Home » Life & Style » Mesaje de La Mulți Ani de Sf. Vasile. Cele mai frumoase urări și felicitări de trimis, pe 1 ianuarie, sărbătoriților

Mesaje de La Mulți Ani de Sf. Vasile. Cele mai frumoase urări și felicitări de trimis, pe 1 ianuarie, sărbătoriților

Ileana Mladinoiu / 31.12.2021, 19:30
Mesaje de La Mulți Ani de Sf. Vasile. Cele mai frumoase urări și felicitări de trimis, pe 1 ianuarie, sărbătoriților

Sfântul Vasile cel Mare, în latină Basilius, s-a născut în 329 d.Hr. la Pont în Capadocia și a murit în Cezarea la 1 ianuarie 379. A fost declarat sfânt la scurt timp după moartea sa. Părinte timpuriu al Bisericii, Sfântul Vasile a apărat credința ortodoxă împotriva ereziei ariană. Ca episcop de Cezareea a scris mai multe lucrări despre monahism, teologie și drept canonic, fiind considerat unul dintre cei mai mari teologi creștini.

Sfântul Vasile, sărbătorit pe 1 ianuarie în calendarul creștin-ortodox

Pentru meritele sale în Biserică, pentru viața sa ascetică și înalt morală, Sfântul Vasile a fost numit „cel Mare”, „lumina și ochiul universului”, „maestru de dogme”, „templu al cunoașterii” și „călăuzitor al vieții”.

Sfântul Vasile este sărbătorit de credincioși pe 1 ianuarie și pe 30 ianuarie, alături de Sfinții Grigore Teologul și Ioan Gură de Aur.

Cei care poartă numele Vasile sau Vasilica-cu derivatele sale-își serbează onomastica chiar din prima zi a noului an, prilej de a le transmite mesaje, felicitări, urări menite a le ridica moralul și a le crea bună dispoziție.

Mesaje de La Mulți Ani de Sf. Vasile. Urări deosebite de transmis sărbătoriților

Mesajele de aniversare ar trebui să reflecte relația ta cu acea persoană, fie că este partenerul tău, un membru al familiei, prietenul, colegul sau șeful tău. Numai o dată pe an vine această zi specială. O zi în care prenumele cuiva este în centrul atenției. Un nume de sfânt merită o zi specială în calendar.

Iată de ce este bine să trimiți cele mai frumoase urări și felicitări sărbătoriților.

Mesaje de La Mulți Ani pentru iubit/iubită

O zi ca nicio alta, pentru ca este ziua celeilalte jumătăți, celelaltei părți a inimii mele. Zâmbește draga mea/dragul meu. La Mulți Ani și multe sărutări!

Aceasta este cea mai importantă zi pentru mine fiindcă îmi amintește de ziua în care ai venit pe lume și ai intrat în viața mea pentru a o face minunată. La Mulți Ani!

Azi, este o zi specială pentru o persoană specială. Sunt norocos/norocoasă să fiu cu tine. La Multi Ani!

Mesaje de La Mulți Ani de Sf. Vasile
La Mulți Ani, Vasile!

Urări pentru un prieten

Cei din jurul tău și cel mai bun prieten al tău sunt cei care te cunosc cel mai bine. Au fost acolo în vremuri de bucurie, dar și în vremuri mai puțin ușoare. La Mulți Ani, Vasile!

Îți urez La Mulți Ani, pentru că ești o persoană care înseamnă foarte mult pentru mine și pe care o apreciez foarte mult. Sper să rămân prietenul tău pe viață. Îți doresc tot binele din lume!

Mesaje/urări pentru un coleg

O zi de naștere este una dintre cele mai importante zile ale anului. Fie ca a ta să-ți umple sufletul cu multe bucurii. La Multi Ani!

Anul acesta îți doresc să fie un an grozav care contează pentru tine. Fie ca stelele să strălucească și cele mai mari vise ale tale să devină realitate. La Mulți Ani!

Urări pentru familie

Pentru fiecare an prin care treci, dragă tată, ține cont de lucrurile bune, de cele mai bune experiențe ale tale. La Mulți Ani celui mai minunat om din lume!

Mi-am dorit să urez La Mulți Ani unei persoane pe care o ador! Ție, scumpă mamă!

La Mulți Ani unei persoane amuzante, fermecătoare, apreciate, iubite! Cele mai sincere urări  dragului meu bunic, un om cu caracter excepțional!

Fie ca acest nou an care începe pentru tine să fie bogat în daruri, desigur, dar nu uita că cel mai de preț cadou este cel pe care ți-l oferă viața: să fii sănătos, să cunoști oameni noi, să trăiești împlinit! La mulți ani, dragă frate!