Home » Life & Style » Venus în Leu 27 Iunie – 21 Iulie 2021. Semnificație și mesajul cărților de tarot

Venus în Leu 27 Iunie – 21 Iulie 2021. Semnificație și mesajul cărților de tarot

Astrolog D. Mădă / 30.06.2021, 09:06
Venus în Leu 27 Iunie – 21 Iulie 2021. Semnificație și mesajul cărților de tarot

Prima stea ce strălucește pe cer la apus de soare, dar și divinitatea reprezentativă pentru frumosul absolut și iubirea sub toate formele ei, Venus abordează multe roluri/stiluri pentru a se face remarcată. În semnul Leu este precum o regină, farmecul său pornind de la prezența impunătoare până la stilul personal – nuanțat și îndrăzneț.

Venus în Leu. Principalele caracteristici pentru perioada 27 Iunie – 21 Iulie 2021

Energia cu Venus în Leu este magnetică și naturală în același timp. Am putea remarca faptul că ridică la rang de cinste noțiunea de putere interioară, iubirea de sine cât și față de ceilalți, precum Soarele (guvernatorul semnului Leu).

Perioada cât Afrodita tranzitează semnul Leului vom simți nevoia și dorința de a ridica cortina, de a ieși din cochilia predecesoarei sale – Rac, și de a defila pe scena propriei vieți plini de exuberanță, încredere și entuziasm, dar și cu posibile episoade de vanitate, mândrie, aroganță și exigență bune de sintagma “Drama Queen”.

Partea bună cu Venus în Leu este că ne vom simți mai siguri pe noi, pregătiți de a ne expune și manifesta iubirea, propriile talente sau abilități creative, inspirându-i în același timp și pe ceilalți.

Venus în Leu
Zodia Leu

Una din caracteristice semnului Leu poartă semnătura “Născut liber”, deviză care va pune accentul în următoarea perioadă pe dorința eului interior vs exterior, contrastul dintre ceea ce avem vs ceea ce ne dorim.

“Libertatea de “a fi” (iubirea de sine) este cea mai înălțătoare cale către cine ești cu adevărat. Fără tine descătușat de manierele egoului poți ramâne doar o poveste dictată sau scrisă de ceilalți.”

Venus în Leu. Recomandări prețioase

Pentru a aduce în echilibru acest conflict interior primul pas este să recunoaștem care este dorința sufletului, ce ne place să facem și ce/ pe cine iubim cu adevărat.

“Gândurile și cuvintele noastre dau naștere experiențelor noastre viitoare.”(L.H)

Acesta este un moment bun de a da curs aspirațiilor noastre, cu grija de a nu crea fundația pe dorințe nerealiste sau chiar egoiste. Când lucrăm cu emoții sau acțiuni care ne scot din zona de confort este bine să ne luăm pulsul mai des, să vedem efectiv cât de mult suntem dispuși să depunem efortul necesar, cât de mult ne dorim acel ceva.

Dacă răspunsul este încurajator, motivează și oferă perspective sănătoase realizării, este semn că merită continuat pe acest drum.

Plecând de la afirmația Louisei Hay că “ceea ce credem despre noi înșine devine adevărul nostru personal” și faptul că “cuvintele pe care le rostim descriu întotdeauna gândurile noastre lăuntrice” las mai jos câteva întrebări care vă pot ajuta să integrați constructiv acestă energie înălțătoare, de creștere și bucurie a frumoasei Venus în Leu:

  • “Ce te atrage mai mult? “
  • “Ce plăceri/dorințe sufletești îți refuzi sau restricționezi? “
  • “Ce așteptări ai de la tine? “
  • “Dar de la ceilalți ? “
  • “Cât de realiste sunt ele? “

Efectele resimțite

De asemenea Venus stăpânește și partea materială, iar acum este un moment bun de a aduce plus valoare și din zona hobbyurilor (acolo unde există). Cei care activează în zona de înfrumusețare, actorie, modă și design vestimentar pot avea parte de mai multă inspirație și posibilitatea de a se face mai mult remarcați.

Este în egală măsura valabil și la nivel personal, să avem curajul de a aduce un strop de culoare în propria garderobă sau asupra propriei înfățișări.

Să ne îmbrăcăm în hainele curajului pentru a ne declara iubirea acolo unde ne-am cenzurat prea mult.

Mesajul cărților de tarot. Venus în Leu
Mesajul cărților de tarot. Venus în Leu

Iubirea este acel “medicament” miraculos care nu are contraindicații. Manifestată sănătos în raport cu propriul sine poate aduce plus valoare și în relația cu ceilalți.

Să pictam pe “pânza” vieții curcubeul, chiar dacă uneori mai plouă, știind că Soarele răsare după fiecare ploaie și în fiecare zi.

Venus în Leu. Mesajul cărților de tarot

Mesajul cărților de tarot pentru Venus în Leu vine de la 4 de Bâte

Mesajul cardului pune accentul pe creativitate, unicitate, echilibru, progres și armonie.

Reușita/succesul este urmașa dedicării de care dăm dovadă în procesul de implementare al unui plan/proiect. În acest caz este benefic să dăm curs acelor dorințe care ne aduc plus valoare la un nivel mai amplu.

Cărți de tarot. Venus în Leu. Progres
Cărți de tarot. Venus în Leu. Progres

De asemenea este util să ne folosim resursele și valorile (de orice natură) inteligent, stabilind fundamente solide alături de comunitatea din care facem parte pentru a merge la următorul nivel, evitând astfel să ne “topim” după fiecare încercare mai amplă. “Conexiunile care îmbunătățesc viitorul sunt întotdeauna un pas înainte pozitiv.”