Home » Life & Style » 5 rochii pe care Kate Middleton le-a repetat la aparițiile publice. Ce truc de stil a folosit de fiecare dată

5 rochii pe care Kate Middleton le-a repetat la aparițiile publice. Ce truc de stil a folosit de fiecare dată

Bucur Ioana / 22.10.2020, 15:40

Dacă ar vrea, ar putea să poarte în fiecare zi o ținută diferită, creație a celor mai scumpe case de modă din lume. Însă Kate Middleton este conștientă de faptul că este un model pentru tinerele din întreaga lume, așa că oferă câte o lecție de stil cu fiecare ocazie. Am ales 5 rochii pe care le-a repetat la aparițiile publice. Ce truc de stil a folosit ducesa pentru a le reinventa?

Ziua și ținuta, niciodată aceeași? Kate Middleton sfidează așteptările

Repetarea ținutelor este o problemă ce le dă bătăi de cap multor tinere și femei. Deschidem dulapul, punem ochii pe o rochie sau orice altă piesă vestimentară, dar ne oprim, pentru că în mintea noastră răsare un gând toxic: „Am mai purtat-o o dată. Ce-o să zică lumea?”. Probabil o parte din vină pentru apariția ideii că ținutele nu ar trebui repetate – ce s-ar întâmpla dacă te-ai duce la două nunți în aceeași rochie?! – o poartă filmele și serialele pe care le urmărim cu ochii lipiți pe ecrane. Actrițele au machiajul mereu impecabil, de păr nu mai spunem, și în fiecare episod sunt îmbrăcate complet diferit.

Kate Middleton este printre puținele femei din lume ce ar putea să transforme iluzia de la Hollywood în realitate. Ar avea toate motivele, având în vedere că toate aparițiile sale publice sunt analizate la sânge. Dar n-o face. Din contră, a ales să demonstreze, prin propriul exemplu, că o haină nu trebuie purtată si uitată. Am ales cinci rochii pe care Kate Middleton le-a repetat în diferite ocazii și vă arătăm care este trucul de stil pe care l-a folosit de fiecare dată.

Care sunt cele cinci rochii pe care Kate Middleton le-a repetat la mai multe apariții publice

În 2012, Kate Middleton a purtat o rochie-haină superbă, în carouri albastre și verzi, la evenimentul organizat la Saint Andrew’s School din Pangbourne, Mare Britanie. Șapte ani mai târziu, soția Prințului William a purtat aceeași piesă vestimentară la inaugurarea oficială a Muzeului V&A Dundee, în Scoția, accesorizând-o, în plus, cu un fular verde.

Trucul de stil folosit de Kate Middleton pentru a repeta rochiile
Kate Middleton a purtat o rochie-haină superbă, în carouri albastre și verzi

Tot în 2012, Kate a făcut furori într-o rochie roșie la Jubileul de Diamant al Reginei, rochie pe care a repetat-o, în 2015, când a vizitat sediul organizației non-profit Anna Feud Centre.

Trucul de stil folosit de Kate Middleton pentru a repeta rochiile
Kate a făcut furori într-o rochie roșie la Jubileul de Diamant al Reginei

Rochia cu imprimeu leopard a fost și ea purtată la două apariții publice de Kate Middleton. Prima oară, în 2013, la ceremonia de botez a navei de croazieră The Royal Princess, în Southampton, Marea Britanie, când a accesorizat-o cu o pălărie tipic englezească. În 2015, când a vizitat o expoziție de artă în Margate, Kate a renunțat la pălăria neagră și a ales o geantă plic din catifea.

Trucul de stil folosit de Kate Middleton pentru a repeta rochiile
Aceeași rochie cu imprimeu de leopard, două evenimente total diferite

O beretă și o curea pot schimba complet aerului unei ținute. În 2012, când familia regală a participat la o întâlnire în Leicester, Kate Middleton a ales să poarte un deux pieces pe care l-a repetat, trei ani mai târziu, la ceremonia anuală Charity Day organizată de ICAP.

Trucul de stil folosit de Kate Middleton pentru a repeta rochiile
O beretă și o curea pot schimba complet aerului unei ținute

Nu putem să nu amintim rochia de culoarea șampaniei pe care Kate Middleton a purtat-o în 2012, la cina organizată de The Thirty Club și, un an mai târziu, la premiera peliculei „Mandela: Long Walk to Freedom”. În acest caz, colierul a fost piesa de rezistență a ținutei.

Trucul de stil folosit de Kate Middleton pentru a repeta rochiile
Colierul a fost piesa de rezistență a ținutei