Home » Life & Style » Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton, din adolescență. Prin ce a trecut în liceu. Cum o tachinau colegii

Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton, din adolescență. Prin ce a trecut în liceu. Cum o tachinau colegii

Manolică Anca / 17.05.2021, 11:58
Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton, din adolescență. Prin ce a trecut în liceu. Cum o tachinau colegii

Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton, din adolescență. Dacă, astăzi, ducesa este probabil unul dintre cei mai populari și iubiți oameni de pe planetă, în liceu, însă, ea a fost aparent ținta fetelor rele. De ce o tachinau acestea și prin ce momente delicate a trecut.

Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton. Prin ce momente grele a trecut în școală

Ori de câte ori Kate Middleton apare în public, ea este întotdeauna imaginea echilibrului și a încrederii. Încă de la nunta ei cu prințul William, în 2011, ducesa a fost lăudată pe scară largă pentru maniera ei discretă și caldă, precum și numeroasele inițiative pentru promovarea importanței bunăstării emoționale și fizice a copiilor.

Însă, ceea ce mulți nu știu este că există un motiv cât de poate de personal în spatele pasiunii lui Kate de a ajuta copiii să prospere în societatea de astăzi plină de stres: a fost victima a ceea ce astăzi este cunoscut drept „bullying”, victima „fetelor rele” din școală. Este clar că aceste experiențe cu hărțuirea au avut un efect de durată asupra ei, pentru că, într-o scrisoare deschisă către unul dintre patronajele sale regale, caritatea britanică Place2Be , ducesa a scris despre importanța sănătății mintale a tinerilor:

„Pentru mulți copii de astăzi, lumea se poate simți un loc înfricoșător și descurajant .. Deși s-ar putea să nu ne simțim întotdeauna curajoși în interior, chiar și cel mai mic act – cum ar fi împărtășirea unei îngrijorări sau cererea de ajutor – poate fi incredibil de curajos. Ajutarea copiilor să se simtă încrezători în căutarea sprijinului poate avea un impact transformator asupra vieții lor”, a transmis ducesa.

Kate cu echipa ei de hochei la prima ei școală, St. Andrews
Kate cu echipa ei de hochei la prima ei școală, St. Andrews

Kate Middleton nu dus o viaţă liniştită în şcoală

Se știe că ducesa de Cambridge și-a întâlnit soțul, pe prințul William, la Universitatea St. Andrews din Scoția, în 2001. Dar aceasta a avut o educație ilustră înainte de a merge la una dintre cele mai bune universități din Marea Britanie.

În timp ce școala medie este o perioadă destul de grea pentru mulți copii, se pare că nici pentru Kate, în vârstă de 13 ani, această experiență nu a fost una prea ușoară. Iar acest lucru s-a datorat unei „trupe de agresori” care i-au făcut viața grea la internatul Downe House. Statutul lui Kate de „noua fată” a făcut-o o țintă ușoară.

În timp ce majoritatea elevilor s-au înscris la prestigioasa școală Downe House la vârsta de 11 ani, Kate a sosit doi ani mai târziu ca „elevă de zi” care făcea naveta zilnic din casa părinților ei din Bucklebury, în loc să locuiască în cămin. Elevii de la Downe House ar fi fost obsedați de acest statut și i-ar fi privit de sus pe navetiștii care erau în minoritate.

A fost tachinată pentru că era „stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete”

Biografa regală Katie Nicholl a vorbit despre momentele grele ale lui Kate şi despre șederea ei, deloc plăcută, la această școală. Aceasta a explicat că, datorită aspectului ei subţire şi înalt, Kate „s-a remarcat din motive greşite şi a fost tachinată pentru că era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete”.

„Este o şcoală foarte elitistă şi s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare. Toate voiau să fie cea mai frumoasă şi cea mai fit. Kate a suferit de când a intrat în această şcoală”.

Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton, din adolescență
Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton, din adolescență

Kate a fost atât de nefericită aici, încât părinții ei, Carole și Michael Middleton, au luat-o din Downe House la jumătatea anului școlar, după doar două semestre, și au înscris-o la Colegiul Marlborough, unde a terminat liceul.

Daily Mail a citat-o ​​pe una dintre colegele de clasă a lui Kate de la Colegiul Marlborough, Jessica Hay , spunând că fetele rele din viața de la Downe House au tachinat-o pe viitoarea ducesă pentru că era „prea slabă și blândă”.

„Când obișnuia să meargă la prânz, se așeza cu oamenii și toți obișnuiau să se ridice și să stea pe o altă masă .. [Kate] a spus că a existat un grup de fete care i-au spus numele și i-au furat cărțile și alte chestii – lucruri de genul acesta.”