentric.

Să exemplificăm cu câteva vedete care sunt din zodia Leu: Charlize Theron, Charlotte Casiraghi, Emmanuelle Beart, Jennifer Lopez, Halle Berry, Hayden Panettiere, Madonna, Alice Taglioni, Karine Le Marchand, Ben Affleck…

Ileana Mlădinoiu