Home » Life & Style » Produsul folosit de Kate Middleton pentru un ten frumos și sănătos. Este accesibil oricui

Produsul folosit de Kate Middleton pentru un ten frumos și sănătos. Este accesibil oricui

Violeta Badea / 19.04.2021, 11:48
Produsul folosit de Kate Middleton pentru un ten frumos și sănătos. Este accesibil oricui

Produsul folosit de Kate Middleton pentru un ten frumos și sănătos. Este accesibil oricui. Kate Middleton a fost un exemplu de frumusețe și eleganță încă de la primele apariții ale sale. Deși nu se mai află la prima tinerețe, ducesa de Cambridge are un ten impecabil. În acest material veți afla care este produsul de îngrijire folosit de Kate.

Produsul folosit de Kate Middleton pentru un ten frumos și sănătos

Kate Middleton se apropie de vârsta de 40 de ani, dar strălucirea și frumusețea ei o fac să pară mult mai tânără. De-a lungul timpului, ducesa de Cambridge s-a remarcat prin stilul său natural și prin tenul impecabil pe care-l afișează ori de câte ori este surprinsă în public.

Multe femei s-au întrebat de ce Kate Middleton are mereu chipul luminos în fotografii, dar ducesa este o fire extrem de discretă și nu a vorbit niciodată despre secretele ei de frumuseţe. Cu toate acestea, au apărut informații din interiorului Palatului Buckingham referitoare la ritualul de beauty al lui Kate.

Așa cum era de așteptat, soția Prințului William are un produs preferat, pe care îl aplică în fiecare zi pe ten, pentru a-și menține elasticitatea pielii și strălucirea chipului. Se pare că secretul acesteia este uleiul de măceșe, singura soluție care a dat rezultate remarcabile în timp. Acest produs are un conținut ridicat de acizi graşi, este bogat în proteine și vitaminele A şi C, fac din uleiul de măceşe soluția perfectă pentru a prevenit ridurile și cicatricile.

Ce produs de infrumusetare foloseste Kate Middleton
Ce produs de infrumusetare foloseste Kate Middleton

Beneficiile uleiului de măceșe

Așa cum spuneam și puțin mai sus, uleiul de măceșe conține numeroase substanțe, care fac din acest produs un adevărat tratament pentru piele. Uleiul de măceșe conține mai multă vitamina C decât o lămâie sau o portocală. Da, ai auzit bine! Deci ai toate motivele ca să-l folosești, deoarece vitamina C protejează pielea împotriva radiațiilor UV.

De asemenea, vitamina C stimulează și producția de colagen, iar acest lucru duce la efecte anti-aging ale acestui ulei. În plus, vitamina C accelerează și vindecarea leziunilor cutanate, prevenind totodată deshidratarea pielii. Toate vitaminele care se regăsesc în uleiul de măceșe au efect antioxidant și combat efectul radicalilor liberi. De asemenea, ajută la refacerea țesuturilor și a membranei celulare. Iată cele mai importante beneficii ale uleiului de măceșe.

  • Hidratează pielea

Uleiul de măceșe are capacitatea de a restabili pH-ul. Se recomandă aplicarea acestuia seara, după demachiere, deoarece hidratează pielea uscatăși îmbunătățește aspectul.

  • Tratează acneea

Uleiul de măceșe are capacitatea de a îndepărta acneea, deoarece hidratează pielea și previne secreția sebumului în exces. Este recomandat să se aplice pe fața curată dimineața, să se lase să acționeze, timp de 15 minute și să se îndepărteze prin clătire cu apă caldă.

  • Are efect anti-aging

Uleiul de măceşe conţine retinolul, o substanţă care determină revitalizarea celulelor. Aceasta ajută la întinerirea pielii. De asemenea, oferă elasticitate, împiedică apriția ridurilor şi reface țesutul pielii. După aplicați zilnic uleiul de măceşe, pielea va fi mai sănătoasă și strălucitoare.

Cu toate acestea, uleiul de măceșe are și câteva contraindicații. Este recomandat să-l aplicați seara, deoarece pielea nu trebuie să fie expusă la soare imediat. De asemenea, persoanele care au probleme cu coagularea sângelui nu ar trebui să folosească acest produs, deoarece o substanță chimică din acest ulei încetinește coagularea și crește riscul de sângerări.