Home » Life & Style » Mesaje pentru copilul meu, de zi de naștere – 43 de urări emoționate de la părinte la copil

Mesaje pentru copilul meu, de zi de naștere – 43 de urări emoționate de la părinte la copil

Redactia Știri / 28.10.2020, 12:55
Mesaje pentru copilul meu, de zi de naștere – 43 de urări emoționate de la părinte la copil

Relația dintre un părinte și copilul său este una specială, bazată pe sentimente pure și puternice, care dăinuiește pentru totdeauna. Aniversarea sau o altă ocazie specială poate să fie un bun prilej pentru ca părintele să-i facă o surpriză frumoasă copilului său. Un mesaj cu vorbe frumoase și bune face bine oricui, ridică moralul și încurajează! Am întocmit o listă cu urări emoționante pe care un părinte le poate trimite copilului său!

Mesaje speciale. Urări emoționate de la părinte la copil

Dacă ești părinte și vrei să îți surprinzi plăcut copilul, ți-am pregătit mai jos câteva urări emoționante care te vor ajuta în acest sens! Așadar cu prilejul aniversării sau dacă pur și simplu vrei să-i reamintești cât de mult înseamnă pentru tine, te poți folosi de ideile de mai jos! Sigur îi vei face o surpriză frumoasă!

1. La mulți ani, fetița noastră dragă! Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi!
1. Astăzi este ziua ta, copilul meu drag, și mă rog și acum lui Dumnezeu să fii sănătos, să fii fericit, să iubești mereu și să fii iubit. La mulți ani!
3. Cea mai frumoasă zi a fost cea în care ți-am văzut chipul pentru prima dată și te-am ținut în brațe. Ești minunea mea și vreau să îți mai spun încă o dată că te iubesc nespus! La mulți ani, copilul meu drag!
4. Toate urările de bine se îndreaptă către tine, pentru că e ziua ta de naștere. La mulți ani frumoși și norocoși, copilul meu drag!
5. La mulți ani, copilul meu drag! Să te bucuri mereu de toate minunile acestei lumi!
6. Băiatul meu/ Fata mea, cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire. La mulți ani!
7. Să fii un om bun, mereu cu zâmbetul pe buze. Să-ți fie viața un spectacol! La mulți ani, copilul meu scump!
8. Nici nu-mi amintesc când a trecut acest an. Astăzi ai crescut, copilaș drag. Fie ca viața să fie blândă cu tine, să ai parte de bucurii, să îți iubești părinții, să îi cinstești și să vă bucurați împreună. La mulți ani!
9. Fie ca această zi să-ți aducă la fel de multă bucurie și veselie pe cât ne aduci tu nouă în fiecare zi! La mulți ani! Mama și tati te iubesc nespus de mult!
10. Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în privire, cum erau în prima zi când te-am văzut.
La mulți ani, copil frumos și bun!

Dragostea unei mame pentru copilul său este nemărginită
Dragostea unei mame pentru copilul său este nemărginită

Mesaje speciale pentru copil

Relația părinte-copil este una specială, este împlinire și fericire pură. Lista mesajelor speciale dedicate copilului tău continuă mai jos!

11. La mulți ani, băiatul meu! Sănătate, bucurii și realizarea tuturor dorințelor!
12. Astăzi, la aniversare, vin și eu cu o urare de noroc și sănătate, realizări în toate! Visurile să se împlinească, dragostea să înflorească, fericire doar să fie și enormă bucurie!
Multă sănătate și iubire! La mulți ani, băiatul meu/ fata mea!
13. La mulți ani plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!
14. Fiecare zi să fie unică, să fii sănătos, să zâmbești în fiecare zi cu toată inima. La mulți ani!
15. Să fii un om bun, cu zâmbetul pe buze, să cunoști fericirea și să iubești din plin viața! La mulți ani, copilul meu drag!
16. La mulți ani, fiul meu! Multă sănătate și fericire!
17. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani!
18. La mulți ani! Fericire, inocență, speranță, bunătate, iubire! Numai de lucruri minunate să ai parte în viața ta!
19. La mulți ani, băiatul meu! Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită din viața ta! Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi!
20. La mulți ani, fiul meu! Îți dorim zile senine și fericire!
21. Ne face deosebită plăcere să-ți transmitem cu prilejul zilei de naștere urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie. La mulți ani!
22. Un gând bun, împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și fericire! La mulți ani, copilul meu!
23. Cele mai pure sentimente sunt pentru tine, copilul meu. Te iubesc enorm și vreau să fii fericit în fiecare secundă! Mulți ani fericiți!
24. La mulți ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate visurile să ți se îndeplinească!
25. Să-ți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur și lumina din privire! La mulți ani, copile drag!
26. De ziua ta, îți doresc să te ridici de fiecare dată când ești tras în jos. Să înflorești odată cu fiecare obstacol depășit, să vezi soarele dincolo de norii cerului. Asta îți doresc de ziua ta! Multă fericire! La mulți ani!
27. La mulți ani! Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de culoare, să te bucuri de sănătate, fericire și să ai parte de cât mai multe momente frumoase alături de cei dragi! La mulți ani!
28. La mulți ani, fata mea! Cele mai frumoase visuri să ți se îndeplinească anul acesta. Să te simți fericită, împlinită și iubită alături de familie și prieteni!
29. La mulți ani, băiatul meu! Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri!
30. Copilul meu, când te-am adus cu dragoste pe lume, simțeam că în jurul meu totul e infinit. Viața mi s-a împlinit, iar odată cu tine am cunoscut fericirea supremă. Îți doresc tot binele din lume! Numai iubire, sănătate și bucurii! La mulți ani!

Relația dintre părinte și copilul său este una specială
Relația dintre părinte și copilul său este una specială

Urări emoționate de la părinte la copil

Fiecare părinte își dorește tot ce e mai bun și mai frumos pentru copilul său. Un mesaj care exprimă dragostea necondiționată va fi primit cu bucurie în suflet, mai ales atunci când vine din partea părintelui pentru copilul său.

31. Copilul meu, sunt cel mai mare fan al tău, chiar dacă nu arăt asta întotdeauna. Voi mereu mândru/mândră de tine! Te iubesc și cred în tine necondiționat! La mulți ani!
32. La mulți, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate visurile să ți se îndeplinească!
33. Să crești mare și cuminte, mulți ani de acum înainte! Să ai parte de fericire, sănătate și iubire, de tot ce e mai bun pe lume! De la mine gânduri bune, să ajungi la 100 de ani, mult noroc și la mulți ani!
34. De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visurile tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!
35. Îți doresc să știi ce cauți în viață, să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/ă. La mulți ani, copilul meu drag!
36. Nu am cuvinte să exprim cât sunt fericită că ești în viața mea, copilul meu scump și drag! Voi veghea mereu să îți fie bine și să fii împlinit. La mulți ani! Mama te iubește.
37. De ziua ta, copilul meu, mă rog la bunul Dumnezeu să-ți dea tot binele din lume și în minte numai gânduri bune! La mulți ani!
38. La mulți ani, băiatul meu! De zâmbet îți doresc să-ți fie fața plină, în drumul tău să ai mereu lumină, în inimă să porți sămânță de iubire. Mulți ani și multă, multă fericire!
39. Cu prilejul aniversării tale, îți doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoțească la fiecare pas, dragostea să-ți fie în permanență la îndemână, iar norocul să te aștepte la fiecare colț. La mulți ani, copilul meu scump și drag!
40. Fie ca astăzi, de ziua ta de naștere, și în toate zilele care vor urma să fie pline de dragoste, fericire și sănătate, bucurie și succes. La mulți ani!
41. Îți doresc tot ce nu poți cumpăra cu bani și bani să poți cumpăra restul! La mulți ani!
42. Copilul meu, astăzi, prinzi în buchetul vieții încă un trandafir. Să îți dea Dumnezeu sănătate, fericire și împlinire în viață. La mulți ani!
43. Copilul meu, ești viața mea, ești lumina ochilor meu, ești aerul pe care îl respir. Tu ești motivul pentru care eu trăiesc. Copilul meu, tu îmi dai putere să merg mai departe. Te iubesc, copile drag! La mulți ani!