Home » Știri » Cele mai frumoase vedete la 40 de ani – 10 staruri care arată absolut fabulos

Cele mai frumoase vedete la 40 de ani – 10 staruri care arată absolut fabulos

Violeta Badea / 20.01.2021, 16:40

Cele mai frumoase vedete la 40 de ani – 10 staruri care arată absolut fabulos. Nu există tinereţe fără bătrâneţe, dar se pare că unele vedete de pe meleagurile noastre au descoperit elixirul tinereții și arată la maturitate chiar mai bine decât în tinerețe. Deși trecute de 40 de ani au rămas la fel de sexy și le dă clasă multor tinere de 20 de ani. Care sunt cele mai frumoase femei din România care au trecut de a doua tinerețe.

1. Cele mai frumoase vedete la 40 de ani. Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 51 de ani, este una dintre vedetele care a reușit să uimească cu aparițiile sale și cu corpul sculptat pe care îl afișează de fiecare dată pe micile ecrane. Fosta prezentatoare tv a lucrat foarte mult ca să-și păstreze forma fizică bună, dar efortul a meritat.

Aceasta se mândrește de câte ori are ocazia cu abdomenul lucrat și cu un corp tonifiat ca la 20 de ani. Mihaela Rădulescu a declarat de foarte multe ori că secretul pentru un corp de invidiat este sportul și o dietă foarte sănătoasă.

2. Anca Țurcașiu

Anca Turcasiu are un fizic de invidiat la 50 de ani
Anca Turcasiu are un fizic de invidiat la 50 de ani

Trecută recent printr-un divorț, Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, are un fizic și un psihic de invidiat. Deschisă, plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, artista este un exemplu demn de urmat pentru multe femei. La fiecare apariție de a sa Anca Țurcașiu reușește să atragă admiratori.

Artista nu își arată absolut deloc vârsta și multe doamne și domnișoare au întrebat-o care este secretul. Ea a povestit că reușește să se mențină în formă cu ajutorul dietei și al sportului. De asemenea, a declarat că si-a schimbat radical stilul de viata prin anii 90, când a devenit vegetariană, dar nu sfătuiește pe nimeni să urmeze acest stil alimentar.

3. Cele mai frumoase vedete la 40 de ani. Tania Budi

Tania Budi se apropie de vârsta de 53 de ani, dar poate fi confundată lejer cu o tânără de 20 de ani. Vedeta are un trup de fotomodel și arată mai sexy ca niciodată. Vedeta se declară o femeie încrezătoare,iar stilul de viață riguros pe care îl urmează dă cele mai spectaculoase rezultate.

Vedeta a declarat că uneori apelează la mici intervenții chirurgicale și are grijă de pielea sa printr-un ritual de îngrijire. De asemenea, a declarat de nenumărate ori că este mai mulțumită acum de modul cum arată, față de cum arăta la 30 de ani.

4. Monica Bârlădeanu

Monica Barladeanu este superba la 42 de ani
Monica Barladeanu este superba la 42 de ani

Monica Bârlîdeanu, în vârstă de 42 de ani, a ocupat mereu un loc în topul celor mai frumoase femei din România. Chiar dacă a trecut de vârsta de 40 de ani arată senzațional și demonstrează acest lucru la orice apariție publică de a sa. Cu un corp de zeițiă, zâmbet larg și ochii fermecători, actrița a reușit să facă furori și în serialul „Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

În trecut, vedeta a spus că secretul pentru menținerea siluetei este o dieta hiperproteică, dar nu vrea să ofere foarte multe detalii pentru că fiecare corp este diferit și le recomandă doamnelor să apeleze la un nutriționist. Monica Bârlădeanu a renunțat la dulciurile de orice fel, dar oricum prefera alimentele sărate în detrimentul celor dulci.

5. Cele mai frumoase vedete la 40 de ani. Ramona Bădescu

Aflată la vârsta de 52 de ani, Ramona Bădescu încă face furori cu silueta pe care o afișează ori de câte ori are ocazia. Aceasta i-a cucerit pe italieni prima dată prin rolurile sale, apoi pe români și a reușit să aibă propriile emisiuni. Actrița le-a mărturist fanilor care sunt secretele frumuseții sale și a oferit câteva detalii prețioase cu privire la alimentele și metodele pe care le folosește pentru a arăta impecabil și a-și menține tinerețea.

Aceasta a transmis pe blogul său că are câteva reguli de bază și anume nu fumează, nu bea alcool, decât un pahar de vin roșu, uneori. De asemenea, mănâncă soia, lucruri integrale și face mișcare

6. Loredana Groza

Loredana Groza arata perfect la 50 de ani
Loredana Groza arata perfect la 50 de ani

Loredana Groza este cunoscută pentru faptul că are mare grijă de aspectul ei fizic, iar rezultatele nu întârzie să apară. Cântăreața arată superb la cei 50 de ani și ori de câte ori apare în public i se vede strălucirea de pe chip. Frumoasa artistă nu are nicio problemă în a-și arăta formele pe rețelele de socializare și se mândrește cu forma sa fizică excepțională.

7. Cele mai frumoase vedete la 40 de ani. Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu, în vârstă de 47 de ani, se laudă cu silueta sa de adolescentină și nu ezită să apară în cele mai sexy ipostaze. Vedeta a declarat că face numeroase sacrificii pentru a se menține tânără și cu un corp demn de un fotomodel. Oana spus că vizitează foarte des saloanele de cosmetică și cheltuie aproape o avere ca să arate în formă maximă.

8. Andreea Marin

Andreea Marin a reusit sa slabeasca si sa-si recapete formele de zeita
Andreea Marin a reusit sa slabeasca si sa-si recapete formele de zeita

Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Andreea Marin este o apariție uimitoare de fiecare dată. Laun moment dat a avut o tendință de îngrășare, dar vedeta nu s-a lăsat și a luptat cu kilogramele în plus. Pe lângă smișcarea zilnică şi o dietă sănătoasă, vedeta a urmat terapii de detoxifiere la un renumit complex din stațiunea turcă Bodrum. Astfel, a revenit la o formă fizică de invidiat.

9. Cele mai frumoase vedete la 40 de ani. Cristina Spătar

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 48 de ani, se poate lăuda cu niște forme de invidiat. Aceasta are silueta trasă prin inel, este mereu cu zâmbetul pe buze și are măsurile unui model. Aceasta a recunoscut că a apelat și la medicii esteticieni pentru a arăta așa, vedeta și-a făcut printre altele lipoaspirație și și-a injectat grăsime în posterior.

10. Dana Budeanu

Dana Budeanu are o deta cu tort si rodie
Dana Budeanu are o dieta cu tort si rodie

O țară întreagă o cunoaște pe Dana Budeanu. În vârstă de 41 de ani, vedeta a făcut furori în mediul online. Mulți o simpatizează, mulți o critică, dar toată lumea poate să observe corpul perfect pe care îl afișează la fiecare apariție de a sa. Cunoscuta vedetă are un corp la care foarte multe femei doar visează.

În clipurile sale de pe youtube, vedeta a mărturisit că iubește foarte mult să mănânce tort,iar în fiecare dimineață consumă rodie. Astfel, dieta Danei Budeanu conține rodie și dulciuri, dar și multe mâncăruri nesănătoase. Greu de crezut, nu-i așa? Oare aceasta să fie adevărata dietă a vedetei? Rămâne încă o întrebare fără răspuns.