Home » Life & Style » Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună? Imaginile care spulberă orice dubiu

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună? Imaginile care spulberă orice dubiu

Violeta Badea / 24.05.2021, 17:23

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună? Cuplu șoc în showbiz-ul internațional! Jennifer Lopez s-a întors în brațele lui Ben Affleck, la mai bine de 17 ani de când s-au despărțit. Cei doi au fost fotografiați, din nou, împreună în Florida, iar diva părea extrem de fericită şi îndrăgostită. Iată imaginile senzaționale.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck, in urma cu 17 ani
Jennifer Lopez și Ben Affleck, in urma cu 17 ani

Viața te poate surprinde frumos, iar acest lucru o dovedește frumoasa Jennifer Lopez. Ajunsă la 51 de ani și trecută prin multe relații eșuate, cântăreața s-a întors la fostul său logodnic, la mai bine de 17 ani de când s-au despărțit. Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați în Florida, acolo unde diva are o casă închiriată.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2002 și la scurt timp s-au logodit. Tineri, faimoși și bogați, la vremea aia toată lumea îi admira, iar presa îi urmărea la orice pas, fiind si primul cuplu din showbiz căruia i s-a dat o poreclă „Bennifer”. Un an mai târziu, cei doi îndrăgostiți au anunțat că se căsătoresc, dar totul a fost anulat brusc cu o zi înainte de nuntă. Deși evenimentul nu a mai avut loc, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit oficial abia în ianuarie 2004.

Fanii au fost șocați de această veste și au sperat la o reîmpăcare, dar Ben Affleck  s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner în anul 2005. Cei doi au împreună doi copii, dar mariajul nu a rezistat, așa că au divorțat. La rândul ei, Jennifer s-a căsătorit cu Marc Anthony, având tot doi copii împreună, dar au avut aceeași soartă. Ben Affleck se poate lăuda cu o avere de 150 de milioane de dolari și a rămas singur după ce actrița Ana de Armas l-a părăsit.

Relațiile lui Jennfer Lopez

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez
Jennifer Lopez si Alex Rodriguez

Pe plan profesional, Jennfier Lopez se poate lăuda cu o carieră impresionantă, dar pe plan amoros lucrurile nu au stat la fel de roz. La 51 de ani, diva a trecut prin trei căsnicii și cinci logodne. Toate eșuate. Prima iubire a cântăreței a fost David Cruz. Avea doar 15 ani când s-a îndrăgostit de acesta, iar relația lor a durat nu mai puțin de 10 ani, din 1984 până în 1994.

În anul 1997, Jennfier Lopez s-a căsătorit cu un manager de restaurant pe nume Ojani Noa. Mariajul lor a durat doar un an. În anul 1999, diva l-a cunoscut pe rapper-ul Sean Combs (Puff Daddy). Cei doi au avut o relație, dar totul s-a destrămat în anul 2001. La scurt timp, frumoasa cântăreață s-a logodit cu dansatorul Cris Judd. Cei doi s-au căsătorit în același an, dar nici de această dată nu a fost cu noroc. Jennfier Lopez și Cris Judd au divorțat în anul 2002.

Iată că am ajuns și la celebra relație a cântăreței. Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au cunoscut la sfârșitul anului 2002 și s-au logodit imediat. Deși au fost la un pas de căsătorie, cei doi s-au despărțit în anul 2004. La scurt timp, vedeta l-a întâlnit pe Marc Anthony și au ajuns la altar în același an. Mariajul a durat șapte ani, iar împreună au doi gemeni, pe Max si Emme.

După durerosul divorț, Jennifer Lopez s-a aruncat în brațele lui Casper Smart, un dansator cu 18 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au format un cuplu până în anul 2016. Ulterior, diva a început o relație cu rapper-ul Drake, dar povestea de iubire s-a încheiat rapid. În anul 2017. Jennifer Lopez s-a cuplat cu fostul jucator de baseball, Alex Rodriguez. Deși s-au logodit în martie 2019, cei doi nu au mai apucat să ajungă în fața altarului. Despărțirea s-a produs anul acesta.