Home » Life & Style » Ce înseamnă când visezi că o persoană cunoscută a murit. Interpretări și semnificații nebănuite

Ce înseamnă când visezi că o persoană cunoscută a murit. Interpretări și semnificații nebănuite

Voicu Costin / 15.02.2022, 20:00
Ce înseamnă când visezi că o persoană cunoscută a murit. Interpretări și semnificații nebănuite

Coșmarurile nu ne dau pace noaptea, mai ales atunci când visăm că cineva drag ne-a murit. În unele vise, se întâmplă să ne aflăm chiar noi în această ipostază cruntă. Cu siguranță, v-ați trezit speriați și temători, gândindu-vă dacă ceea ce ați visat se va adeveri. Poate chiar ați pus mâna pe telefon și ați vorbit cu persoana pe care ați visat-o că a murit să vedeți dacă este bine. Ce înseamnă când visezi că o persoană dragă a murit?

Interpretarea viselor

Când încerci să interpretezi un vis este important să te concentrezi mai puţin pe detalii specifice și mai mult asupra modului în care te-a făcut să te simți.

De exemplu, dacă te trezeşti speriat și anxios, s-ar putea să te gândești că ești stresat de schimbările prin care ai trecut în ultimul timp sau să te îngrijorezi la ceea ce va urma. Dacă te-ai trezit cu o stare de bine, poate că accepți că ceva din viața ta s-a terminat sau se va termina și te gândești doar că vei porni pe un alt drum.

Vise despre propria ta moarte

Dacă visezi că vei muri, se poate să se producă o schimbare majoră în viața ta. Ai putea încheia o relație, să demisionezi de la actualul loc de muncă sau să îți schimbi domiciliul. Faptul că i-ai pus pe cei de lângă tine mai presus şi te-ai neglijat înseamnă că e cazul să echilibrezi puțin balanța. Cei de lângă tine vor aprecia acest lucru, cel mai probabil îți vor întoarce ajutorul cu prima ocazie, însă este ocazul să te ocupi și de tine. În vis, o parte din tine se simte ignorată și strigă după atenție.

Visul în care un prieten este pe moarte

Se întâmplă că uneori să visăm moartea unor persoane dragi Acest lucru ar putea sugera faptul că prietenia voastră se va schimba și nu într-un mod pozitiv sau că relația a ajuns la sfârșit. Pierderea unui prieten te poate întări și te poate ajuta să ajungi să conștientizezi anumite lucruri.

Coșmarul în care părinții tăi au murit

Cel puțin o dată posibil să fi visat că unul sau ambii părinți v-au decedat. Cu toții regretăm momentul când unul din părinți părăsește această lume, așadar frica de a pierde un membru important al familiei este și explicația visului. Apoi visul transmite și legătura strânsă dintre tine și părinți. Cu cât este mai strânsă legătură, cu atât teama de a-i pierde este mai mare. De aceea, unele coșmaruri de acest fel nu îți dau pace și îți provoacă o stare de agitație.

Visul în care îți apare o persoană decedată în realitate

Visul în care întâlniți o persoană apropiată care a decedat ar putea face trimitere la lipsa acesteia. Fie că a fost o rudă mai apropiată sau un prieten foarte bun, vă lipsește mult, iar prezența persoanei în visele voastre sugerează faptul că ați dori să o mai revedeți măcar o dată și să vorbiți. Este posibil să fii blocat în trecut și în amintirea celui dispărut.

Visul în care vezi un cadavru

Apariția unui cadavru în visul vostru poate avea legătură cu momentele prin care treceți în prezent sau cele ce vor urma. Frica de necunoscut și nesiguranța au înspăimântat pe toată lumea, iar apariția unui mort în visul vostru face referire la aceste sentimente. Ar mai putea fi vorba despre anumite temeri pe care îți este frică să le înfrunți. Oricum ar fi, înfruntă situația cu capul sus și plin de încredere!