Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, zodii, astrologie. Bărbatul Leu – caracteristici, compatibilitate, defecte

Horoscop, zodii, astrologie. Bărbatul Leu – caracteristici, compatibilitate, defecte

Alexandru Cazacu / 22.07.2021, 09:37
Horoscop, zodii, astrologie.  Bărbatul Leu – caracteristici, compatibilitate, defecte

Nativul din Leu este conștient de valoarea farmecului său, tocmai de aceea nu îl irosește în zadar. Este plăcut de cei din jur și nu ezită să se admire în fața acestora sau în fața partenerului său de viață.

Bărbatul Leu – caracteristici, compatibilitate, defecte

Cei născuți sub acest semn caută adesea să aibă o iubită, tocmai din această cauză, poate cădea foarte ușor într-o capcană. Cu toate acestea, o cină romantică la lumina lumânărilor și laude la adresa lui, pot face din regele arogant al animalelor să se transforme într-un pisoiaș. Bărbații din această zodie arată o dragoste nemărginită, copleșind-uși adesea partenera de viață cu fel și fel de cadouri, o invita la petreceri si tot felul de evenimente, ii trimite numeroase mesaje de dragoste.

De asemenea, cei născuți sub acest semn sunt extrem de sensibili. Bărbatul leu iubește tot ceea ce este frumos, acesta fiind și motivul pentru care chiar și după ce se însoară, nu pot rămâne indiferenți față de femeile atrăgătoare. Cu toate acestea, nu trebuie să îi reproșezi asta în public, încearcă doar să menții dragostea și armonia în relație, deoarece el nu te va lasă niciodată pentru o altă femeie.

Totodată, bărbații Leu, fără excepții, au o caracteristică unică pentru majoritatea reprezentanților sexului puternic, mai exact, ei sunt niște meșteri pricepuți. Fie că este vorba despre un aparat electrocasnic care s-a stricat, fie că sunt probleme la instalație, nu trebuie decât să-i sugerezi și el se va apuca imediat de reparații.

Caracteristici, compatibilitate și defecte ale bărbatului din zodia Leu
Caracteristici, compatibilitate și defecte ale bărbatului din zodia Leu

Bărbatul Leu – defecte

Pe de altă parte, nativul în Leu este predispus să vadă infidelitatea în orice situație nevinovată. Se pare că dacă îi ești parteneră, îi aparții atât fizic, cât și sufletește. El va crede de cuviință să îți spună ce produse să folosești, cum să te aranjezi, cum să te îmbraci, cu ce fel de oameni să stai sau când și unde să te distrezi. De asemenea, bărbatul Leu simte nevoia să știe în permanență unde ești, ce faci, cu cine și ce vorbești la telefon. Se pare că nici nu te lasă să visezi liniștită, fără să știe la ce te gândești.

De asemenea, în ceea ce privește cariera, nu vei reuși să avansezi prea mult pe plan profesional, asta din cauză că nativul din Leu nu va fi de acord cu acest lucru. În plus, dacă nu-i vei face pe plac, ai toate șansele ca mirele să dispară de la nuntă, potrivit horoscopurania.ro.

Poate ți se pare ciudat acest lucru, însă bărbatul Leu de multe ori fie nu are copii, fie are doar un singur copil, mai rar doi. Este cunoscut faptul că el e temperamental, însă nu foarte metodic. De asemenea, nativii din această zodie doresc ca soțiile lor să nu petreacă tot timpul liber cu copiii. Dacă este neglijat, bărbatul leu se va simți rănit și dezamăgit.

După cum am menționat anterior, nativul sub acest semn este foarte îndrăgostit de propria persoana, așadar, poate câteodată să jignească unele persoane, dar după ce își va da seama că a greșit, întotdeauna va căuta să se revanșeze.