Home » Life & Style » Zodia Vărsător: perioadă, calități și defecte, compatibilitate. Care sunt punctele forte ale acestui nativ

Zodia Vărsător: perioadă, calități și defecte, compatibilitate. Care sunt punctele forte ale acestui nativ

Cojocaru Cristian / 12.12.2021, 16:16
Zodia Vărsător: perioadă, calități și defecte, compatibilitate. Care sunt punctele forte ale acestui nativ

Zodia Vărsător are caracteristici aparte, făcând-o una dintre cele mai interesante din întregul zodiac. Nativii acestei zodii dau dovadă de nonconformism, dar și de o gândire care se bucură de o adevărată libertate. Modul în care persoanele aflate sub acest semn zodiacal este unul aparte. Află cele mai interesante lucruri despre Vărsători.

Cele mai importante caracteristici ale celor din zodia Vărsător

Persoanele aflate sub semnul zodiacal al Vărăsătorului sunt oameni care reprezintă schimbarea și ideile inovatoare. Aceștia vor căuta mereu și alte răspunsuri în afară de cele date, dorind să cunoască mai mult, să schimbe lucrurile și să caute noi soluții. Acești nativi visează mult și își construiesc multe idealuri, iar de multe ori, ajung să fie conducători spirituali. De cele mai multe ori, persoanele din zodia Vărsătorului sunt persoane atrăgătoare fizic.

Cei născuți în perioada 20 ianuarie – 20 februarie se află sub semnul Vărsătorului, iar această zodie este ultima a iernii, atunci când întunericul se opune luminii. Cele două forțe, de întuneric și lumină au un puternic impact asupra nativilor. Această zodie este una de Aer, iar nativii sunt firi greu de înțeles pentru ceilalți.

Datorită caracteristicei lor schimbătoare, aceștia se schimbă de la o zi la alta. Chiar dacă acest lucru nu are neapărat o notă negativă, uneori pot lua decizii nepotrivite. Visarea și idealurile îi pot determina să își stabilească niște obiective pe care nu le pot atinge. Aceste persoane tind să se afle sub influența unor lucruri contradictorii, astfel că dacă unii sunt timizi și introvertiți, alții pot fi vorbăreți și cuceritori.

Dintre calitățile care îi fac să fie persoane aparte pot fi enumerate prietenia, umanitatea, originalitatea, inventivitatea, independența și inteligența. Acești nativi sunt mereu atrași de ceea ce este nou și diferit, de obiective greu de atins, având un spirit liber și vorbind cu o aceeași libertate despre ceea ce gândesc.

zodia vărsător
Relatia ideala a unui Varsator este alaturi de un alt Varsator

Compatibilitatea Vărsătorilor cu alte zodii

Vărsător – Berbec: Secretele vor fi bine păstrate de ambele tabere. Din cauza dorinței de a domina a Vărsătorului, Berbecul nu se va simți în largul său.

Vărsător – Taur: temperamentele acestora  sunt diferite, astfel că Vărsătorul nu ia în calcul grija casei sau a copiilor, lucruri care ar putea determina o ruptură iremediabilă.

Vărsător – Gemeni: compatibilitatea dintre aceste zodii este una foarte mare. Acestea se pot înțelege de minune datorită nevoii de libertate care le caracterizează, astfel că se pot înțelege de minune.

Vărsător – Rac: Racii sunt mult prea sensibili pentru Vărsători, iar din cauza faptului că cei din urmă nu se pot adapta unei vieți de familie, relația din ei nu poate funcționa pentru o perioadă prea îndelungată.

Vărsător – Leu: dorința de a domina vine din partea ambilor parteneri, însă dacă aceștia sunt dispuși să facă anumite compromisuri, atunci relația ar putea fi una de lungă durată.

Vărsător – Fecioară: nevoile Fecioarei vor putea fi greu de atins de către Vărsător, lucru care va determina apariția mai multor conflicte și implicit, ruperea relației.

Vărsător – Balanță: cea mai potrivită relație pentru un Vărsător este alături de o Balanță. Datorită felului de a fi al acesteia, Vărsătorul va fi capabil să îi îndeplinească toate nevoile.

Vărsător – Scorpion: cu toate că o relație între nativii acestor două zodii ar putea funcționa, nivelul spiritual își va spune cuvântul, iar uneori pot apărea conflicte serioase între cei doi.

Vărsător – Săgetător: din cauza temerii de responsabilitate, nativii acestor două zodii ar putea alege să trăiască într-un parteneriat vreme îndelungată, mai ales că acești nativi se vor simți foarte atrași fizic unul de celălalt.

Vărsător – Capricorn: grijile, tensiunea și nefericirea ar putea fi cuvintele care descriu o relație dintre un Vărsător și un Capricorn. Nevoile celui din urmă nu vor fi satisfăcute de nativul din Vărsător.

Vărsător – Vărsător: cea mai ideală relație a unui Vărsător este alături de un alt Vărsător. Cei doi vor fi capabili să se înțeleagă și să își accepte fiecare lucru minor, astfel că relația poate fi una foarte benefică.

Vărsător – Peşti: ca relația dintre Vărsător și Pești să funcționeze, vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare și comunicare. Dacă încrederea va lipsi, cei doi nativi ar putea deveni doar simpli cunoscuți.