Home » Life & Style » Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte – săptămâna 28 Iunie – 04 Iulie

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte – săptămâna 28 Iunie – 04 Iulie

Astrolog D. Mădă / 28.06.2021, 17:45
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte – săptămâna 28 Iunie – 04 Iulie

Etalarea cărților de tarot pentru fiecare zodie oferă o informație în plus la “designul” pe care-l oferim viitorului nostru apropiat, în cazul de față săptămâna în curs. Ele nu funcționează asemeni globului de cristal întâlnit în cinematografie.

Mesajul cărților de tarot – săptămâna 28 Iunie – 04 Iulie 2021

În schimb ne vorbesc despre oportunități pe care le putem accesa și, în unele cazuri/situații când e bine să fim vigilenți.

Așadar, mesajul cărților de tarot vă poate inspira, însă vă reamintesc importanța acțiunii și a deciziilor personale – liberul arbitru. Bun de parcurs mai întâi ascendentul și mai apoi zodia.

Zodii
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte

Berbec – Regele de Spade

Este o săptămână care pune accentul pe modul în care vă stăpâniți emoțiile și rămâneți obiectiv în fața situației actuale. Amânarea sau lipsa încrederii de sine sunt elemente care se cer rezolvate.

Gândirea rațională, observarea detaliilor și conștientizarea abilităților cu care ați fost înzestrați, vă pot ajuta să acționați inteligent susținându-vă propriile adevăruri și credințe – dintr-o zonă pacifistă. Prin îmbrățisarea curajului și a inspirației puteți stabili obiective realiste și sustenabile în propria viață, dar și pentru mediul exterior.

Taur – Soare

Soarele este lumina care alungă norii și încălzește sufletul. Prin urmare această săptămână vă poate arăta în ce segmente de viață este nevoie de mai multă acțiune și încredere în propriul sine. Fie că este vorba de locul de muncă, relația cu partenerul sau partenera este util să conștientizați cine sunteți, ce vă bucură și încălzește sufletul și ce vă doriți cu adevărat să trăiți.

Care sunt resursele personale pe care vă puteți baza pentru a putea evolua în armonie și bucurie alături de ceilalți?

Gemeni – 6 de Pentagrame

Este o săptămana prin care vă puteți manifesta recunoștința pentru binele și abundența din viața voastră, implicându-vă în acțiuni de întrajutorare a celor aflați în nevoie. 6 de pentagrama sugerează să priviți în jurul vostru și cu siguranță spiritul vostru versatil și jovial va descoperi cine are nevoie de o vorbă bună sau o mână de ajutor.

Neștiind ce se află în sufletul unui om, un pahar de apă sau un zâmbet pot face diferența zilele următoare. Oferind altruist iubire, și alții vă pot urma exemplul. În egală măsura, fiți deschiși să primiți ajutor dacă este cazul. “Un act de bunătate nu este niciodată o pierdere de timp sau energie.”

Rac – Valetul de Pentagrame

Primiți invitația de a da dovadă de practicitate și perseverență. Fie că este vorba de un proiect nou, dorința de a merge la un curs de perfecționare sau de inițiere este important să faceți pași concreți către aceste intenții.

De asemenea, oportunitățile pot bate la ușă și în zona profesională sau financiară, în special pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, iar pentru alți posibilitatea de avansare.

Leu – 2 de Bâte

În săptămâna dată se pune accentul pe modul în care priviți viitorul și felul în care alegeți să dați curs propriilor dorințe și vise. Non – acțiunea folosită ca și scuză pentru lipsa timpului, a resurselor sau energiei nu ajută la nimic.

Alegeți să ieșiți din zona de confort, să faceți o schimbare vizibilă prin care să vă lucrați abilitățile. Este o perioadă optimă prin care puteți deveni conștienți de propriile daruri  nemanifestate – prin acțiune. “Lumea este în mâna ta”. Mergeți înainte cu încredere în propria călătorie.

Fecioara – 2 de Spade

Deoarece perioada imediat următoare vă poate solicita din punct de vedere mental și emoțional, este util să aduceți în echilibru cele două stări, mai ales atunci când aveți de luat o decizie. Dacă rămâneți în zona mentală există posibilitatea să pierdeți din vedere latura intuitivă.

Dacă vă bazați doar pe instinct atunci puteți pierde din vedere latura practică. Spadele au capacitatea de a “tăia” lucrurile, iar pentru a echilibra cele două extreme este important să dați voalul jos de la ochi și să priviți din poziția de observator dacă programele mentale care rulează în fundal acum vă sunt sau nu de ajutor, dacă modul în care gândiți vă împlinește și întregește în tot ceea ce faceți.

Răspunsul pe care îl căutați poate veni dacă vă acordați timp și rămâneți într-o stare de pace și armonie cu voi înșivă.

Balanța – Împărăteasa

Acest card reprezintă modul în care vă respectați și iubiți mintea, trupul și sufletul. Împărăteasa este însăși Venus din astrologie, guvernatoare a zodiei Balanță.

Iubirea, creativitatea și abundența sunt de referință în această săptămână. În funcție de deciziile pe care le luați zilele acestea, pot lua naștere proiecte sau parteneriate noi. Atenție la orgoliu, grandomanie sau cuvinte tăioase.

Comunicând dintr-o zonă de blândețe și cu iubire puteți atrage persoane aliniate sufletului vostru.

Scorpion – 5 de Spade

5 de Spade atrage atenția asupra modului în care gândiți și vă raportați la anumite persoane din jurul vostru. Nu lăsați ca un conflict interior să prindă viață și în exterior. Înainte de a vă spune părerea este util să vă reevaluați propriile emoții și cauza pentru care alegeți să militați.

Vin ele dintr-o zonă de ego sau a unei comunicări defectuoase? Tratați-vă cu respect pe voi, dar și pe ceilalți. Nu este niciodată târziu de a lucra cu propriile emoții și de a identifica/conștientiza mesajul lor constructiv. Folosiți cuvintele ca instrument de vindecare profundă în raport cu mediul exterior.

Săgetător – Cavalerul de Cupe

Cavalerul de Cupe vă invită să deschideți ușa pentru noi experiențe. Acum, ele pot juca rol de oferte sau de noi oportunități care va pot arăta o nouă direcție în viață. Deschideți-vă inima și porniți într-o nouă aventură.

Conectați-vă cu propriile sentimente și lăsați intuiția să vă conducă către ceea ce vă doriți cu adevărat. Deasemenea posibilitatea unei aventuri (sau relații) romantice bate la ușă.

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte - săptămâna 28 Iunie - 04 Iulie
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte – săptămâna 28 Iunie – 04 Iulie

Capricorn – 7 de spade

În această săptămână este util să dați dovadă de flexibilitate atunci când apar situații care nu sunt conforme cu principiile sau regulile voastre. Găsirea unor soluții sau strategii noi pot face diferența.

Lăsați în urmă ce este vechi și nu vă mai folosește, pentru a putea deschide poarta oportunităților. Atenție însă, verificați dacă acele perspective au în spate și cele mai bune intenții, dacă ceilalți sunt onești în ceea ce vă privește. Cu un dram de atenție puteți separa grâul de neghină.

Vărsător – Regina de Spade

Acest card vă sugerează să dați dovadă de maturitate în tot ce alegeți să întreprindeți în acest interval. Regina de spade știe cum să spună adevărul, are conținut și sustenabilitate. Înțelepciunea interioară vă ajută să militați pentru propriile crezuri și adevăruri.

Comunicarea vine natural și ușor pentru voi. Ați strâns informațiile necesare atât pentru propriile proiecte cât și pentru a fi de ajutor colectivului din care faceți parte.

Pești – Regina de Pentagrame

De data aceasta accentul este pus pe zona financiară și modul în care vă gestionați resursele de orice natură. Adoptând o viziune practică, logică și pragmatică poate face diferența în contul vostru.

Îmbrățișând încrederea de sine vă poate ajuta să duceți un proiect de afaceri sau o relație la următorul nivel. De asemenea, acest card vă sugerează să alocați timp și pentru îngrijirea propriei persoane.

Terapiile holistice sunt cele care pot reface legătura minte – trup – suflet atât de necesare pentru perioada pe care o traversăm. Restabilind legătura cu natura, meditația și sporturile care au legătura cu apa vă pot ajuta să restabiliți echilibrul energetic.