Home » Life & Style » Imagini rare cu Dan Capatos și soția lui. Cum s-au cunoscut cei doi. Ea urma să se căsătorească

Imagini rare cu Dan Capatos și soția lui. Cum s-au cunoscut cei doi. Ea urma să se căsătorească

Cojocaru Cristian / 15.02.2022, 14:31

Dan Capatos și soția lui, Monica formează un cuplu de 23 de ani. Când cei doi s-au cunoscut, aceasta era pe cale de a-și uni destinul cu o altă persoană. Relația dintre cei doi pare să fie una dintre cele mai logevive din showbiz-ul autohton. Află cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns să fie împreună, în ciuda faptului că ea era la un pas să se căsătorească.

Dan Capatos și soția sa sunt împreună de mai bine de două decenii

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, devenind foarte cunoscut datorită emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars. Totodată, este și unul dintre cei mai respectați oameni de televiziune din țară, iar numele său a ținut de multe ori prima pagină a publicațiilor din punct de vedere personal sau profesional.

În ceea ce privește viața sa personală, acesta a încercat să țintă departe de ochii presei lucrurile private. Cu toate acestea, el a apărut de câteva ori alături de soția sa, Monica Capatos. Prezentatorul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale care îi este alături de mai bine de două decenii. Fiind invitat în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Dan Capatos a povestit că cea care i-a oferit un copil este, de asemenea, jurnalist de profesie și că se bucură că este alături de cineva care îl înțelege din punct de vedere profesional.

„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: ”Ce cauți la ora aia?”, ”Unde pleci la ora asta?”, ”De ce trebuie să faci asta?”, etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta.”, i-a mărturisit Dan Capatos lui Damian Drăghici, în podcastul său de pe Youtube.

În cadrul unei postări de pe Instagram, Dan Capatos a comentat la una dintre fotografiile sale că de 23 de ani fac poze împreună. Cei doi s-au întâlnit prin prisma profesiei, iar la acea vreme, ambii au renunțat la relațiile lor pentru a fi împreună. Monica era chiar pe punctul de a se căsători atunci când l-a întâlnit pe celebrul prezentator, însă a renunțat să se mai căsătorească.

“A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de mulți ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, mărturisea Dan Capatos într-un interviu pentru Taifasuri.

soția dan capatos
Dan Capatos si sotia sa, Monica Capatos

Cine este Monica Capatos

Monica este de profesie jurnalist, iar atunci când cei doi s-au cunoscut, aceasta urma să se căsătorească având nunta programată peste doar trei luni. Dan Capatos, la rândul său se afla într-o relație. Cei doi au decis să încheie acele relații pentru a fi împreună.

„Ea avea nunta pregătită şi fixată peste trei luni, cu invitaţiile date, dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu rişte un divorţ urât. A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult”, a mai povestit Dan Capatos.

Cine este Dan Capatos

Jurnalist român, Dan Capatos a devenit cunoscut prin prisma faptului că a prezentat emisiunea Xtra Night Show și nu numai. Acesta s-a născut în Ploiești, iar la doar 19 ani, se angaja în presă la Evenimentul Zilei. La scurt timp acesta a fost numit în funcția de redactor-șef adjunct, iar apoi s-a angajat ca junior editor pentru revista Playboy.

După o perioadă de muncă ireproșabilă, el a fost promovat la funcția de editor executiv. Ulterior, a ajuns în televiziune prezentând emisiunea VDTV de la Antena 3, după care s-a mutat la Antena 1 ca șef de secție de Monden. Mai departe a început să prezinte emisiunea Dimineața devreme alături de Cristina Cioran și Cristina Dochianu.

În anul 1993, Dan Capatos a fost ofertat de către Pro TV însă acesta a refuzat. Tot în aceeași perioadă, cunoscutul prezentator era acuzat că a atentat la siguranța națională după ce a înregistrat și publicat convorbirile șefei de cabinet a lui Ion Iliescu.