Home » Life & Style » Mesaje de încurajare pentru elevii care trec prin Evaluarea Națională. Cum să spui cel mai frumos “baftă”

Mesaje de încurajare pentru elevii care trec prin Evaluarea Națională. Cum să spui cel mai frumos “baftă”

Ileana Mladinoiu / 17.06.2021, 10:36
Mesaje de încurajare pentru elevii care trec prin Evaluarea Națională. Cum să spui cel mai frumos “baftă”

Evaluarea Națională asigură faptul că elevii sunt “cântăriți” pe baza cunoștințelor și abilităților dobândite în ciclul gimnazial, care le vor folosi în continuarea studiilor și în viață. Deși calitatea curriculumului și a predării este cea care are cea mai mare influență asupra vieții elevilor, ceea ce iau cu ei reprezintă un punct final.

Mesaje de susținere, înainte de Evaluarea Națională, pentru elevi

Examenele au scopul de a se asigura că elevii au o bună înțelegere a subiectelor și că sunt capabili să-și folosească cunoștințele pentru a progresa, a se dezvolta, indiferent de provocările pe care aleg să și le asume în viitor.

Credem că nu există elev care să nu simtă nevoia de încurajări înainte de Evaluarea Națională, indiferent din partea cui vin ele: profesori, părinți, prieteni etc.

Nu există mesaje șablon de încurajare, persoana care le va folosi se va ghida după propria simțire. Totuși, câteva modele pot sări în ajutorul celor ce se găsesc în impas și gândesc că le-a pierit inspirația.

Selecția noastră are ca scop să fim auziți de toți factorii implicați. În primul rând de către elevi, apoi de către părinți, prieteni și, de ce nu, de către profesori.

Mesaje de încurajare pentru elevii care trec prin Evaluarea Națională
Evaluarea Națională

Mesaje de încurajare pentru elevii care trec prin Evaluarea Națională

Înainte de a le parcurge, vom reda mesajul elevei Elena Hainăroșie- clasa a VI-a- preluat de Monitorul de Vrancea de la profesorul Ema Dragomir din cadrul Liceului Teoretic din Odobești, impresionată de maturitatea acesteia în vremuri de pandemie”

„Atunci când oamenii trec prin vremuri grele, ei n-o să îşi piardă speranţa. Mereu după ploaie va veni Soarele şi mereu după tristeţe va reveni bucuria. Păstraţi-vă încrederea şi nădejdea!”.

Evaluarea Națională. Mesaje din partea unui prieten bun

-Știu cât de bine te-ai pregătit pentru a trece cu succes examenele de la sfârșitul anului școlar. Seriozitatea și toate calitățile tale te vor ajuta să reușești. Am încredere în tine. Voi fi cu gândul alături de tine. Baftă!

-Vei cunoaște victoria, dragul meu prieten! Fii pozitiv! A fi pozitiv înseamnă să crezi că fiecare eșec poate fi un pas spre succes.

Evaluarea Națională. Mesaje din partea părinților

-Îți dorim mult noroc, ceea ce înseamnă că noi credem în tine, în capacitățile tale.

-Voința de a reuși este adevărata cheie a succesului. Este cea mai bună armă pentru a depăși încercările vieții. Numai așa vei merge pe calea succesului.

-Draga mea/dragul meu, reușita într-o competiție este ca o luptă împotriva ta. Trebuie să știi să-ți controlezi emoțiile.

-Gândurile noastre se îndreaptă către tine și-ți vor da puterea de a te concentra ca să rezolvi toate subiectele.

Evaluarea Națională. Mesaje din partea unui diriginte

-Niciun munte nu este de netrecut când știi să găsești încrederea în tine.

Mult noroc, speranța îți va zâmbi!

-Știu că este prima dată când dai acest test. Folosește-ți toate instrumentele și pune creierul la treabă!

-Amintește-ți, nu există un ascensor pentru succes. Trebuie să urci scările. Le ai la dispoziție.

Mesajul lui Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

“Iubirea lui Hristos Cel înviat să vă aducă în suflet pace, bucurie şi mult curaj!”

Cu părintească dragoste şi binecuvântare,

DANIEL

Și redacția noastră transmite tuturor elevilor care vor trece în curând prin Evaluarea Națională următoarele:

De multe ori, în viață, cei care au succes sunt cei care știu să cultive optimismul. A fi optimist și a crede în abilitățile voastre este deja o victorie în sine. Cu optimism, veți fi capabili să vă depășiți limitele și să aveți succes în orice!