Home » Life & Style » Horoscop » Zodii care risipesc imediat banii. Sunt cei mai cheltuitori nativi ai zodiacului

Zodii care risipesc imediat banii. Sunt cei mai cheltuitori nativi ai zodiacului

Alexandru Cazacu / 20.04.2022, 10:59
Zodii care risipesc imediat banii. Sunt cei mai cheltuitori nativi ai zodiacului

Prezent la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a spus care sunt cei mai cheltuitori nativi ai zodiacului. Se pare că unele persoane nu se uită la bani atunci când vine vorba de achiziționarea articolelor de îmbrăcăminte. Pe de altă parte, unii nativii au tendința de a face economii. Află în continuarea articolului ce zodii risipesc banii imediat.

Care sunt cei mai cheltuitori nativi ai zodiacului. Aceste zodii risipesc imediat banii

După cum bine știm, unii oameni cheltuiesc ușor foarte mulți bani, în timp ce alții preferă să îi strângă. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cei mai cheltuitori nativi ai zodiacului. Conform numerologului, Taurii au tendința de a cheltui banii pentru satisfacerea simțurilor, iar Leii sunt impulsivi și la cumpărături. Acestea fiind spuse, hai să vedem ce zodii risipesc imediat banii.

Berbec

Potrivit lui Mihai Voropchievici, nativul Berbec are o tendință impulsivă  de a cheltui. De fapt, el cheltuie banii pe absolut orice. „Cumpărarea impulsivă este ceva ce îl satisface”, a spus numerologul la Antena 3.

Taur

Taurii obișnuiesc să cheltuiesc banii pentru satisfacerea simțurilor, pentru plăceri. Nativii acestei zodii tind să investească bani în lucruri de lux și nu se simt bine dacă nu au opulență. De asemenea, Taurii sunt selectivi și își doresc tot ce e mai bune, mai spune specialistul.

Zodii care risipesc imediat banii – Gemeni

Cei născuți sub acest semn cheltuiesc banii din curiozitate. Totuși, înainte de a face cumpărăturile, ei caută mai multe opinii. Gemenii dau banii cu un scop și investesc mulți bani în instruire, cărți, filme bune sau în tot ce înseamnă canale de difuzare.

Rac

Spre deosebire de nativii mai cheltuitori, Racul are tendința de a face economii. În schimb, el cumpără pentru alții. Este zgârcit când vine vorba de propria persoană și se lasă tot timpul pe planul secund. Îi place să gătească, așa că dă banii pe ingrediente, spune numerologul.

Leu

Este romantic și feroce, dar și impulsiv la cumpărături. Leul îi împrumută pe alții cu bani și cheltuie mult pe haine și pe tot ce ține de ieșirea în lume. El simte nevoia să strălucească.

Fecioară

Fecioara are tendința de a da banii pe lucruri practice, însă nu își planifică economiile în detaliu.  După spusele numerologului, nativul acestei zodii dă mulți bani pe produse de igienă și curățenie.

Zodii care risipesc imediat banii. Sunt cei mai cheltuitori nativi ai zodiacului
Zodii care risipesc imediat banii. Sunt cei mai cheltuitori nativi ai zodiacului

Zodii care risipesc imediat banii – Balanță

Când trebuie să ia o decizie importantă din punct de vedere economic, Balanța întâmpină unele greutăți. În schimb, când vine vorba de vorba de achiziționarea articolelor vestimentare, Balanțele nu dau greș, mai ales că își doresc să arate bine.

Scorpion

Este foarte secretos și nu spune niciodată pe ce cheltuie banii. De obicei este darnic, însă nu cere sfaturi în materie de economie. Nativului Scorpion îi place să facă cumpărături de bun gust.

Săgetător

Nu se lasă condus de bani și știe să trăiască fără aceștia. Ba chiar mai mult de atât, Săgetătorul este foarte priceput în tot ceea ce ține de finanțe și bani.

Capricorn

Capricornii sunt cei mai responsabili nativi ai zodiacului. Strâng banii și îi vor folosi pentru a cumpăra ceva de înaltă calitate. Ei evită să dea banii pe mărunțișuri.

Vărsător

Vărsătorii își fac cumpărăturile în magazinele locale și visează la o lume în care banii nu sunt singura monedă, potrivit lui Voropchievici. Însă nu vor ezita să dea banii pe ultimul model de telefon, pe o cameră foto sau pe carte bună.

Pești

Pentru Peștii banii nu sunt foarte importanți. De fapt, uneori pot uita și unde i-au pus. Cu toate acestea, acești nativi sunt interesați de afecțiune, dragoste și pasiune. Sunt atrași de mistic, așa că vor da banii pe pietre prețioase sau pe cărți despre spiritualitate.