Home » Life & Style » Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici. Câștig pe toate planurile pentru Săgetători, schimbări majore pentru Vărsători

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici. Câștig pe toate planurile pentru Săgetători, schimbări majore pentru Vărsători

Nechifor Ioana / 28.06.2021, 14:24
Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici. Câștig pe toate planurile pentru Săgetători, schimbări majore pentru Vărsători

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru săptămâna în curs. Horoscopul runelor, realizat de Mihai Voropchievi, oferă aspecte esențiale pentru fiecare nativ. Spre exemplu, Săgetătorii se vor bucura de o perioadă extraordinară, cu câștiguri pentru toate planurile, iar Vărsătorii vor avea parte de o serie de schimbări. Vezi mai jos horoscopul complet!

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, prezentat de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021 oferă caracteristici esențiale despre perioada menționată. Cine vor fi cei mai norocoși nativi ai săptămânii și cine sunt cei care vor trece prin cumpene și momente care îi vor răscoli, dar și alte detalii specifice intervalului găsiți în articolul ce urmează.

Previziunile săptămânii, prezentate de Mihai Voropchievici și redate de Antena 3, oferă detalii relevante pentru toți nativii zodiacului.

Horoscop 28 iunie - 4 iulie 2021, făcut de Mihai Voropchievici
Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, făcut de Mihai Voropchievici

Pentru Săgetători se anunță zile bune, în care se vor bucura de câștig pe toate planurile, Scorpionii au o săptămână mai dificilă, iar Vărsătorii trec printr-o serie de schimbări.

Vezi mai jos horoscopul complet pentru perioada cuprinsă între 28 iunie și 4 iulie 2021! Previziuni pentru toate zodiile!

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Berbec

Vești bune pentru nativii zodiei Berbec! Aceștia încep săptămâna cu dreptul și se bucură din plin de susținere astrală. Drept urmare, mulți dintre ei vor face un salt rapid în existența lor.

Se poate spune că a venit momentul să fie în lumina reflectoarelor, căci în această săptămână sunt șanse mari ca dorințele lor cele mai mari să prindă contur.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Taur

Nativii Taur au protecție divină, drept urmare ei vor reuși să își ducă planurile la bun sfărșit, fiind feriți de tot ce ar putea să îi abată de la calea lor.

Sunt zile în care nativii se bucură din plin de atenția astrelor.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Gemeni

Săptămâna aduce vești bune pentru acei nativi care sunt singuri și se află în căutarea iubirii. Sunt șanse mari ca în viața nativilor Gemeni să apară o persoană care să le pună inima pe jar.

O poveste frumoasă de dragoste poate lua naștere pentru ei în următoarea perioadă.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Rac

Racii își dau restart și o iau de la capăt pe toate planurile.

Simt nevoia să înceapă o viață nouă, motiv pentru care nativii vor face tot ce le stă în puteri pentru a se mobiliza în ideea de a avea parte de o revigorare din toate punctele de vedere. Psihic, spiritual, fizic. E timpul pentru un nou început.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Leu

Nativii Leu sunt sfătuiți să acționeze cu prudență, să nu ia deciziile pe repede înainte și să cântărească bine lucrurile. Focul puternic ce îi caracterizează îi poate împinge să acționeze impulsiv, iar efectele mai puțin plăcute să se resimte ulterior.

Important este să fie prudenți și să hotărârile cu calm și liniște, pentru că există riscul să regrete ulterior pasul făcut.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Fecioară

Atenția pentru cele mai mici detalii îi poate împinge pe nativii Fecioară să reacționeze prin critici și reproșuri.

Ar fi bine să nu iși irosează energia inutil, să evite certurile cu cei din jur, căci șansele de câștig sunt de partea lor. Indicat este să își canalizeze atenția pe lucruri folositoare lor, care îi pot ajuta în creșterea lor.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Balanță

Echilibrul este cuvântul cheie al acestei săptămâni. Cuvânt pe care nativii zodiei Balanță trebuie să-l învețe cât mai bine în această perioadă, ca apoi să fie exemplu pentru cei din jurul lor.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Scorpion

Pentru nativii zodiei Scorpion se anunță o săptămână mai dificilă, cu momente care îi poate pune în încurcătură.

Capu sus! Cu răbdare și calm veți reuși să treceți peste toate cu brio.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Săgetător

Pentru nativii Săgetător se anunță câștig pe toate planurile! Răsfățați de astre, aceștia vor avea parte din plin în perioada următoare de belșug, șanse extraordinare și noroc.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Capricorn

Este o perioadă în care primiți numeroase informații. Important este să meditați puțin pentru a realiza cum este indicat să folosiți acele mesaje care ajung în posesia voastră și cum vă pot ajuta de fapt.

Fiecare informație are rolul ei specific care poate schimba radical lucrurile.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Vărsător

Săptămâna aduce numeroase schimbări pentru nativii Vărsător! Aceștia sunt sfătuiți să se înarmeze cu calm și să își ia puțin timp pentru a se gândi cum îi poate ajuta de fapt aceste momente prin care trec. Nimic nu este întâmplător, totul este menit pentru buna lor dezvoltare.

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021, zodia Pești

Schimbări se anunță și pentru nativii zodiei Pești în acest interval. Nativii sunt puși pe schimbări pe toate planurile. Personal, profesional. Își doresc altă casă, alt loc de muncă. De la gând la faptă este doar un simplu pas, așa că nu le mai rămâne decât să treacă la treabă.