Home » Life & Style » Interpretare vise: ce înseamnă dacă visezi sânge

Interpretare vise: ce înseamnă dacă visezi sânge

Voicu Costin / 04.04.2022, 09:56
Interpretare vise: ce înseamnă dacă visezi sânge

Sângele este simbolul energiei vitale. Fără sânge în corp nu putem trăi. De aceea, sângele vărsat sau pierderea lui prin diferite modalități, duce cu gândul la o tragedie sau chiar moarte. Sângele are, în vis, un caracter înspăimântător. Totuși, când visezi sânge, acest lucru constituie un simbol pozitiv, de viață și de forță. Așadar, cum poate fi interpretat sângele în funcție de modul cum îl visam?

Sângele prevestește întâmplări nefericite și violență

Tradiţia populară priveşte visele cu sânge ca pe un semn rău sau ca pe un simbol care prevesteşte dezamăgire, tristeţe şi întâmplări nefericite în viața unei persoane. Dacă visezi sânge în orice context, înseamnă că nu eşti mulţumit de ce se întâmplă în viaţa ta. De asemenea, sângele este văzut și ca un simbol al aşteptărilor care întârzie să apară. Pe plan personal, semnificația sângelui arată dezamăgire în dragoste sau conflicte între parteneri, de natură verbală sau chiar fizică, precum şi posibilitatea de a-ţi fi înşelate sentimentele.

Ce înseamnă când visezi haine pătate de sânge

Hainele pătate de sânge semnifică prezenţa unor prieteni falşi din jurul tău sau a unor oameni care au o reputaţie proastă şi vor să ascundă acest fapt. Aceste persoane pot încerca uneori să te împiedice pe plan professional şi să îți încurce planurile pentru a eșua.

Atunci când visezi propriile haine pătate de sânge este semn că ai în preajma ta prieteni care te apasă prea mult cu problemele lor şi care, inconştient poate, te fac să acţionezi împotriva principiilor tale. Petele de sânge pe hainele tale pot însemna că ai săvârșit anumite fapte de care nu ești mândru și te simți vinovat. Tot în același timp, te temi că lucrurile rele se vor întoarce împotriva ta.

Ce înseamnă când visezi sânge pe anumite obiecte sau pe corp

  • Dacă visezi că ai sânge pe mâini fără să ştii când te-ai rănit, înseamnă că trebuie să depui efort în proiectele la care lucrezi pentru a fi sigur că se vor realiza.
  • Dacă visezi sânge pe cuţitul din bucătărie, visul prevesteşte că asupra familiei se îndreaptă o mare primejdie. Trebuie să fii atent la toate semnele ce vor veni în viața ta pentru a te proteja pe tine și familia ta.
  • Curgerea sângelui din nas înseamnă că este posibil să descoperi veşti noi sau secrete din trecut ce ies abia acum la iveală.
  • Vărsarea sângelui unui animal este semn că ai preluat asupra ta multe sarcini şi te-au obosit prea mult. Unele chiar te și depășesc.
  • Masă mânjită cu sânge înseamnă supărare mare în familie.
  • O vată îmbibată cu sânge este anunţul unor veşti importante la serviciu, de obicei de natură pozitivă.
  • Sângerarea unui braț înseamnă că vei suferi pierderi financiare din cauza greșelilor tale.
  • Sângerarea unui picior înseamnă că vei progresa în carieră, că vei avea o viață mai plăcută și că vei câștiga o sumă mare de bani.
  • Dacă visezi că ești rănit la picior și îți curge sânge, indică o pierdere pe plan profesional din cauza unui subordonat.
  • Dacă visezi că ai abdomenul plin de sânge, înseamnă că vei primi mulți bani.