Home » Life & Style » Timp liber » Dieta Corinei Dănilă. Cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Ce a scos din alimentație

Dieta Corinei Dănilă. Cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Ce a scos din alimentație

Manolică Anca / 30.10.2020, 13:23
Dieta Corinei Dănilă. Cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Ce a scos din alimentație

A câștigat lupta cu kilogramele în plus și acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Dieta Corinei Dănilă care a ajutat-o să slăbească, în doar un an, 20 de kilograme. Iată ce a făcut vedeta pentru a ajunge la această reușită.

Dieta Corinei Dănilă. A slăbit 20 de kilograme

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Corina a povestit cum a reușit să slăbească atât de mult, în doar un an. Faptul că ajunsese să aibă probleme grave cu spatele, din cauza kilogramelor acumulate, a determinat-o să ia aceste măsuri.

Totul a început în 13 martie 2017, când nu a reușit să se mai dea jos din pat, din cauza durerilor mari de spate. Acela a fost momentul în care a realizat că nu trebuie să se joace cu sănătatea ei și și-a schimbat radical stilul de viață. A apelat atât la exerciții fizice, cât și la un nutriționist pentru o dietă alimentară corectă.

„Totul a culminat într-o dimineaţă de 13 martie 2017, când nu m-am mai putut da jos din pat de dureri. Am realizat că trebuie să iau neapărat măsuri. Am făcut exerciţii specifice pentru coloană şi corectarea posturii, precum şi terapie cu energie termică. În paralel, sub îndrumarea unui nutriţionist, mi-am schimbat stilul alimentar”, a povestit aceasta.

Dieta s-a transformat într-un stil de viață sănătos pentru vedetă
Dieta s-a transformat într-un stil de viață sănătos pentru vedetă

În ce constă dieta Corinei Dănilă

Vedeta a ținut să menționeze că primul pas a fost renunțarea definitivă la zahăr, pâine, prăjeli, covrigei și produse de patiserie, chiar și la orez și cartofii prăjiți, pe care îi adora înainte. Aceste alimente nu sunt decât niște bombe calorice, care îți vor crea o senzație de sațietate și îți vor da energie doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Iată cum arată o zi din dieta actriței:

„În fiecare dimineaţă mănânc două ouă, de regulă omletă foarte moale, cu un bol de salată şi câteva feliuţe de pastramă de porc mai naturală. Prima gustare constă într-un iaurt grecesc cu 2% grăsime şi cu un pumn de seminţe, la prânz am o cărniţă trasă la tigaie cu broccoli sau conopidă la abur, ori salată de varză; gustarea de după-amiază constă într-un chefir slab, iar seara îmi fac o salată în care pun fie o conservă de peşte, fie ceva carne sau brânză.”

De regulă, cina o ia după ora 20.00, dar se întâmplă să fie chiar și după ora 22.00, atunci când ajunge mai târziu acasă. Dar are grijă să nu se culce imediat, în așa fel încât să aibă timp să se digere mâncarea. Câteodată, își mai face o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, din care mănâncă două zile.

Atunci când simte poftă de dulce, alege să mănânce o bucățică de ciocolată pentru diabetici, care e îndulcită cu stevie. Aceasta, consumată împreună cu o portocală, va ține locul gustării de la orele 15.00-16.00.

De altfel, ea alege să consume fructele doar până în ora 16.00 și nu orice tip de fructe. Le evită pe cele bogate în fructoză, precum banane sau struguri, și consumă mere, ananas, cireşe, căpşune, sau fructe de pădure. Și spune că nu îi este deloc greu să se abțină.

Consumă fructe doar până la ora 16.00
Consumă fructe doar până la ora 16.00

„Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte”, a completat aceasta.

Actrița a mai ținut să precizeze cât de important este și modul în care ia masa: „Mănânc încet, cu înghiţituri mici, conştientizez procesul. Beau cam 2 litri de apă pe zi, iar câteodată, vinerea, ţin post negru, ca să mai dau un restart metabolismului.”

Vedeta TVR a declarat că se simte extrem de bine în pielea sa și că durerile îngrozitoare de spate au dispărut, în timp. Astfel, dieta pe care a urmat-o nu o mai vede ca pe un program strict și chinuitor, ci ca pe un stil de viață sănătos la care nu ar mai putea renunța.