Home » Life & Style » Horoscopul dragostei 2022. Zodia care își întâlnește sufletul pereche. Previziuni astrale complete

Horoscopul dragostei 2022. Zodia care își întâlnește sufletul pereche. Previziuni astrale complete

Cojocaru Cristian / 22.12.2021, 10:42
Horoscopul dragostei 2022. Zodia care își întâlnește sufletul pereche. Previziuni astrale complete

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit horoscopul dragostei pentru anul 2022. Astrele a pregătit mai multe surprize nativilor fiecărei zodii, însă unele sunt cu adevărat norocoase pentru că își vor întâlni sufletul pereche. Află principalele previziuni astrale pentru horoscopul dragostei din noul an.

Ce ți-a pregătit horoscopul dragostei pentru anul 2022

Numerologul Mihai Voropchievici alături de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au fost prezenți în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” difuzată la Antena 3 și au dezvăluit care sunt principalele previziuni pentru anul 2022 în cazul fiecărui nativ în parte. Află ce ți-au pregătit astrele în funcție de semnul zodiacal sub care te afli.

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru încăpățânarea lor, astfel că trebuie să faci anumite compromisuri. Femeile Berbec vor căuta întotdeauan extraordinarul. Acești nativi sunt compatibili cu mai multe zodii, însă pe termen scurt,  dorind o conexiune de lungă durată. Noul an este unul cu mici bucurii și care îi va determina să se axeze asupra lucrurilor mari.

Horoscopul dragostei pentru Taur

Fiind persoane sensibile, nativii zodiei Taur vor trebui să dea dovadă de multă atenție și să aleagă nu doar cu inima, ci și cu mintea. Nu va fi ușor pentru Tauri să își găsească iubirea în noul an. Aceștia vor trebui să lase deoparte obișnuințele și să dea dovadă de vulnerabilitate. Anul 2022 este anul în care ei trebuie să fie stăpâni pe sine și să arate că sunt persoane puternice. Sunt șanse ca la jumătatea noului an să își găsească sufletul pereche.

Horoscopul dragostei pentru Gemeni

Nativii din Gemeni sunt persoane care au nevoie de comunicare. Lecția pe care trebuie să o învețe este cea care face referire la încrederea de sine. Pe la jumătatea anului 2022, aceștia vor avea parte de o surpriză și vor putea întâlni marea dragoste.

Horoscopul dragostei pentru Rac

Unul dintre lucrurile de care au nevoie Racii este acela de a ști să se ierte. Acești nativi știu să ierte, dar nu să și uite. În noul an, Racii vor trebui să își găsească o activitate care le va permite să lase în urmă vechile obiceiuri.

Horoscopul dragostei pentru Leu

Leii au nevoie de o persoană care să știe concret ce se află în interiorul lor. Norocul stă mereu de partea acestor nativi, iar anul 2022 va fi cel în care vor începe să creadă mai mult în ei. Lecția pe care trebuie să o învețe acești nativi este aceea de a se concentra asupra prezentului pentru un viitor luminos și să lase trecutul în urmă.

horoscopul dragostei 2022
Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au realizat horoscopul dragostei pentru anul 2022

Horoscopul dragostei pentru Fecioară

Noul an va fi unul plin de oscilații pentru nativii din Fecioară, din toate punctele de vedere. 2022 va fi un an al schimbărilor și al revelațiilor, astfel că acești nativi vor învăța să abordeze lucrurile într-un mod obiectiv. Cu puțin realism, Fecioarele vor găsi fericirea unde se așteaptă mai  puțin.

Horoscopul dragostei pentru Balanță

Încrederea va fi redobândită de către Balanțe în anul 2022. Acestea vor da din nou dovadă de speranță și vor învăța cum să lase garda jos. Balanța fără dragoste este o Balanță tristă, iar fără aceasta, nativii zodiei au parte de un dezechilibru emoțional.

Horoscopul dragostei pentru Scorpion

Scorpionii vor trebui să învețe să își accepte singurătatea în cazul în care noul an îi va prinde așa. Certuri intense se anunță la orizontul lor însă dacă vor fi loiali familiei, acestea vor reprezenta doar niște hopuri care vor fi trecute.

Horoscopul dragostei pentru Săgetător

Schimbările vor face parte din viața Săgetătorilor în noul an, inclusiv în ceea ce reprezintă viața amoroasă. O nouă etapă din punct de vedere profesional se anunță, însă nu va fi o perioadă ușoară. Nu trebuie să îți pierzi speranța pentru că vei avea de partea ta toate resursele necesare ca sa treci peste.

Horoscopul dragostei pentru Capricorn

Capricornii s-ar putea confrunta cu o destabilizare. Ceea ce trebuie să facă ei este să fie mai deschiși la noile experiențe, având în vedere că în general, aceștia sunt destul de conservatori. Nativii aflați sub acest semn zodiacal vor trebui să mai acorde o șansă celor care demonstrează că au un interes real pentru ei.

Horoscopul dragostei pentru Vărsător

Anul 2022 va fi anul în care Vărsătorii vor trece la următorul capitol în ceea ce privește relația lor. În cazul celor singuri, aceștia se vor axa mai mult pe propria persoană, iar la un moment dat vor găsi o persoană potrivită.

Horoscopul dragostei pentru Pești

Noul an se anunță ca un an al eliberării pentru nativii zodiei Pești. Noile experiențe trebuie încercate, dându-le oportunități la care nu se gândeau.