Home » Life & Style » 7 detalii neștiute despre Jennifer Lopez. Ce înălțime are și care este secretul tenului ei

7 detalii neștiute despre Jennifer Lopez. Ce înălțime are și care este secretul tenului ei

Manolică Anca / 22.01.2021, 16:37

Cântăreață, dansatoare, femeie de afaceri, mamă și iubită. Jennifer Lopez este unul dintre cele mai longevive staturi internaționale. Deși este de ani buni în lumina reflectoarelor și toată lumea îi cunoaște povestea, există totuși și câteva detalii neștiute despre Jennifer Lopez. Iată doar șapte dintre acestea.

Detalii neștiute despre Jennifer Lopez

În vârstă de 51 de ani, superba cântăreață americană este admirată și foarte iubită de oameni din toată lumea. A muncit din greu pentru a își construi o carieră impresionantă, ajungând să rămână chiar și fără adăpost la o vârstă destul de fragedă. Iată câteva detalii neștiute despre Jennifer Lopez și cum reușește aceasta să îți mențină tenul și silueta impecabile.

1. Jennifer Lynn Lopez, născută pe 24 iulie 1969 în The Bronx, New York, SUA, a reușit să își clădeze o carieră de invidiat fiind actriță, cântăreață, dansatoare, designer, producător și o puternică femeie de afaceri. Puțini știu însă că, deși s-a născut în America, aceasta este de origine portoricană. De mică a cochetat cu muzica, deși nu provine din familie de artiști, mama sa fiind educatoare la o grădinițăm iar tatăl său specialist în calculatoare.

2. La vârsta de doar 18 ani, cântăreața a fost nevoită să doarmă pe o canapea din studioul de dans din cauza certurilor pe care le avea cu mama sa pe tema carierei. Conform dailymail.co.uk., aceasta a declarat că părinții săi nu au fost deloc de acord cu ideea de a avea o carieră în showbiz, așa că a decis să plece de acasă.

„Eu şi mama aveam dispute. Nu voiam să merg la facultate, ci să devin dansatoare, aşa că ne-am certat. Am început să dorm pe canapeaua de la studioul de dans. Eram fără adăpost, dar i-am spus mamei că asta trebuie să fac”, declara artista.

Jennifer Lopez în tinerețe
Jennifer Lopez în tinerețe

3. Pentru a reuși să își plătească cursurile de canto și dans, aceasta lucra ziua dând lecții de coregrafie și noaptea dansa în cluburile din Manhattan. După mai multe castinguri, ea a fost cooptată să apară în mai multe videoclipuri ale cântăreților de rap și mai apoi a devenit dansatoare în formația New Kids on the Block. După puțin timp, ea a reușit să ajungă în trupa de das a lui Janet Jackson, lângă care apare în videoclipul piesei „That’s the Way Love Goes”, în 1993.

A fost arestată pentru posesie de armă de foc

4. Nu la fel de frumos a fost și anul 1999 pentru ea. Aflându-se cu iubitul său într-un club din New York, aceștia au fost martori unui atac armat dintr-un club din New York. Aceștia au reușit să scapte de acolo, însă, pe drum cei doi au fost opriți de poliție și arestați pentru posesie de armă de foc, neavând acte doveditoare pentru aceasta.

Diddy și Jennifer Lopez | KMazur / WireImage
Diddy și Jennifer Lopez | KMazur / WireImage

5. În adolescentă, frumoasa cântăreață era adesea numită „La Guitarra” (chitara). Porecla i-a fost pusă datorită siluetei sale care se curba ca o chitară. De altfel, și în ziua de astăzi, la 51 de ani, arată impecabil. Ea este singura femeie care a fost declarată de două ori drept cea mai sexy femeie din lume de revista pentru bărbați FHM.

6. Artista demonstrează tot timpul că nu trebuie să fie trasă ca prin inel pentru a fi frumoasă și apreciată de toată lumea. Deși este minionă, având doar 1,64 m înlțime, și are coapse ceva mai generoase, artista are grijă ca orice apariție a sa să fie impecabilă, corpul ei fiind ca un etalon pentru toate femeile.

Jennifer Lopez are o siluetă de invidiat
Jennifer Lopez are o siluetă de invidiat

7. Deși este cântăreață, dansatoare, femeie de afaceri, mamă de gemeni și iubită, J.Lo reușește întotdeauna să își facă timp si pentru ea. Are doi antrenori personali, câte unul pe fiecare coastă a Americii, care o ajută să se mențină în formă și să aibă un stil de viață cât mai sănătos. „Ceea ce mănânci nu îți afectează doar corpul, îți poate schimba și felul în care arată pielea”, este de părere diva. De altfel, în cel mai recent videoclip al acesteia se poate vedea ce trup de invidiat are.

8. În nemurătate rânduri, aceasta a fost acuzată cum că ar minți în privința botoxului. Deși a susținut dintotdeauna că nu are niciun fel de operație estetică sau vreo substanță injectată, în urma unui video publicat pe conturile sale de socializare în care se declara încântată de o mască de față din colecția ei de produse cosmetice, au apărut mai multe comentarii răutăcioase din partea următorilor săi în care era pusă la îndoială naturalețea pielii sale fine.

Aceasta nu a rămas indiferentă și le-a răspuns: „LOL este doar fața mea. Pentru a 500 oară spun că nu mi-am injectat Botox sau alte substanțe niciodată și nici nu am operații. Doar spun.” De altfel, aceasta a declarat și în trecut că pielea ei și felul în care arată se datorează faptului că se odihnește suficient pe noapte, folosește SPF și serumuri, ia suplimente alimentare și duce un stil de viață cât se poate de sănătos.