Home » Life & Style » Mesaje pentru aniversarea căsătoriei. 39 de urări pentru cel mai prețios om din viața ta

Mesaje pentru aniversarea căsătoriei. 39 de urări pentru cel mai prețios om din viața ta

Redactia Știri / 27.10.2020, 14:55
Mesaje pentru aniversarea căsătoriei. 39 de urări pentru cel mai prețios om din viața ta

Aniversarea căsătoriei reprezintă un bun prilej pentru a-i reaminti omului de lângă tine ce rol prețios are în viața ta. Un mesaj cu urări îi poate face ziua mult mai fericită și îi poate oferi un zâmbet minunat pe chip. Dacă nu îți găsești inspirația, îți propunem noi câteva mesaje cu felicitări pentru persoana specială din viața ta. Găsești mai jos 39 de urări care te vor ajuta să-ți surprinzi plăcut jumătatea!

Mesaje pentru aniversarea căsătoriei

Un simplu mesaj cu felicitări, trimis cu ocazia aniversării căsătoriei, va reprezenta fără îndoială o surpriză extrem de frumoasă pentru cel mai prețios om din viața ta. Am ales pentru tine 39 de mesaje care te vor ajuta să îți surprinzi plăcut perechea. Dacă simți nevoia, poți să personalizezi mesajul de mai jos, astfel încât să-ți lași amprenta într-un mod original asupra felicitării pentru aniversarea voastră.

1. Am descoperit minunea unei vieți împlinite datorită ție. La mulți ani, dragul meu!
2. Nu toate femeile au avut norocul să se căsătorească cu sufletul lor pereche, însă eu am fost binecuvântată. Vreau să știi că te ador! La mulți ani, soțul meu!
3. Mână-n mână am pășit pe drumul vieții, împlinind visul drag al tinereții. Anii au trecut, iar inimile noastre ritmul iubirii mereu l-au bătut. Astăzi pentru noi este o zi mare, o zi frumoasă de aniversare. La mulți ani fericiți!
4. Nu îmi pot imagina cum aș putea să trăiesc fără tine. Te iubesc și vreau să fim pentru întotdeauna împreună! La mulți ani!
5. Te iubesc pentru fiecare zâmbet, pentru fiecare îmbrățișare, pentru fiecare grijă pe care mi-o porți, pentru fiecare drum parcurs împreună în acești X ani ca soț și soție.
6. Îți voi fi mereu alături pentru că inima mea bate doar pentru tine. La mulți ani!
7. Te iubesc nu numai pentru cine ești, ci și pentru modul în care mă faci să mă simt când ești alături de mine. Aniversare fericită, soțul meu/soția mea!
8. Îți mulțumesc pentru că ești soțul meu, prietenul meu, iubitul meu, totul meu. Te iubesc atât de mult! Aniversare fericită!
9. Îți mulțumesc pentru că împreună suntem definiția perfectă a familiei. La mulți ani, soțul meu/soția mea!
10. Eu cred în noi. Ești jumătatea mea și motivul meu pentru viață. La mulți ani, soțul meu drag/soția mea dragă!
11. La mulți ani, soțul meu/ soția mea! Privește această zi specială ca pe o nouă pagină din povestea ta de viață, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine.
12. Anii au trecut și cele două suflete pereche privesc viitorul cu seninătate și iubire, întotdeauna împreună, alături în suflet și în gând. Aniversare fericită, soțul meu/soția mea!
13. Pe măsură ce au trecut anii m-ai învățat cum să trăiesc fiecare clipă cu intensitate, cum să mă bucur de culori, de razele soarelui și de flori, cum să iubesc. La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
14. Astăzi pentru noi e o zi mare, o zi frumoasă de aniversare. Îți multumesc pentru iubirea ta, pentru clipele minunate petrecute împreună. La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
15. Este ușor să te îndragostesti, dar este mult mai greu să rămâi îndrăgostit de aceeași persoană pentru tot restul vieții. Dar iubirea noastră devine tot mai puternică de la an la an. La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
16. Au trecut x ani de căsnicie și noi doi continuăm să arătam lumii cât de minunată este dragostea dintre noi. La mulți ani, iubirea mea!
17. Pentru unii oameni, o căsătorie perfectă este un mit, un basm, o legendă, o fabulă sau o speranță falsă. Pentru mine, este un lucru real care există între noi. La mulți ani, dragostea mea!
18. Dragostea adevărată nu moare niciodată, ci crește mai puternică în timp. Este clar că dragostea dintre noi este sinceră și autentică. La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
19. Aniversarea căsniciei noastre este o ocazie bună pentru a privi la viața petrecută împreună, pentru a prețui toate momentele frumoase și a ne gândi la toate planurile minunate pe care le avem pentru viitor împreună. La mulți, sufletul meu pereche!

Un mesaj cu ocazia aniversării căsătoriei voastre îi va aduce sigur zâmbetul pe chip
Un mesaj special cu ocazia aniversării căsătoriei voastre îi va aduce sigur zâmbetul pe chip

Urări pentru cel mai prețios om din viața ta

Lista cu urări pentru cel mai prețios om din viața ta continuă cu fel și fel de mesaje menite să-i aducă zâmbetul pe chip.  Iată mai jos câteva felicitări pentru soțul tău/soția ta!

20. Iubirea dintre noi este cadoul minunat cu care m-a binecuvântat viața. Îți mulțumesc pentru anii extraordinari petrecuți împreună. La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
21. Îți mulțumesc pentru iubire, înțelegere și blândețe. Îți multumesc pentru noi și pentru tot ce am realizat împreună în acești ani! La mulți ani, soțul meu/soția mea!
22. Am trecut împreună și prin bine și prin rău. De fiecare dată tu ai fost alături de mine, iar iubirea noastră a devenit invincibilă. La mulți ani, dragostea mea!
23. Este extraordinar că putem să trăim împreună o iubire sinceră și adevărată. Este minunat că putem să ne scriem zi de zi povestea. Împreună mereu, în ciuda anilor care au trecut, în ciuda anilor care vin! Aniversare fericită, dragul meu/ draga mea!
24. Îți mulțumesc pentru ceea ce am devenit alături de tine. Îți mulțumesc pentru răbdare, vorbele tale bune și sprijinul necondiționat. Așa îmi doresc să fim mereu. Un cuplu de doi veritabili îndrăgostiți. La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
25. Orice aniversare a căsniciei noastre este un moment deosebit pentru a celebra momentele de bucurie de azi, amintirile minunate de ieri și pentru a împărtăși sperantele de mâine.
La mulți ani, perechea mea!
26. Iubire, îți mulțumesc că datorită ție am devenit cel mai fericit om de pe planetă! Îți mulțumesc pentru că mă împlinești și îmi dăruiești cele mai minunate momente!
Îți mulțumesc pentru dragoste și devotament! Să râmânem așa pentru totdeauna. La mulți ani, soția mea!
27. Este ușor să te îndrăgostești, dar este mult mai greu să rămâi îndrăgostit de aceeași persoană pentru tot restul vieții. Noi suntem norocoși că iubirea dintre noi devine de la an la an tot mai puternică. La mulți ani, dragul meu/ draga mea!
28. Când privesc în urmă, îmi aduc aminte de doi tineri care visau cu ochii deschiși. Azi, ce au visat s-a împlinit. O frumoasă poveste de iubire. Îți mulțumesc că ai crezut în mine, îți mulțumesc că m-ai făcut să cred în noi! La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
29. Draga mea, îți mai aduci aminte de noi? Porneam la drum, în urmă cu x ani, fără bogații dar cu inima plină de visuri în doi. Azi, am realizat tot ce am visat. Azi, îți mulțumesc pentru toți anii petrecuți împreună. La mulți ani, iubirea mea!
30. De-a lungul timpului, mulți oameni au căutat, dar nu au gasit niciodată o dragoste atât de intensă ca a noastră. La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
31. Eram timizi, la început de drum, nu aveam prea multe bunuri, dar ne aveam pe noi. Azi, am împlinit x ani de căsnicie. x ani de iubire. Continuăm să mergem împreună pe același drum, cu mai multă înțelepciune și cu o iubire mult mai puternică. La mulți, soțul meu/soția mea!

Mesaje de iubire prin care poți să îți surprinzi plăcut perechea
Mesaje de iubire prin care poți să îți surprinzi plăcut perechea

32. Cât de norocoasă sunt că te am lângă mine, că mă accepți și mă iubești așa cum sunt. Îți mulțumesc pentru că ești sensibil, atent, înțelegător și că ții la mine. Te iubesc, dragul meu soț! Să avem o aniversare fericită!
33. Aniversările vin și trec, însă viețile nostre vor continua să fie o celebrare a iubirii pe care ne-o purtăm. La mulți ani, scumpa mea soție!
34. Când cei mai buni prieteni, devin cei mai buni iubiți, atunci se scrie cea mai frumoasă poveste de dragoste. Așa ne-am scris noi povestea de dragoste. Cu dragoste, gânduri bune și înțelegere. La mulți ani, soțul meu/soția mea!
35. Cei x ani petrecuți alături de tine, la bine și la rău, i-am trăit cu intensitate și cu emoție în suflet. Sunt norocos că te-am cunoscut. Sunt norocos că mi-ai devenit soție. Îți mulțumesc, ție, pentru tot! La mulți ani, iubirea mea!
36. Anii petrecuți împreună m-au făcut să realizez că ce avem noi este cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Un sentiment frumos și pur, iubirea, pe care continuăm să îl trăim împreună zi de zi cu emoție. La mulți ani, dragostea mea!
37. Asemenea vinului, căsătoria poate fi dulce sau amară, intensă sau lejeră, cuminte sau acidă. Dar un cuplu ca noi se bucură de toate aromele sale, indiferent dacă e vorba de plictiseală sau romantism. Aniversare fericită, draga mea/dragul meu!
38. Anii ce au trecut au făcut ca iubirea noastră să devină de neînvins, iar pentru asta sunt astăzi recunoascător/ recunoscătoare. Îmi doresc să petrecem împreună următorii ani cu aceeași emoție și dragoste. La mulți ani, soțul meu/ soția mea!
39. Căsătoria noastră este cel mai frumos cadou pe care ni l-a făcut viața. Relația noastră m-a împlinit și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat. La mulți ani fericiți, soția mea!