Home » Life & Style » Cele mai rapide diete ale vedetelor. Staruri care au slăbit cât ai zice ”cură”

Cele mai rapide diete ale vedetelor. Staruri care au slăbit cât ai zice ”cură”

Manolică Anca / 28.12.2020, 10:57

Kilogramele în plus pot fi un inamic pentru oricine. Chiar și pentru vedete, care caută să se lupte din răsputeri pentru a putea obține sau pentru a își putea menține o siluetă de invidiat. Adevărul este că multe dintre vedetele de la noi fie că s-au confruntat sau nu cu un număr mare de kilograme în plus, au apelat la diferite diete şi trucuri alimentare care să aibă efecte scontate. Şi au reuşit. Iată cele mai rapide diete ale vedetelor.

Cele mai rapide diete ale vedetelor. Luminița Anghel

Una dintre cele mai rapide și interesante diete ale vedetelor este cea a Luminiței Anghel. După ce s-a îngrășat foarte mult, solista a reușit să revină la o siluetă de invidiat. A dat jos 30 de kilograme, renunțând la câteva alimente și impunându-și o regulă de nutriție. Nu mai mănânca după ora șase seara, a eliminat consumul de dulciuri și băuturi carbogazoase, evita consumul de pâine și foarte rar mânca paste. Deși a încercat toate dietele posibile, printre puținele care au funcționat cu adevărat la ea se numără dieta Dukan, bazată pe proteină animală.

“Nu recomand dietele draconice şi nici nu cred în dietele care îţi promit o slăbire rapidă. Am testat pe mine orice tip de dietă. Unele au funcţionat, altele nu. Dintre toate dietele, dieta Dukan, bazată pe proteină animală, a funcţionat în cazul meu. Nu am ţinut-o ca la carte, cu stricteţe, ci doar câteva săptămâni, până ce am început să deblochez acul de pe cântar, pentru că la un moment dat s-a întâmplat un blocaj. Începusem să slăbesc, apoi, indiferent ce făceam, nu mia puteam să dat jos nici un kilogram”, a declarat Luminița Anghel.

De asemenea, aceasta a mai spus că perseverența, o minte relaxată și multă răbdare sunt pucte cheie într-un astfel de proces, pentru că dacă te încrâncenezi şi te oboseşti să găseşti soluţii imediate, nu vei avea rezultat”.

Dieta Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a trecut prin niște transformări uimitoare de-a lungul timpului
Bianca Drăgușanu a trecut prin niște transformări uimitoare de-a lungul timpului

De-a lungul vieții sale, Bianca Drăgușanu a trecut prin niște transformări spectalculoase din toate punctele de vedere. Suferind de suferit mari oscilații de kilograme, aceasta este foarte atentă și strictă cu stilul ei de viață. Astfel, ultima dietă pe care a ținut-o, a ajutat-o să slăbească 11 kilograme, reușind de atunci să se mențină foarte bine. Iată după ce reguli s-a ghidat:

  • a consumat cel puţin 2 litri de apă (plată) pe zi;
  • a făcut cel puțin 30 de minute de mişcare/sport (gimnatică sau alergare);
  • nu a mai mâncat nimic prăjit;
  • a consumat multe fructe de sezon locale;
  • o dată pe săptămână consuma maximum 50 g de ciocolată neagră (minim 70%) – este foarte benefică asupra psihicului, prin aportul de serotonină;
  • a avut un program constant și echilibrat de somn/odihnă, fără a dormi însă în timpul zilei;
  • a renunțat la băuturile acidulate sau conservate, iar cafeaua consuma din când în când.

Cele mai rapide diete ale vedetelor. Ana Maria Prodan

Și AnaMaria Prodan s-a confruntat cu ceva kilograme în plus de care nu era deloc mulțumită. Astfel, s-a ambiționat și s-a pus pe dietă, oscilând perioadele drastice cu cele mai relaxate, în urma cărora a reușit să slăbească nu mai puțin de 12 kilograme.

“Mănânc dimineaţa normal, pentru că-mi place enorm să mănânc micul-dejun. Mai mănânc o dată pe la ora 14:00 când vine Bebe de la şcoală. Apoi, nu mai mănânc după ora 18:00. Am slăbit 12 kilograme. Am făcut şi o detoxifiere. Timp de 14 zile nu am mâncat decât un măr şi o portocală. Acum mănânc normal și sunt ok. Mai am câteva kilograme și mă opresc.”, a povestit vedeta.

Aceasta consideră că trebuie să ai grijă la ce consumi și când consumi. Astfel, dacă alegi să nu mai mănânci seara, este perfect. Deși ea se declară o persoană foarte agitată și activă, care consumă multă energie, a încetat să mai mănânce la ore târzii, alegând să bea apă atunci când i se face foarte tare foame. Iar acest obicei pare să fi avut rezultate bune pentru ea.

Cele mai rapide diete ale vedetelor. Nicoleta Luciu

Pritre cele mai rapide diete ale vedetelor se numără și cea a Nicoletei Luciu.După prima sarcină, aceasta a povestit cum a reușit să slăbească cu o dietă simplă, dar foarte drastică, bazată pe supă de pui şi compot de mere. Atunci, ea a reușit să dea jos peste 30 de kilograme. Însă, spune ea, puține sunt  persoanele care ar putea adopta o astfel de dietă, care ar putea crea chiar probleme de sănătate în unele cazuri.

Compotul este fără zahăr, iar supa de pui se face din cât mai multe legume, fără cartofi, orez sau fidea, însă. Așadar, ziua Nicoletei începea cu o cană mare de compot la micul dejun. Peste câteva ore, dacă i se făcea foame consuma tot compot de mere. La prânz, aceasta mânca supă de pui, iar pe parcursul zilei îşi potolea foamea cu aceeaşi supă, de câte ori era cazul.

Dieta Oanei Turcu

Oana Turcu a reușit să slăbească peste 10 kilograme
Oana Turcu a reușit să slăbească peste 10 kilograme

Și Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus. Aceasta a reușit să dea jos peste 10 kilograme într-un timp relativ scurt, dar nu adoptând o cură drastic, ci impunându-și mai degrabă un stil de viață sănătos.

„De mâine trebuie să spunem stop pastelor, pâinii, orezului, dulciurilor şi cartofilor. Sunt atâtea variante care vă pot face fericite. Iată ce mănânc eu: iaurt de 0,1 grăsime cu trei linguri de tărâţe de ovăz, lapte de 0,1 grăsime cu o linguriţă de goji ca desert, brânză de vaci de 0,2 grăsime, salate peste care adăug lămâie sau muştar cu miere, ouă – de două ori pe săptămână şi carne de pui (piept), curcan, vită sau peşte”, a declarat aceasta.

De asemenea, ea a mai spus că o slăbire rapidă va lăsa urme foarte vizibile pe trup, de aceea, trebuie avut grijă și de acest aspect. Astfel, ea a apelat la diverse tratamente, masaje și împachetări pentru a evita orice urmă de piele lăsată eventuale vergeturi.